Огляд серіалу Маяк 23 / Beacon 23

Тут найдивніший початок серіалу, який я бачив у цьому році. Незрозуміло абсолютно нічого, вимкнути хотілося кожні 10 хв, бо нова інформація здавалася ще безглуздішою, аніж та що вже є. Дуже важко дивитися і єдине що втримувало якось - це головна акторка Ліна Гіді. Однак і вона не врятувала цю історію.

У центрі сюжету — урядова агентка Астер і колишній військовий Галан, чиї долі перетинаються на віддаленому краю Чумацького Шляху. Вони зустрічаються на одному з маяків, які вказують шлях міжгалактичним мандрівникам. За кожним із таких маяків доглядають спеціально навчена людина та штучний інтелект. Астер опиняється на маяку, за яким стежить самотній Галан, і двом людям із сильними характерами виявляється непросто поладнати.

І споглядати увесь цей цирк від їх знайомства до інших подій ну дуже важко. Навіть коли ви додивитеся перший епізод у вас буде більше запитань аніж хоч якихось відповідей. Знімати серіал у подібному жанрі та сподіватися, що авдиторія сама усе зрозуміє чи візьме основу з першоджерела - це дуже нерозумне.

Картина виглядає тотально провальною та точно зрозуміло, що до фіналу (принаймні першого епізоду) мало хто дістанеться. Можна з упевненістю сказати, що поки студія MGM лише гарно оновила свою заставку, а от знімати якісні серіали поки їм не вдається.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
СЕРІАЛ ЗА СЕРІАЛОМ
СЕРІАЛ ЗА СЕРІАЛОМ@serialsnewsua

усе про серіали

5.1KПрочитань
0Автори
15Читачі
На Друкарні з 28 жовтня

Більше від автора

  • Перший погляд на серіал Санні / Sunny

    Apple TV, як і решта стрімінгів, все активніше заходять на японський ринок, знімаючи картини для азійської авдиторії.

    Теми цього довгочиту:

    Серіал
  • Огляд на серіал Посібник з убивства для хороших дівчат

    Стандартні сюжети можна обігрувати нескінченно у будь-яких варіаціях і продавати то на Нетфлікс дуже дорого. Таким шляхом пішли автори проєкту Посібник з убивства для хороших дівчат і не прогадали.

    Теми цього довгочиту:

    Серіал
  • Огляд серіалу Ерік / Eric

    Бенедикт Камбербетч зазвичай дуже скрупульозно підходить до вибору ролей у проєктах. Однак тут він обрав персонажа, якого вже грав декілька разів.

    Теми цього довгочиту:

    Серіал

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається