Огляд серіалу Пальм Рояль / Palm Royale

Раз у рік на якомусь сервісі точно виходить картина про заможних американок з минулого століття, які живуть своє найкраще життя і раптом до них підбирається хтось з низів та усе псує. Це вже стало класикою і наразі усе це виглядає як викидання грошей за вітром.

За сюжетом, перед глядачами постає історія про те, як справжня американка Максін Сіммонс намагається домогтися прихильності представників вищого суспільства Пальм-Біч. Героїня робить усе, щоб перетнути цю непроникну межу між "сильними світу цього" і незаможними, і незабаром розуміє, що для цього їй доведеться піти на деякі жертви. Заслужити "місце під сонцем" виявляється нелегко, але Максін Сіммонс не з тих, хто відступає. У першій же сцені вона перелазить стіну, яка розділяє багатих та бідних. У подальшому її кроки будуть більш відчайдушними, однак серіал це не рятую.

Я буквально змушував себе додивитися перший епізод, адже він сповнений клішованими історіями, які я вже сотню разів бачив. Нічого оригінального. Кроки героїв типові, їх мотивація взята зі стелі. Актори виглядають ну дуже ненатурально, а увесь візуал наче з комп'ютера з поганою обробкою.

Головна героїня неприваблює настільки, наскільки це можливо. Вболівати за неї просто неможливо. Якщо все ж поглянути на картину на рівень глибше, то це типова історія про соціальний статус і про те, як маска може з'їсти обличчя, якщо залишатися у відчаї досить довго. Я підозрюю, що вона має резонувати з нашою епохою Instagram - якби вона народилася на 60 років пізніше, головна героїня намагалася б стати якщо не справжньою знаменитістю, то принаймні інфлюенсером - але паралелі між, скажімо, нематеріальним соціальним статусом, який зростає і падає в групі, і лайками та репостами, завдяки яким живуть і вмирають сучасні Максін, проведені недостатньо чітко.

Та попри все серіал виглядає дешевою копією того, що глядачі вже сотні разів бачили. При тому, що минулого разу було краще.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
СЕРІАЛЬНИЙ КЛУБ
СЕРІАЛЬНИЙ КЛУБ@serialsnewsua

усе про серіали

4.6KПрочитань
0Автори
13Читачі
На Друкарні з 28 жовтня

Більше від автора

  • Огляд серіалу Періш / Parish

    Типові історії з простим сюжетом, майже завжди мають легкий комерційний успіх. Але подібну тезу можна прикладати до великих фільмів у прокаті, де люди йдуть на харизматичного Стейтема чи Скалу Джонсона.

    Теми цього довгочиту:

    Серіал
  • Огляд серіалу Яблуко від яблуні / Apples Never Fall

    Поєднання у собі двох і більше жанрів - це класична історія для сучасних серіалів, де дуже важко зробити усі сюжетні лінії цікавими та важливими.

    Теми цього довгочиту:

    Серіал

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається