Rowenta Compact CF9520

Рано чи пізно у більшості виникає бажання придбати фен-щітку, щоб позбавити себе експлуатації відразу кількох приладів (фена, праски для створення гофре, випрямляча). І очевидні недоліки універсального інструменту (складність в експлуатації) зовсім не зупиняють, як показує практика. Досвід перукарів у салонах краси демонструє, що навчитися користуватися все ж таки можна. І починати, як на мене, варто з недорогих приладів, адже в процесі може виявитися, що результат не виправдовує кошти. У свою чергу, якщо Ви навчитеся робити укладання за допомогою бюджетного пристрою, і будете задоволені результатом, стане зрозуміло, чи варто купувати професійніший. Сьогодні розглянемо огляд Rowenta Compact CF9520 з підтримкою іонізації та автообігу щіток.

Огляд конструкції та насадок

Поставляє Rowenta Compact CF9520 у глянсовій коробці, усередині якої всі деталі зафіксовані вкладками з картону. Додатково, кожен елемент захищений папером.

Как упакован фен Rowenta Compact CF9520

Таким чином, усередині знаходиться сам фен-щітка, насадки (40 і 50 мм) та інструкція із застосування.

Регулювання потужності внизу створює певні незручності, але це можна пояснити тим, що вгорі розташовані кнопки автоматичного обертання насадок.

У комплекті є дві насадки, кожна з яких має пластикові контейнери для зберігання. Це важливо, адже у багатьох виробників не передбачено захисту для щетинок, які легко пошкодити, загнути у коробці.

Щетки в контейнерах

Самі щітки мають діаметр 40 і 50 міліметрів. Тобто для різних типів волосся.

Внешний вид щетинок

Фіксація щіток здійснюється за допомогою повзунка. Достатньо просто встановити насадку і перетягнути клямку на значок закритого замка. Дуже просто.

Фиксация щеток при помощи ползунка

Також відзначимо наявність кабелю із обертанням на 360 градусів. Крім того, він отримав петлю для підвішування. Загалом ще раз зазначимо, що виробник подбав про всі нюанси, крім незручності перемикання температурних режимів.

Вращающийся кабель фен-щетки с вращением на 360 градусов

Тестування фен-щітки Rowenta CF9520

Первые тесты Rowenta Compact CF9520

Відразу варто сказати, що рівень освоєння цього інструменту ще вкрай низький. На мій суб’єктивний погляд потрібно ще 5-10 укладок, щоб зрозуміти, наскільки взагалі цей прилад виправдав очікування, але першими висновками вже можна поділитися.

Якщо Ви готові до того, що Вам знадобиться кілька тижнів витратити лише на те, щоб навчитися користуватися феном-щіткою, тобто сенс придбання такого інструменту: як дорогого, так і дешевого. Але краще починати із простого.

З випрямлення волосся за допомогою Rowenta CF9520 ніяких труднощів не виникло. Результат позитивний.

Огляд фен-щітки Rowenta Compact CF9520

Складніше створити об’єм біля коріння. Подивившись кілька оглядів на YouTube стало зрозуміло, що це цілком можливе завдання. Більше того, цю модель використовують у салонах-краси, де перукарі віртуозно та швидко здійснюють поставлене завдання, незважаючи на описані нюанси. Але для цього потрібен час і досить серйозні зусилля. Поки що результат такий:

Огляд фен-щітки Rowenta Compact CF9520

Висновки про Rowenta Brush Activ Compact CF9520

Чесно кажучи, ще рано робити об’єктивний висновок, але є що сказати в огляді Rowenta Brush Activ Compact CF9520. Це точно хороший варіант, щоб зрозуміти, наскільки взагалі Вам підходять фен-щітки, і чи будете Ви її використовувати як альтернативу для створення гофре, наприклад. На даний момент це завдання здається занадто складним, хоча явних претензій до цього інструменту немає. Він продуманий до дрібниць, досить потужний, створює блиск і швидко випрямляє волосся. Конструкція продумана, є іонізація, обертання насадок (зручний), відмінний кабель, контейнери для зберігання насадок. На мій погляд, тут слід відштовхуватися передусім від типу волосся. Сумніваюся, що користувачі з густим волоссям і сильно кучерявим будуть задоволені такій покупці, адже доведеться витрачати дуже багато часу на укладання.

Плюси:

насадки різних діаметрів;кабель, що обертається;обертання насадок;є іонізація;оптимальна потужність.

Мінуси:

масивний інструмент;перемикання режимів внизу.

Після кількох застосувань та перегляду безлічі оглядів, можу припустити, що ця одна з найкращих фен-щіток у своєму класі, і що освоїти цей тип техніки не просто.

Джерело: https://cenakachestvo.com/uk/oglyad-fen-schitki-rowenta-compact-cf9520.html

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
ЦінаЯкість
ЦінаЯкість@Cina

Рейтинги товарів

1KПрочитань
1Автори
7Читачі
На Друкарні з 17 квітня

Більше від автора

  • Кращі принтери для дому 2024 року (ТОП-10)

    За останні роки в галузі виробництва МФУ та принтерів з’явилося багато нових імен та технологій. В результаті ми отримали більш прийнятні ціни через високу конкуренцію та ряд питань, що ускладнюють процес купівлі для пересічного покупця.

    Теми цього довгочиту:

    Принтер
  • Кращі електричні зубні щітки 2024 року (ТОП-10)

    При покупці такого гігієнічного інструменту практично всі користувачі виходять із ціни, ігноруючи при цьому ряд важливих параметрів, включаючи технологію, за допомогою якої видаляється наліт.

    Теми цього довгочиту:

    Зубні Щітки
  • Кращі сушарки для взуття 2024 року (ТОП-4)

    Якщо спочатку така техніка розглядалася як якийсь елемент розкоші або малокорисного приладу, то сьогодні попит на ці вироби стрімко зростає.

    Теми цього довгочиту:

    Сушарки

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається