Огляд WWE NXT за 07.11.2023

Вітаю всіх на черговому огляді щотижневого шоу NXT! Сьогодні на NXT стартують відбіркові матчі Iron Survivor! Також ми побачимо, як Феллон Хенлі битиметься з Тіффані Страттон за місце в жіночому матчі Iron Survivor, а Тайлер Бейт зіткнеться з Дайжаком за місце в подібному чоловічому матчі. Крім цього на нас чекатиме бій Фон Вагнера з Броном Брейкером, а Ноам Дар захищатиме Кубок Спадщини NXT проти Акіри Тозави. Погнали.

Матч за Кубок Спадщини NXT: Ноам Дар (с) проти Акіри Тозави

Досить хороший матч для початку. Ненавиджу, що в таких матчах завжди цілий раунд втрачається на PIP-брейк, але в цьому поєдинку все було добре. Я ні на мить не думав, що Тозава виграє, але той факт, що його частіше стали використовувати це вже щось. Рахунок 2-1

Переможець: Ноам Дар

WWE Photo

Після матчу Менса почав бикувати на Тозаву, а потім отримав ляпаса від Максін! Гейбл проводить німецький суплекс, і Отіс в додачу “запечатав“ його сплешем! Мета-четвірка витягує Ору з рингу.

Лола Вайс, разом з Електрою Лопес, заходить до роздягальні і каже Келані, Аріанні та Кармен, що вони є частиною її історії. Келані каже, що Лола повинна розділити контракт з Електрою за те, що та допомогла їй перемогти. Електра каже, що Келані просто заздрить. Заходить Роксоланка Перез і каже, що її виграш не гарантує їй титульний пояс, і вона не повинна наживати собі ворогів у роздягальні.

Лайра Валькірія тут! Вона тримає мікрофон і на мить занурюється в скандування фанатів, перш ніж сказати, що вона ніколи не думала, що це може статися так, як сталося, але вона - Чемпіонка NXT серед жінок! Вона каже, що хто б не казав не зустрічатися з вашими героями, він ніколи не зустрічався з Беккі Лінч, тому що вона справжня легенда. Але вона не просто зустріла свого героя, вона ще і перемогла. Вона перемогла ікону, і жіночий титул у неї на талії. Лайра говорить, що пам'ятатиме, як вболівальники створили відчуття магії і показали світові, що таке матч за титул чемпіонки NXT в головній події. Вона каже, що здійснила свою мрію, але вона не єдина, хто має таку мрію, і що жіноча роздягальня NXT переповнена людьми, які жадають тепер її титулу.

Ся Лі тут! Вона проходить крізь натовп і просить Лайру пропустити її. Лайра запитує, чи може вона допомогти Лі, а Ся запитує Лайру чи бачила вона, що Лі зробила з її геройкою минулої ночі. Китаянка додає, що планує забрати чемпіонство у Лайри, охорона йде розбороняти їх, і Ся б'є одного з них ногою, щоб той забув про неї. Дівчата вороже налаштовані, Лайра знімає титул з талії і високо піднімає його.

Ми бачимо ролик з Тайлером Бейтом, де він каже, що він холодний, але не плутайте це з відсутністю інтенсивності, тому що він сфокусований. Iron Survivor - це те, в що він може вчепитися зубами, і він втомився жити минулим. Він каже, що Дайжак небезпечний, але він звалив багато велетнів у минулому. Намасте, хлопчики та дівчатка.

Феллон розминається перед матчем, а Бріггс і Дженсон запитують, чи потрібні вони їй. Вона каже, що ні, і що час Тіффі закінчився. Тепер настав її час.

Чед Гейбл каже, що вони знали, що сьогоднішній вечір буде нелегким, і він мав два матчі за два дні. Тозава каже, що хоче ще, а Максін каже, що вони повернуться наступного тижня, щоб взяти участь у Superstar Sessions. Заходить Дрю Гулак і питає, що сталося з Гейблом, він з цією групкою? Він говорить про своїх людей, Чарлі каже, що Кубок Спадщини не повинен бути доступним для таких людей, а Отіс починяє виляє стегнами. Чед затикає всіх, і це все виливається у матч Гулака проти Отіса.

Один з рефері виходить з кабінету HBK і каже, що Майклз наказав йому діяти на власний розсуд у матчі між Вагнером і Броном. На задньому плані до кабінету HBK заходить Ав.

Кваліфікаційний матч Iron Survivor: Тіффані Страттон проти Феллон Хенлі

WWE Photo

Гідний поєдинок з хорошою психологією. Феллон досягла прогресу в роботі на рингу, але зіркою тут була все таки Тіфф, і вона це показала.

Переможниця: Тіффані Страттон (10:26)

Вес Лі розмовляє з Маккензі Мітчелл, яка вітає його з поверненням на NXT. Вона запитує, чому він повернувся, і він каже, що не зміг би зупинитися, якби навіть захотів, тому відступив, але він повернувся. У нього є цілий список справ, які він має зробити, і на вершині списку - побити Дома і повернути собі титул. До них приєднується Корбін і насміхається з Лі, кажучи, що всім байдуже на нього. Вес запитує, чи бореться він за актуальність, і Корбін каже, що може зробити те, що хоче зробити Вес, або просто надерти зад смоктунову. Вес припускає, що може побити Корбіна, і Барон каже, що у них з смоктуновим є щось спільне - невдачі. Вес каже, що має ще дещо додати до свого списку.

Брона запитують, чи він занепокоєний нинішним матчем, і він відповідає, що єдиний, про кого варто хвилюватися - це Фон Вагнер. Він збирається сьогодні зробити гучну заявку.

Дайжак каже, що Мік Фолі обрав його, тому що у нього є сила духу, щоб вижити в Iron Survivor, і єдине, що стоїть у нього на шляху - це Твінклтос Тайлер Бейт.

Брон Брейкер проти Фона Вагнера

Настільки добре, наскільки це було можливо, враховуючи відведений час. Взагалі, якщо бути відвертим, після атаки Брона, декілька тижнів тому, мені було цікаво чим все це закінчиться. Нам показували як сильно Фон травмований. З різницею в тиждень, де він ледве ходить і вже бігає біля рингсайду. Трошки це дивно. Я очікував побачити протистояння у дусі атит’юди…

Переможець: Брон Брейкер (5:24)

WWE Photo

Стоун аткує стільцем по спині Брона після матчу, Брон цим розлючений. Стоун виманює Брона в рингсайд, і Брон б'є його руками - Фон одразу за ним!

Удар ногою, а після потужна бомба на стіл! Стоун і Фон обіймаються.

МакКензі за лаштунками з Кармело Хейсом і розпитує про повернення Тріка. Нам показують кадри, як Трік повертається і відволікає Мело, а потім відбувається битва поглядів, яка фактично завершує шоу. Мело каже, що був шокований, що його дружбан повернувся після такого жорстокого нападу. Він каже, що не нападав на Тріка, але він бачив реакцію Тріка і знає, що Трік прислухається до всіх зовнішніх голосів і зрозуміє, що цього Хейс не робив. Він сказав, що збирається відповісти Тріку віч-на-віч сьогодні ввечері.

Ролик з Броулін Брутс, які кажуть, що чули історію ОТМ, і вони теж виросли на вулицях, тільки на інших. Якщо ти не здався, ти помер, а вони вистояли. Десятиліття пробігає крізь людей. Бутч каже, що в підлітковому віці вже став справжнім чоловіком. Рідж каже, що у них інші принципи. Вони зустрінуться з OTM наступного тижня.

Лола Вайс і Електра Лопес проти Роксани Перез і Келані Джордан

WWE Photo

Настільки добре, наскільки може бути матч такої тривалості. З цікавого варто лише виділити, що за матчем спостерігала Аріанна Грейс.

Переможниці: Роксан Перез і Келані Джордан (4:41)

WWE Photo

Аріанна Грейс перериває оголошення про переможців і каже, що справжніми переможцями є всі фанати. Кармен Петрович нападає на неї і наказує замовкнути.

Джо Гейсі розповідає про те, як голос у його голові з роками ставав дедалі гучнішим. Люди засуджували його, називали диваком і маніяком. Але таким він був створений. Люди, які його оточували, тримали голос під контролем, але тепер він опинився у власному пеклі і не знає, що робити - але, можливо, голос знає.

смоктунов розповідає, що минулого тижня він використав кожен грам енергії, щоб перемогти Мело, і був дуже виснажений. Мело - воїн, і він з любов'ю згадує їхні бої. Але коли він завернув за лаштунками, його збив Корбін. Він каже, що Корбін побачив вікно можливостей і скористався ним, але його очі - це вікно в його душу, тому подивіться, бо Корбін у нього на радарі. Вони зустрічалися вже раніше, але сьогодні, з титулом на плечі, він зовсім інша людина. Він каже Корбіну, що єдине, що може вбити дракона - це сам дракон.

Дрю Гулак проти Отіса

Знову ж таки, настільки добре, наскільки це можливо, враховуючи час. Це був матч Отіса, що тут ще можна сказати?

Переможець: Отіс (4:22)

Кіана вітає Тіфф за лаштунками, а та каже, що тепер вона може відпочити і розслабитися, в очікуванні, хто буде наступний. Кіана каже, що вона пройде відбір, а Роксі - ні. Тіфф каже, що вони не можуть дозволити комусь новому чи вже відомому вибити їх з посади. Як Феллон чи Роксі.

Джейсі Джейн ходить по класі Чейз Ю, розводячись про те, що Чейз не хоче прикривати її спину. Заходить трійця якихось людей, вручають їй листа для містера Чейза і йдуть геть. Джейсі відкриває його, але Чейз забирає його до того, як вона встигає прочитати. Він кричить на неї, але тут заходять Тея і Дюк і починають говорити про те, як вони зближуються. Джейсі каже, що вони щойно говорили про їхній матч з минулого тижня, і каже, що Чейз і Дюк будуть мати перший титульний захист наступного тижня. Чейз скасовує сьогоднішнє заняття, всі виходять, і Дюк читає конверт, що робить його нещасним.

Кваліфікаційний матч Iron Survivor: Дайжак проти Тайлера Бейта

WWE Photo

З цими хлопцями можна очікувати крутого матчу і, в принципі, вони показали гідний бій в рамках щотижневого шоу. Мені цікаво буде побачити, що буде з Тайлером Бейтом, адже це може бути зразковий андердог по типу Кріса Бенуа або Деніела Браяна.

Переможець: Дайжак (9:45)

Трік Вільямс прибув на парковку!

Літа, Мік Фоулі, Джеррі Лоулер та JBL обиратимуть номінантів для відбіркового етапу Iron Survivor. Літа обиратиме наступного тижня.

Анонси на наступний тиждень:

  • Матч за командне чемпіонство NXT: Чейз Ю (с) проти Тоні Д’Анжело та Стекса

WWE Photo

Мело стоїть у центрі рингу і каже: "Давайте перейдемо до справи. Це більше, ніж чемпіонський титул, це стосується його друга і брата, тож давайте поговоримо про це. Трік виходить з мікрофоном і готується говорити, але Мело каже, що розуміє, чому Трік засмучений. Його застали зненацька і забрали його можливість. Але блокпости - це частина подорожі. Він каже, що дзвонив Тріку і ділився з ним своїми перемогами і славою. Без Тріка не було б Мело.

Трік каже, що протягом останніх двох років він тільки те й робив, що ставив Мело на перше місце. Кожному титулу, який вигравав Мело, він радів. Він приймав усі побої і навіть більше, щоб переконатися, що Мело не промахнеться. Мело каже, що вони були як Шак і Кобі або Джордан і Піппен.

Трік каже: "А як же тепер, коли м'яч у Тріка і він може кидати? Чому Мело не може бути з ним таким чином. Або краще питання: питання, яке він хоче знати. Чи зробив Мело… Мело запитує: "Що я зробив?" Він каже, що вірив йому до того коли з NFL нічого не вийшло. Все, що сказав йому Сіна, Мело сказав йому ще кілька місяців тому. У нього був потенціал для величі і для того, щоб стати реслером, який буває раз у житті. Чи відповідає це на його запитання?

Трік каже, що хоче робити свою справу, мати свої моменти і головні події. Чому Мело цього не бачить? Коли він був потрібен Мело, він прикривав його спину. Він вклав все, що міг, і навіть більше. Але де був Мело, коли він був йому потрібен? Він не бачив, що сталося, і Мело там не було. Мело перепитує, що не бачив, що сталося? Трік не бачив хто це був, і єдиний голос, який він чув, був голос Мело, коли його саджали в машину швидкої допомоги.

Мело запитує чи не бачив, хто на нього напав? Трік запитує чи хоче взнати Мело, що у нього на думці? Тож давайте розставимо всі крапки над "і": це Мело напав на нього? Мело каже: "Хочеш правду?" Він починає говорити

WWE Photo

І на цьому моменті виходить Лексіс Кінг! Лексіс каже, що у них є парадокс. Друг, на якого жорстоко напали, і першим, хто з'явився на місці злочину, був його найкращий друг? Мело просить закрити рота і не лізти не в свої справи, і Трік каже те ж саме. Лексіс каже, що всі, здається, знають, хто це зробив, але це міг бути хтось новий, хто намагається вплинути, з такими перекрученими і нечистими думками.

Трік каже, що більше не буде повторяти йому, щоб той забрався з рингу. Лексіс дражнить його ще більше.

WWE Photo

Трік замахується, а Лексіс пригинається і Трік б'є Мело! Лексіс тікає, а Мело розлючений. Трік простягає руку, Мело бере її. Вони обіймаються, але Мело виглядає не задоволеним. На цьому шоу виходить з ефіру.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
WWE Looks
WWE Looks@thewwelooks

Ті самі WWE Looks / Лукс

5.5KПрочитань
0Автори
17Читачі
Підтримати
На Друкарні з 5 липня

Більше від автора

  • Історія Командного чемпіонства SmackDown

    На нещодавньому щотижневому шоу SmackDown чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство синього бренду, яке відтепер називається «командним чемпіонством WWE». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Історія Командного чемпіонства RAW

    На нещодавньому щотижневому шоу RAW чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство червоного бренду, яке відтепер називається «Світовим командним чемпіонством». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Поєдинки РеслМанії 40, до яких WWE може прокладати шлях після Королівської Битви

    Королівська Битва - одне з найяскравіших шоу у календарному графіку WWE через свою непередбачуваність, а також тому, що воно відкриває шлях до РеслМанії. Поки Коді та Бейлі вже забронювали собі місця в карді Філадельфійського шоу, WWE, як це часто буває, дражнять фанатів

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається