Огляд WWE NXT New Year’s Evil 2024

З Новим Роком! Вітаю всіх на огляді спеціального епізоду NXT - Новорічна Злюка. На шоу нам анонсували титульні захисти головних чемпіонств NXT, де Лайра Валькірія захищатиме свій титул від Блер Девенпорт, а смоктунов від Тріка Вільямса. Окрім цього пройде фінал Проривного турніру NXT. А ще Тіффані Стратон зійдеться з Феллон Хенлі. Має бути, як мінімум, цікаво, тому перейдемо до шоу.

Матч за Жіноче чемпіонство NXT: Лайра Валькірія (с) проти Блер Девенпорт

WWE Photo

Не поганий бій, щоб розпочати шоу. Матч не вийшов на той наступний рівень, на який я сподівався, але він був добре спланований, і вони все виконали правильно.

Переможниця: Лайра Валькірія (8:26)

WWE Photo

Лола Вайс вибігає, щоб використати свій контракт, але на неї нападає Татум Пакслі. Електра Лопез, Лайра Валькірія, Лола Вайс і Татум Пакслі влаштували бійку в рингсайді. Чотири жінки б'ються, а офіційні особи розбороняють їх. Татум підходить до Лайри, але та лякається.

Келлі Кінкейд у медичному відділі WWE, і вона повідомляє, що медики не допустили смоктунова до сьогоднішнього матчу. Вона хоче якнайшвидше отримати реакцію Тріка, але матч за чемпіонство NXT сьогодні точно не відбудеться.

No Quarter Catch Club проти L.W.O.

WWE Photo

Тут родзинкою матчу було те, що з Хоакіном Вайлдом і Крузом Дель Торо в команді мав бути Дрегон Лі. Проте напередодні шоу, в мережі, чемпіон Північної Америки повідомив, що має проблеми з візою. Через це він буде відсутній в матчі та всі гадали хто ж буде таємним партнером L.W.O. і їм на допомогу прийшов Карліто. Швидший бій, але без особливої інтриги. Було дуже весело, і Карліто розвеселив натовп, тож місія була виконана.

Переможці: L.W.O. (8:34)

Гулак незадоволений і каже, що вони повернуться, щоб з'ясувати стосунки, коли повернеться Демпсі. Карліто виходить з рингу і плює яблуком в обличчя Гулаку.

Келлі в роздягальні з Тріком і Мело. Вона каже, що шоу розпочалось не зовсім вдало для Вільямса і хоче почути його думку. Трік каже, що він розчарований, але бажає смоктунову найкращого, і коли він одужає, вони проведуть титульний матч. Мело говорить, що не поведеться на ці хитрощі смоктунова. Він вважає, що той боїться Тріка, тому що його тренував сам Мело.

Заходить Грейсон Воллер і каже, що Тріку пощастило, бо він би не виграв. Трік каже, що він був Залізним Вцілілим, і Грейсон каже, що взагаліто він оригінальний Залізний Виживальник. Він висміює Мело за те, що він тепер падаван Тріка, а Мело каже, що Воллер може зустрітися з Тріком сьогодні, оскільки у Вільямса не буде бою. Мело каже, що Трік навіть поставить на кін свій тайтл-шот за чемпіонство NXT. Грейсону це явно подобається і він погоджується. Трік шокований.

Нам показують промку з фіналістом чоловічого Проривного турніру - Райлі Озборном. Він в класі Чейз Ю і пише листа, де каже що це буде найбільший матч у його житті та причина, через яку він прийшов до NXT, щоб піти слідами Фінна Балора, Фіта Фінлі та інших. Він повинен виграти цей контракт, і якщо він виграє, у нього є реальний шанс завоювати титул у 2024 році. Оба Фемі - звір, і він розуміє, що буде аутсайдером, але він нізащо не поступиться. Так чи інакше, він повинен перемогти і опинитися в списку великих європейських суперзірок.

Аріанна Грейс проти Роксан Перез

WWE Photo

У них було мало часу, але це був не зовсім вже і поганий бій. Грейс добре розвивається, і видно, що Роксі насолоджується цією новою рисою свого характеру.

Переможниця: Роксан Перез (5:09)

Після матчу Грейс кричить на Роксі, кажучи, що у неї проблеми. Роксі відповідає, збиваючи Грейс з ніг і атакуючи її кулаками, а потім замикає в кросфейсі. Рефері розбороняють їх. Суддя викликає Алісію Тейлор, ринг-аноншершу, і через дії Роксі рішення скасовується, і Грейс стає переможницею цього поєдинку. Роксі розлючена.

Ава виходить з офісу HBK’я, і до неї підходить Келлі. Вона каже, що це було важке рішення щодо смоктунова, але треба було подбати про його здоров'я. Келлі запитує, чому Ава допомагає Шону, і вона каже, що Хейман порадив їй, що NXT потрібна допомога, і вона готова її надати. А також анонсує, що наступного тижня стартує чоловічий турнір Dusty Classic.

За лаштунками Ніккіта Лайонс підкрадається до Блер Девенпорт і б'є по шафі, кажучи, що вона могла б атакувати Блер зі спини, як та зробила свого часу з Лайонс. Блер стверджує, що у Ніккіти немає інстинкту вбивці, а Ніккіта відповідає, що це буде підступно нападати на неї, тому вона дочекається офіційного матчу між ними. А Блер стверджує, що Ніккіта дурна, якщо думає, що має шанси перемогти її. Вони починають кричати одне на одного, і тут прибігають офіційні особи, щоб попередити бійку.

Тіффані Страттон проти Феллон Хенлі у матчі де програвша стає служницею або працівником ранчо на один день

WWE Photo

Дуже хороший поєдинок, обидві мають іскру, і вони дійсно сяють на рингу. У цьому поєдинку відбувалися дійсно хороші речі, і перемога Феллон ставить її в хороше становище, оскільки вона перемогла колишню чемпіонку.

Переможниця: Феллон Хенлі (9:04)

Після поєдинку Феллон Хенлі кидає рушник на землю і наказує Тіффані підняти його, що та і робить. Після чого Тіфф слідує за переможницею за лаштунки.

Корбін підходить до Брона за лаштунками, а той запитує, чого він хоче. Корбін запитує, чи чув Брон, що Ава анонсувала, що наступного тижня відбудеться Dusty Classic, і Корбін вважає, що вони були б гарною командою. Брон сміється і каже, що Корбін, мабуть, у відчаї. Корбін каже, що якби його мозок був у чверть розміру його его, і зауважує, що ніхто більше не хоче працювати з ним, бо він самовдоволений, зарозумілий мудак. Брон запитує, чому тоді Корбін хоче бути з ним, і Корбін каже, що вони обидва мудаки. Корбін каже, що вони всіх знищать, і Брон починає уявляти, як він очолює команду їхню команду. В підсумку Брон погоджується на це і каже, що вони зустрінуться наступного тижня.

Джіджі Долін розповідає про те, що вона не дотримується новорічних обіцянок, як тут заходить Кора Джейд і запитує, що тут відбувається? Вони натякає, що Джіджі не коло своєї шафки, і Джіджі іронічно каже, що вона, мабуть, так заплуталася, чи може вона їй пробачити? Але потім додає, якщо Кора не поважає інші шафки, вона не поважатиме і шафку Кори, після того що та зробила з Кармен Петровіч.

Ріджа запитують про його повернення і його спокуту, і він відповідає, що йому не звикати до неприємностей на рингу. Рідж каже, що Сара влучила в саму точку і потрапила в яблучко своїми словами. Він каже, що йому не звикати до нещасних випадків, згадуючи що коли він тільки почав підійматися по кар’єрних сходах, то отримував багато неприємних травм, і в той момент він думав, що все скінчено для нього. Він лежав на рампі, дивився на вогні і думав, як він зможе повернутися додому і сказати своїй вагітній дружині, що їм потрібно буде збирати речі і повернутись додому. Так він годував свою сім'ю і оплачував рахунки.


Сара зазначає, що він відновився і приєднався до Brawling Brutes, і каже, що це гірко-солодко, тому що у нього з'являються спогади про те, як йому зламали ніс у перший день. Йому довелося зробити операцію. Йому довелося взяти себе в руки, тому що на нього покладалися люди.


Сара також згадує, як він повернувся і побився зі смоктуновим, і все закінчилося несподівано. Вона запитує, хто такий Рідж Холланд, про якого він хоче, щоб люди знали? Він каже, що поважає смоктунова і все що він мав на увазі - сказав. Коли тієї ночі пролунав гонг, сталося те, що сталося, і в цьому не було ніякого злого умислу. Він не монстр, який безцільно намагається нашкодити людям і зруйнувати їхні кар'єри, тому що він знає, як це буває. Він не здатен зробити це з кимось іншим. Але суть в тому, що він в NXT не просто так: довести всім, хто він є, і він пройде через список, людина за людиною, щоб довести собі і знайти спокуту, і показати Всесвіту NXT, ким насправді є Рідж Холланд.

Райлі йде на свій матч, а Джейсі штовхає Тею до нього. Хейл каже, що вболіватиме за нього, а він дає їй п'ять і йде геть. Тея злякалася і сказала, що більше ніколи не буде мити руки.

Фінал турніру NXT Breakout: Оба Фемі проти Райлі Озборна

WWE Photo

Результат був очевидний, але Озборну дали хорошу фору і посіяли достатньо сумнівів у тому, що все-таки він може перемогти. Дуже солідний матч між цими двома, але переміг правильний хлопець.

Переможець: Оба Фемі (9:42)

Промка ОТМ, які кажуть, що вони можуть бути чемпіонами зараз. У них є золото скрізь, крім талії, і наступного тижня вони змусять Тоні та Стекса дізнатися, що таке бути голодним. Скріптс каже, що вони перемогли вулицю і цю систему, вони витягнуть карту і стануть новими командними чемпіонами NXT!

Келлі запитує Кіану та Іззі, як виникло їхнє партнерство. Іззі запитує, чи бачила вона коментарі в соціальних мережах, які запитували, хто вона така, і каже, що вона прийняла правильне рішення. Кіана каже, що Іззі має потенціал і буде наступати на тих, хто їй потрібен, щоб просуватися вперед. Вона бачить в Іззі потенціал, і вони друзі, тож настав час заробляти гроші. У 2023 році ми дізналися, що Кіана була загрозою, тепер Іззі буде такою ж.

Трік запитує Мело, як він міг поставити його тайтл-шот на кін в матчі проти Воллера. Мело каже, що у Тріка вже є ця перемога і, що буде на боці Тріка, але Вільямс каже, що зробить це сам, додаючи, що не хоче ніякого шахрайства і сам в змозі перемогти.

Тея і Джейсі говорять про те, наскільки близьким був Райлі, і Тея каже, що має написати йому, але вмить передумує і каже, що може краще надіслати йому листівку? Андре Чейз і Дюк Хадсон підходять до них і говорять про те, що візьмуть участь в Dusty Classic, і Джейсі каже, що краще було б зосередитись на проблемах, які назбирались. Вона каже, що доля Чейза висить на волосині, і йому не треба казати, що він погано з цим справляється, бо це видно по всьому його обличчю. Вона збирається дістати гроші з допомогою Теї. Вона збирається допомогти підняти університет.

Вони йдуть, а Татум підбігає до Лайри й каже, що вона все ще чемпіонка, а отже, у світі все гаразд. Вона тікає, а Лайра каже: "...дякую?"

Аксіом розмовляє з Натаном про Кубок Дасті та запитує, чи буде він брати участь? Брукс Дженсен сидів позаду і понуро пішов геть. Натан каже, що тепер він заговорив, тож вони збираються наробити багато шуму.

Едріс і Малік увійшли в роздягальню і стали свідками їхньої розмови. Усе відбувається не так добре, як ви можете собі уявити.

Стекс і Тоні виходять на стоянку і скаржаться на те, що через Чейз Ю вони мусять захищати свої титули. Їхня менеджерка каже, що вони подбають про справи й варто було б представити її. Тоні каже, що вона - Адріанна Ріццо. Вони відчиняють багажник своєї машини, а там Джо Гейсі, він каже, що сидить там вже кілька годин. Тоні запитує, що сталося з ним, і той каже, що думав, що вони везуть його на міст, тож... ну, ви розумієте. Ні, Джо, ми не знаємо, відповідають хлопці.

Анонси на наступний тиждень:

  • Тоні Д’Анджело та Стекс проти OTM в матчі за командне чемпіонство NXT;

  • Початок командного турніру імені Дасті Роудса;

  • Джіджі Долін проти Кори Джейд

Грейсон Воллер проти Тріка Вільямса в матчі за претендентство #1 на чемпіонство NXT

WWE Photo

Фантастична робота обох чоловіків. Цей поєдинок багато в чому був схожий на гру на приманку, але вони впоралися, і поява Оуенса була приємним штрихом. Мело потрібно скоро хілтернутись, хоча, це вже затягнулося.

Переможець: Трік Вільямс (13:06)

WWE Photo

І на цьому шоу виходить з ефіру.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
WWE Looks
WWE Looks@thewwelooks

Ті самі WWE Looks / Лукс

5.2KПрочитань
0Автори
17Читачі
На Друкарні з 5 липня

Більше від автора

  • Історія Командного чемпіонства SmackDown

    На нещодавньому щотижневому шоу SmackDown чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство синього бренду, яке відтепер називається «командним чемпіонством WWE». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Історія Командного чемпіонства RAW

    На нещодавньому щотижневому шоу RAW чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство червоного бренду, яке відтепер називається «Світовим командним чемпіонством». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Поєдинки РеслМанії 40, до яких WWE може прокладати шлях після Королівської Битви

    Королівська Битва - одне з найяскравіших шоу у календарному графіку WWE через свою непередбачуваність, а також тому, що воно відкриває шлях до РеслМанії. Поки Коді та Бейлі вже забронювали собі місця в карді Філадельфійського шоу, WWE, як це часто буває, дражнять фанатів

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається