Огляд WWE Raw за 16.10.2023

Сьогодні на нас чекає прем'єра нового сезону, яка відбувається після фінального епізоду, що відбувся минулого тижня. Ідея сезонів в реслінгу здається дещо дивною, але як вже є. Однією з головних подій цього тижня є матч-реванш Судного Дня за беззаперечні командні титули проти командни Коді Роудса та Джея Усо, який може стати справжнім протистоянням для цих виконавців. Сьогоднішній епізод виходить в Оклахома сіті, за коментаторським столом Кевін Патрік і Вейд Барретт. Можна зауважити, що цього тижня відсутній Майкл Коул. Це 3 епізод, який він пропускає за 25 років своєї кар’єри. Погнали.

WWE Photo

Самі Зейн відкриває цей епізод! Зейн піднімається на ринг, а тим часом нам нагадують, що Нік Алдіс переманив Кевіна Оуенса в якості обміну на бренд Smackdown. Семі бере мікрофон і робить паузу, щоб підбадьорити присутніх. Він каже: "Ласкаво просимо на прем'єру сезону Понеділкового RAW!”. Зейн продовжив, що йому трохи дивно виходити на ринг самому, адже Кевіна перевели до Smackdown. У нього багато змішаних емоцій, він засмучений, що їхнє партнерство закінчилося, але він радий за Кевіна, тому що він збирається робити величезні речі на Smackdown. Паралельно Зейн радіє новій можливості для себе, тому що він зможе встати на власні ноги і показати світу те, що він відчував всередині себе протягом багатьох років: що Семі Зейн - суперзірка рівня чемпіона світу у важкій вазі.

Натовп скандує йому, і він каже, що йому від цього приємно, але він мусить звернутися до слона в кімнаті. Оуенса немає на Raw через Джея Усо. Він каже, що ніхто не був щасливіший за нього, коли Джей прийшов на Raw, але він бореться з цим. Він також бореться з тим, що після того, як вони разом досягли вершин своєї кар'єри, їхнє чемпіонське панування в командному дивізіону було затьмарене Судним Днем. Але сьогодні у Судного Дня з'явився ще один шанс. Тож у нього багато змішаних емоцій, і він не має жодного уявлення, що буде далі. Але він точно знає, що останній рік його кар'єри був найкращим, і він досягає вершин завдяки фанатам

WWE Photo

На арені появляються Судний День! Балор каже, що ніхто не має права розпочинати прем'єру сезону Raw, окрім них. Але у нас є бідолашний маленький Семі Зейн, який тепер самотній. Деміен каже, що це дивовижно, адже таке відчуття, що у них завжди були ці колючки в боці, але одну з них витягли. І єдине, що зробило б їх щасливішими, це прибрати Зейна, “Безперечних командних Ідіотів” та Дрю МакІнтайра. Він починає заводитися, решта просять його заспокоїтись, а Рія каже зосередитись на сьогоднішньому вечорі.

Дом каже, що сьогодні ввечері Рія розірве Шейну на шматки і приверне увагу всього жіночого дивізіону. Ріплі говорить, що Фінн і Пріст збираються повернути командне золото. Але перед тим, як вони це зроблять, вона помічає, що Семі виглядає розгубленим. Колись Судний День набирали справжніх зірок, як це було з Джеєм. Але щодо Семі у них інший план: позбутися його назавжди.

Судний День оточують ринг, і тут з'являється Джей Усо зі стільцем! Він прослизає і дає Семі свій стілець. Судний День відступає. Зейн кидає стілець і йде, а Джей залишається один на рингу.

Нам нагадують про бій Шинске Накамури та Рикошета. Потім ми бачимо відео, на якому Накамура рекламує матч за правилами з утриманням будь-де і каже, що розчавить Рикошета, як комаху.

За лаштунками Семі Зейн розповідає Джею Усо, що Кевін Оуенс нема тут, щоб йому допомогти, і все через Джея. Він втратив друга і свої титули, і все через Джея. Джей каже Семі, що розуміє, але він все одно залишається Джеєм. Що є, те є. Джей йде, а Семі б'є по драбині, демонструючи величезне розчарування. Він наздоганяє Джея в коридорі, каже йому забути про все це. Він просить вибачення. Це був важкий тиждень. Він радий за Джея, він заслуговує на все, що отримав. Йому шкода. Вони обіймаються. Семі знову вибачається, і Джей каже йому, що розуміє.

Рикошет проти Шинске Накамури в матчі з утриманням будь-де

Хороший початок шоу. Не може не радувати цей факт, що Рикошета не закидують в далекий ящик і в нього є своя сюжетна лінія. Хлопці показали хороший поєдинок в рамках щотижневика.

Переможець: Шинске Накамура (13:41)

Пайпер Нівен проти Наталії

WWE Photo

Швидкий поєдинок. Вже давно зрозуміло, що Наталія виступає в статусі ветерана в компанії і за рахунок неї відбувається просування молодих зірок.

Переможець: Пайпер Нівен (6:30)

Після матчу Челсі Грін намагається атакувати Наталію, але Теган Нокс вибігає їй на порятунок.

За лаштунками Деміен Пріст обговорює з Фінном Балором та Домініком Містеріо, як прибрати Дрю Макінтайра. Заходить Рія Ріплі, і Пріст запитує, де вона була. Вона каже, що як завжди, займається справами Судного Дня. Потім вони нагадають усім, хто керує RAW.

WWE Photo

Сет Роллінс на рингу, і нам нагадують про його майбутній матч з Дрю. Він вітає Оклахому Сіті на RAW і називає Дрю крутим хлопцем. Хорошим хлопцем. Правильно? Він розказує, що про події минулого тижня, де на нього накинувся Пріст, а Дрю нічого не зробив? Це збиває дещо з пантелику. Потім Дом вибіг з контрактом, і тепер Дрю його білий лицар? Все стає дивним. У нього є питання, а Дрю має відповіді. У Сета є відеозапис з минулого тижня. Ми бачимо, як розмовляють Рикошет і Пірс, а на задньому фоні бачимо, як Дрю розмовляє з Рією Ріплі. Не бажаєте пояснити, запитує Сет?

WWE Photo

Виходить власне Дрю і каже, що по-перше, він не спраглий до життя виродок, як Джей Усо та Ріплі, які підходили до нього. По-друге, те, про що вони говорили, не є справою Роллінса, і він повинен турбуватися про те, що МакІнтайр забере його титул. Роллінс каже, що ніхто йому не загрожує, але МакІнтайру варто потурбуватися про те, щоб бути впевненим у собі у вирішальний момент. Дрю говорить про те, що Бладлайн коштували йому багато можливостей, але Роллінс каже йому, щоб він заспокоївся.

Дрю запитує Сета, чи подобається йому бути чемпіоном світу. Так? Це була його мрія, і коли він переміг Брока за п'ять хвилин, там нікого не було. У той момент їм потрібен був хтось, хто міг би зробити крок вперед, і Дрю зробив саме це. Коли всі фагаьи повернулися, момент вже минув, але він засяяв на Забиві на Січі, і хто його підставив? Бладлайн. Шкода, що він не може відпустити це так швидко.

Сет каже йому, що ніхто краще за нього не розуміє, на що йде Дрю. Сходження на вершину є важким. Він витратив 4 роки, щоб повернутися на вершину. Все, що він зараз чує від Дрю - це виправдання. Він переможе Дрю на Арабському Руднічку, і Дрю це буде на краще, тому що вперше йому не буде кого звинувачувати, окрім себе.

Нам повідомляють, що Логан Пол повертається цього тижня на Smackdown.

Джонні Гаргано проти Людвіга Кайзера

WWE Photo

Сюжет зав’язується на тому, що Гаргано потрібна допомога для боротьби з Імперіумом, і поразка в чисельності - не найгірший варіант. Протистояння DIY та Імперіуму може стати великою битвою, коли у них з'явиться шанс, хоча я не був впевнений, що Гаргано програє у першому ж матчі після повернення. У нього не найкращна репутація в основному ростері, і це не допоможе справі, шахрайство це було чи ні.

Переможець: Людвіг Кайзер (9:50)

За лаштунками до Беккі Лінч підходять Інді Хартвелл та Кендіс ЛеРей. Інді хоче знати, чому Беккі не дала шанс тій, хто ніколи не втрачав цей титул, а саме їй. Беккі каже, що вона розчарована цією ситуація і поговорить з Пірсом. Дівчата йдуть геть після чого в кадрі появляється Рія Ріплі, яка просто дивиться на неї, а потім вони розходяться.

За лаштунками Дрю МакІнтайр хоче поговорити з Семі Зейном. Відтоді, як Семі покинув Бладлайн, Дрю дещо побоювався за нього. Але Семі наполегливо працював і став лідером. Зейн поважає його за це. Проте Дрю має певні проблеми. Він відчував це, поки не побачив те, що побачив раніше - миттєве прощення для Джея. Він миттєво очікував довіри і прощення. Семі каже Дрю, що Сет був правий, залишивши історію з Бладлайн позаду. Джей зробив усе можливе, щоб люди повірили йому, але Дрю - єдиний, хто не купився на це. Від однієї людини до іншої, забути Бладлайн може бути нелегко. Дрю просить Семі не ображатися, але він не може зрозуміти те, що Семі ніколи не був чемпіоном світу, і якщо він продовжуватиме в тому ж дусі, то ніколи ним не стане. Зейн каже йому, що якщо Дрю сумнівається, на якому рівні знаходиться Семі, він може дізнатися про це наступного тижня на рингу. Дрю погоджується на поєдинок.

Рея Ріплі виходить на ринг зі своїм титулом, щоб трохи поговорити. Вона каже, що всі хочуть отримати шматочок "Понеділкової Мамі". Навіть Ная Джекс повернулася лише за цим шматочком, але це їй не допомогло. За її відсутності жінки намагалися довести, наскільки вони сильні. Шейна, Ная, Ракель, всі намагаються довести, що вони найкращі, але реальність така, що це її дивізіон, і Мамі завжди буде на вершині. Хтось не погоджується, і цей хтось - її сьогоднішній опонент, Шейна Базлер.

Рія Ріплі проти Шейни Базлер

WWE Photo

Поки тривав цей бій, все було добре, але в останню хвилину я зосередився на тому, що відбувалося біля рингу. Поява Джекс зіпсувала всю атмосферу, і краще не стало. Як завжди, до Базлер ставляться як до когось, хто випадково опинився в певному місці.

WWE Photo

Ная Джекс влізає в бійку, але її зупиняє Ракель Родрігез, яка вибігає з натовпу. Вона штовхає Джекс, і тут з натовпу з іншого боку вилітає Зої Старк! Ха-ха. Здуріти можна. Ракель нападає на Зої, потім намагається притиснути Наю до сходинок, але та пручається. При цьому всьому це йде офіційно поєдинок! На рингу Зої б'є ногою Рію, що призводить до дискваліфікації.

Переможець: Рія Ріплі по ДК (5:30)

WWE Photo

Рія збиває Зої з ніг і дивиться на Наю, запрошуючи її вийти на ринг. Джекс застрибує на апрон. Ріплі кричить, щоб вона вийшла. Вона виходить, але Рія ухиляться і Джекс налітає на суперкік від Зої. Хедбат від Рії, після чого Джекс отримує ще один кік від Старк. Ріплі піднімає Наю на слем, але Зої Старк збиває їх дропкіком.

Беккі Лінч за лаштунками розмовляє з Пірсом. Він оголошує матч з Інді офіційним, який пройде наступного тижня. Підходить Ся Лі, щоб запитати Беккі, як щодо її шансу поборотися за чемпіонство. Беккі пропонує їй бій за титул, але Ся Лі каже, що не зараз. В кадрі появляється Джейд Каргілл, щоб сказати Беккі, що вона теж хоче цей титул. Беккі каже їй стати в чергу.

За лаштунками Коді Роудс і Джей Усо розмовляють з Джекі Редмонд. Коді говорить про максимізацію можливостей. Він підбиває підсумки шоу і каже, що одна фракція не кидає тінь на RAW, вони - чудова команда, яка може стати претендентами.

Матч за Інтерконтинентальне чемпіонство: Гюнтер (с) проти Бронсона Ріда

Є щось таке в тому, щоб створити матч між двома “монстрами”, які збираються дуже сильно побити один одного. Це саме те, що було в цьому матчі, оскільки це було питання про те, хто з них виживе, що, зрештою, і сталося з Гюнтером. Рід не відчувався серйозною загрозою для рейну Гюнтера, але, боже мій, це був пекельний бій на шляху до нього.

Переможець: Гюнтер (12:54)

Джекі за лаштунками представляє Міза. Він хмуриться і скиглить, чому він на третій годині шоу? Чому Семі отримав право відкривати це шоу? Він незграбно насміхається з Зейна, після чого каже, що Пірс має бути звільнений, і, можливо, Нік Алдіс повинен зайняти місце Генерального менеджера обох брендів. Можливо, він знає, як повернути повагу до Міза. Ззаду з'являється Ная Джекс, яка забирає мікрофон у Джекі і займає весь ракурс камери. Вона каже, що все ще на ногах. Вона каже, що розчавить весь жіночий дивізіон Raw. Міз намагається продовжити інтерв’ю, але Джекі каже Мізу, що вже нема часу.

Пірс за лаштунками, і до нього підходить розлючена Рія Ріплі. Пірс розповідає їй, що вона захищатиме свій титул на Арабському Руднічку в 5-ти сторонньому матчі проти Ракель Родрігез, Наї Джекс, Зої Старк та Шейни Базлер.

Далі ми переносимось в спортзал, де Академія Альфа тренується з Акірою Тозавою. Отіс, на вимогу Гейбла, б’є того по грудях. Гейбл розповідає, що він хоче собі Інтерконтинентальне чемпіонство і командне чемпіонство для Академії. До них заходять Новий День, які кажуть, що де згадуються командні пояси, то там завжди Новий День. Отіс танцює з Новим Днем. Гейбл каже, що наступного тижня, вперше в історії, Альфа Академія боротиметься проти Нового Дня.

За лаштунками Вінчі та Кайзер чекають на свого друга Гюнтера. Кайзер аплодує Гюнтеру, а Гюнтер каже Кайзеру, що це фантастична робота. Він зробив це. Але Вінчі не виконав свій обов'язок. Вінчі каже, що допоміг Кайзеру виграти матч. Гюнтер каже, що бачив, як Джонні ходив за лаштунками. Наступного тижня він очікує, що Джонні Гаргано винесуть на ношах.

Матч за Беззаперечні командні титули WWE: Коді Роудс та Джей Усо (с) проти Судного Дня

WWE Photo

Це було не так добре, як на Шмаровозі, але до кінця матчу вони набрали обертів. Між цими командами, безумовно, є хімія, і це було дуже відчутно зі зміною титулів. По ходу матчу відбувалася бійка між Зейном та Домініком. Що було неочікуваним, так це поява Джиммі Усо в матчі, яка і зіграла свою роль, адже він провів суперкік своєму брату. Я не впевнений, що це означатиме для братів в майбутньому, але я не здивуюся, якщо побачу, що вони зійдуться на Арабському Руднічку.

Переможці: і НОВІ беззаперечні командні чемпіони Судний День (14:00)

Судний день знову весь в “золоті“. На цьому шоу вийшло з ефіру.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
WWE Looks
WWE Looks@thewwelooks

Ті самі WWE Looks / Лукс

5.2KПрочитань
0Автори
17Читачі
На Друкарні з 5 липня

Більше від автора

  • Історія Командного чемпіонства SmackDown

    На нещодавньому щотижневому шоу SmackDown чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство синього бренду, яке відтепер називається «командним чемпіонством WWE». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Історія Командного чемпіонства RAW

    На нещодавньому щотижневому шоу RAW чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство червоного бренду, яке відтепер називається «Світовим командним чемпіонством». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Поєдинки РеслМанії 40, до яких WWE може прокладати шлях після Королівської Битви

    Королівська Битва - одне з найяскравіших шоу у календарному графіку WWE через свою непередбачуваність, а також тому, що воно відкриває шлях до РеслМанії. Поки Коді та Бейлі вже забронювали собі місця в карді Філадельфійського шоу, WWE, як це часто буває, дражнять фанатів

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається