Огляд WWE NXT за 28.11.2023

Всім привіт, і ласкаво просимо на черговий огляд щотижневика NXT. Сьогодні Вес Лі попробує востаннє вибороти собі тайтл-шот за Північноамериканське чемпіонство, але для цього йому доведеться зустрітися з трьома колишніми чемпіонами Північної Америки: Бронсоном Рідом, Камероном Граймсом і Джонні Гаргано. Крім того, Тоні Д'Анджело і Стекс будуть захищати командне чемпіонство NXT проти Енджели Гарзи і Умберто Каррільйо. Також відбіркові поєдинки Iron Survivor Challenge продовжаться боями Едді Торпа проти Брона Брейкера і Келані Джордан проти Кіани Джеймс. Що ж, перейдем до шоу.

Матч за командне чемпіонство NXT: Тоні Д’Анджело та Стекс (с) проти Енджели Гарзи та Умберто Каррільйо

WWE Photo

Бій розпочався завчасно, тому що під час виходу чемпіонів на них напали Гарза та Каррільйо. Хороший, швидкий матч, в якому було кілька яскравих моментів. Збереження чемпіонського титулу було очевидним, але Енджел та Умберто показали гідний бій. Я не впевнений, хто буде наступними чемпіоном або хоча б претендентами на титули. Взагалі в командному дивізіоні є багато команд, але я не впевнений, скільки з них я можу уявити як серйозну загрозу рейну Сім’ї прямо зараз.

Переможці: Тоні Д’Андежло та Стекс (12:27)

Нам показують події, що були сьогодні раніше перед шоу. Купка хлопців дивилися повтор промки подій між смоктуновим і Корбіном, яку показували ще минулого тижня. Аксіом і Натан Фрейзер говорять про те, що смоктунов багато чим пожертвував, але вони воліли б мати таке життя як у Корбіна. Заходить смоктунов і запитує, чи не каже Натан, що він чинить неправильно? Натан каже, що ні, а смоктунов запитує, чи йому здалось, що Натан не поважає його. Фрейзер відповідає, що він поважає його, але волів би жити так, як Корбін. смоктунов каже, що вибачатися вже не варто, а Натан каже, що він виглядає занадто роздратованим. смоктунов каже, що знає, як це вирішити.

Нам показали короткий ролик Джонні Гаргано, в якості Північноамериканського чемпіона NXT.

Феллон Хенлі і Брукс Дженсен обговорюють перемогу Джоша Бріггса минулого тижня, яку він називає найбільшою у своїй кар'єрі. Він каже, що ніхто не вірив у нього, окрім них. Тут підходить Лексіс Кінг і вітає Бріггса та Хенлі з їхніми перемогами і каже, що їх члени Залу Слави хоча б вибрали у відбіркові матчі, але зауважує, що ніхто не вибрав Дженсена. Бріггс заступається за свого товариша і каже, що Кінг просто хоче привернути до себе увагу. Але сьогодні вони зустрінуться в матчі та Бріггс покаже, що насправді з себе представляє Кінг.

Нам показують відео з тренувань Ніккіти Лайонс, а це значить, що незабаром буде її повернення. А також нам показують, що вона сьогодні серед фанатів у залі.

Кваліфікаційний матч Iron Survivor: Келані Джордан проти Кіани Джеймс

WWE Photo

В момент, коли Кіана Джеймс була готова закінчити поєдинок, неочікувано, зазвучав звук гонгу. Як ми дізнаємось згодом, це була Роксоланка Перез, яка таким чином відволікла Джеймс. Я все ще не зовсім розумію, чому триває протистояння Джеймс і Перез. Джордан продовжує виглядати довгостроковим проектом для NXT, і це непогана ідея. Вона спортивна і може досить добре виступати на рингу, але їй не вистачає досвіду.

Переможниця: Келані Джордан (10:12)

Продовжують підігрівати інтерес до мейн-івенту. На цей раз нам показують Камерона Граймса за часів його рейну в якості Північноамериканського чемпіона.

Академія Альфа за лаштунками, і Гейбл розповідає про те, як близько він був до Кубку Спадщини. Максін злиться на Леш Ледженд, а Отіс схоже зацікавився нею. Гейбл називає Мета-Четвірку дикими ідіотами, і він кидає виклик для змішаного командного поєдинку 3 на 3 на наступний тиждень. Вони хочуть отримати відповідь сьогодні.

Анонім NXT отрилюднив відео з камер спостереження, а точніше, момент нападу на Тріка Вільямса. Лексіс був помічений, який слідом погнав за Тріком. Самого нападу не видно, тож все ще не зрозуміло.

Настав час для прес-конференції Андре Чейза. Він заходить і стає на подіум, представляючись засновником Університету Чейза. Він дякує слідчим і студентам, викладачам і співробітникам Університету Чейза. Він каже, що ми переживаємо історичний момент для NXT і хотів би прокоментувати новину про те, що Університет Чейза перебуває під слідством. Він хоче бути відвертим, але розслідування триває, тому він обмежений в тому, що може сказати.

Чейз каже, що були докази азартних ігор і нецільового використання коштів, стверджуючи, що все це правда, і що Chase U має великі борги. Він працюватиме над тим, щоб повернути борги і відновити статус. Це все, чим він може поділитися зараз. Коли йому задають питання, він каже, що це значна сума грошей. Він має свої підозри щодо того, як вони були виведені, але не може ними поділитися. Він вибачається перед студентами і звернеться до них на наступних зборах перед завершенням прес-конференції.

Кваліфікаційний матч Iron Survivor: Брон Брейккер проти Едді Торпа

WWE Photo

Насправді бій вийшов кращим, ніж я очікував, оскільки у Брейкера була ціль - травмовані ребра Торпа, і він зосередився на цьому. Іноді буває добре, коли ти можеш діяти максимально просто, і це те, що було зроблено в цьому поєдинку.

Переможець: Брон Брейккер (10:12)

Трік Вільямс злиться у роздягальні, і туди заходить Хейс. Вони говорять про напад і причетність Кінга до цього, і Хейс каже, що знав, що це був Лексіс. Хейс каже, що Кінг коштував йому перемоги минулого тижня. Кармело пропонує помститися Кінгу в сьогоднішньому матчі, але Трік каже, що, хоча він і хоче перемогти Кінга, він повинен думати про більшу перемогу. Трік каже, що радий тому, що їхні незгоди позаду, Хейс якось невпевнено погоджується з цим.

Роксана за лаштунками каже, що якщо вона не потрапила до Iron Survivor матчу, то і Кіана не буде в цьому поєдинку. Появляється Ава, яка каже, що Шон Майклз запланував наступного тижня провести бій “Останнього Шансу” для тих, хто не пройшов відбір. Роксі каже, що вона обов’язково пройде відбір. Заходить Тіффані Страттон і каже, що Роксоланка закатала губу, тому що в тому матчі обов’язково виграє Кіана Джеймс. Між ними зав’язується бійка.

Хайлайт рейну Бронсона Ріда в якості Північноамериканського чемпіона.

Смоктунов проти Натана Фрейзера

Бій смоктунова, не знаю що тут казати. Було добре останні тижні, коли ми його не бачили на ринзі.

Переможець: смоктунов (5:25)

Згодом на титантроні з'являється Корбін зі свого лігва і каже, що розмовляє з смоктуновим через екран так, як той розмовляє зі своєю сім'єю. Він каже, що смоктунов вирішив побити Натана через те, що він сказав, що життя Корбіна краще, і це дійсно так. смоктунов тут лише заради титулу, який є єдиним, чого бракує Корбіну. Тож він отримає це чемпіонство на шоу “Ля Фініта“ і матиме все, тоді як смоктунов не матиме нічого. Корбін каже, що оплатить смоктунову квиток на літак додому і що вони зустрінуться віч-на-віч наступного тижня на преміальному шоу!

Маккензі Мітчел вітає Лайру Валькірію з її перемогою минулого тижня і запитує, що буде далі. Вона каже, що наступним буде преміальне шоу “Ля Фініта“ і перераховує учасників Iron Survivor Challenge матчу і каже, що в будь-якому випадку, Ля Фінітою буде…

Заходить Феллон Хенлі і каже, що вона використовує наступний тиждень по максимуму і виграє в Iron Survivor матчі. Лайра каже, що якщо вона переможе, то з нетерпінням чекатиме на їхній матч. Якась дівчина з’являєть на задньому плані, за шторами, і каже, що навіть якщо Хенлі і переможе в Iron Survivor, то з Лайрою їй не впоратися. Хто це був - ми не знаємо, це і підтвердила чемпіонка.

Далі нам показують промку з Кармен Петрович, яка з катаною і в кімоно. Вона каже, що Аріанна Грейс - титулована королева краси, але вона в свою чергу - титулований майстер бойових мистецтв. Вона вважає, що настав час заткнути Грейс рота.

За лаштунками з'являється Мета-Четвірка, і Ноам Дар каже, що Академія Альфа - божевільні. Джакара, Леш і Ора підбадьорюють Ноама. Дар каже, що Гейбл майже здолав його, але він вижив після больового і каже, що ніщо не зробить їх щасливішими, ніж перемога над такою командою, як Академія Альфа, тож він, Ора і Леш побачаться з ними наступного тижня.

Джо Гейсі зачитує промо під рингом. Він говорить про те, що ми про нього забули, тому він вирішив, що йому потрібна краща перспектива. Він під рингом і думає, чи буде це успішна перемога, чи болісна віра. Він намагається впоратися зі своєю новою перспективою, але це важко.

Кармен Петрович проти Аріанни Грейс

WWE Photo

Грейс потрібна була перемога, оскільки її представляли як людину, яка може стати кимось, але поки що не набрала достатньої динаміки. Перемога над Петрович не має дуже велике значення, але це краще, ніж нічого. Я все ще не в захваті від Грейс і її гімміка, оскільки це не найкраща ідея, хоча на даний момент вона ще не встигла набриднути.

Переможниця: Аріанна Грейс (9:04)

WWE Photo

Після поєдинку серед натовпу появляється Джо Гейсі, який вдаряє по гонгу.

Маккензі Мітчел розмовляє з Весом Лі за лаштунками. Вона запитує Веса про його сьогоднішній матч. Лі каже, що сьогодні буде великий вечір, і тому йому потрібно перемогти, щоб дістатися до Домінка. Але сьогодні на його шляху Рід, Граймс і один з найсильніших реслерів NXT - Гаргано. Але він готовий зробити все, щоб повернути собі титул. Маккензі запитує, якщо він не переможе, що буде далі. І той відповідає, що якщо немає ризику, немає винагороди.

Брукс Дженсен проти Лексіса Кінга

WWE Photo

Хороший матч, він не був чимось грандіозним, але і Кінг, і Дженсен зробили свою частину роботи. Під кінець бою в рингсайд вибіг Кармело Хейс, але це тільки зіграло на руку Кінгу, тому що в цей момент поки рефері і Бріггс займались Мело, Лексіс відновився і здобув перемогу. Це було зроблено для того, щоб розвинути сюжетну лінію Хейза проти Кінга та Вільямса, і це добре.

Переможець: Лексіс Кінг (8:17)

Анонси на наступний тиждень:

  • Чоловічий кваліфікаційний матч “Останній шанс“ до Iron Survivor матчу;

  • Жіночий кваліфікаційний матч “Останній шанс“ до Iron Survivor матчу;

  • Академія Альфа проти Мета-Четвірки

Вес Лі проти Бронсона Ріда проти Камерона Граймса проти Джонні Гаргано

WWE Photo

Чого ще можна хотіти від цього? Неймовірна робота, яка принесла результат. Лі мав здобути перемогу, тому не було особливої інтриги, але шлях до перемоги був фантастичним. Рід виглядав тут як абсолютна зірка, і у них навіть був логічний і продуктивний спосіб позбутися його. Тому що появився Айвар, який відволік Бронсона Ріда та між ними зав’язалась бійка, тому здоров’яки відійшли десь аж за лаштунки.

Переможець: Вес Лі (17:16)

Домінік Містеро не радий результату. Він вилазить на коментаторський стіл і починає щось доказувати Лі.

Після цього нас переносять на парковку, де зав’язалась бійка між Роксан Перез та Кіаною Джеймс. Охорона намагається їх розборонити. На цьому шоу виходить з ефіру.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
WWE Looks
WWE Looks@thewwelooks

Ті самі WWE Looks / Лукс

5.5KПрочитань
0Автори
17Читачі
Підтримати
На Друкарні з 5 липня

Більше від автора

  • Історія Командного чемпіонства SmackDown

    На нещодавньому щотижневому шоу SmackDown чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство синього бренду, яке відтепер називається «командним чемпіонством WWE». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Історія Командного чемпіонства RAW

    На нещодавньому щотижневому шоу RAW чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство червоного бренду, яке відтепер називається «Світовим командним чемпіонством». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Поєдинки РеслМанії 40, до яких WWE може прокладати шлях після Королівської Битви

    Королівська Битва - одне з найяскравіших шоу у календарному графіку WWE через свою непередбачуваність, а також тому, що воно відкриває шлях до РеслМанії. Поки Коді та Бейлі вже забронювали собі місця в карді Філадельфійського шоу, WWE, як це часто буває, дражнять фанатів

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Вам також сподобається

  • Bash in Berlin 2024

    Доброго дня шановній громаді! Сьогодні 31 серпня о 20:00 відбудеться перше в історії ППВ в Німеччині, а саме Беш ін Берлін!

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Royal Rumble 2024

    Вітаю! Сьогодні у нас прев'ю Роял Рамбл, або як ще її називають Королівської Битви - щорічного зимового ППВ "Великої Четвірки". А також початок дороги до РеслМанії 40!

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається

  • Bash in Berlin 2024

    Доброго дня шановній громаді! Сьогодні 31 серпня о 20:00 відбудеться перше в історії ППВ в Німеччині, а саме Беш ін Берлін!

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Royal Rumble 2024

    Вітаю! Сьогодні у нас прев'ю Роял Рамбл, або як ще її називають Королівської Битви - щорічного зимового ППВ "Великої Четвірки". А також початок дороги до РеслМанії 40!

    Теми цього довгочиту:

    Wwe