Огляд WWE RAW за 18.09.2023

До преміального шуо “Шмаровоз“ залишилося менше трьох тижнів, а це означає, що настав час почати анонсувати щось для шоу. Поки що офіційно не оголошено жодного поєдинку, хоча ми можемо здогадатися про деякі з них без особливих зусиль. Крім того, Беккі Лінч стала новою чемпіонкою NXT серед жінок, і ми, швидше за все, почуємо щось про це. Перейдемо до цього. Цей випуск RAW виходить в Delta центрі, у Солт-Лейк-Сіті, штат Юта. Погнали.

WWE Photo

Шоу відкриває Коді Роудс. Він каже, що йому не дали договорити минулого тижня, тому сьогодні Коді буде говорити про Джея Усо, але його перебиває Домінік Містеріо.

WWE Photo

Чемпіон Північної Америки за версією NXT розказує, що Джей Усо приєднається до Судного Дня і вони продовжать свою домінацію у WWE. Також Домінік підкреслює, що Рії Ріплі сьогодні не буде, так як вона травмована в результаті атаки Наї Джекс, але Домінік сьогодні присвячує свою перемогу над Коді якраз Мамі.

WWE Photo

Коді запитує, чи чули фанати про що говорив Домінік, і думає, що стосунки Дома та Рії нагадують стосунки Стіва Уркела та Лори Вінслоу, тому що Рея не дуже в нього закохана. Крім того, якщо фанати уважно спостерігали за подіями минулого тижня, здається, що Рія поклала око на Джея Усо. Домінік в гніві кричить, що це все брехня і коли Усо приєднається до Судного Дня, то він по справдні дізнається що таке сім’я. Перед початком самого бою, в рингсайді появились беззаперечні командні чемпіони - Фінн Балор і Деміен Пріст.

Коді Роудс проти Домініка Містеріо

WWE Photo

Поєдинок без чемпіонства на кону. Коді стартував швидко, Домінік пробував завдавати декілька своїх прийомів. Поєдинок тривав всього 2 хвилини.

Переможець: Коді Роудс

WWE Photo

Після матчу Судний День заходить на ринг і, судячи зі всього, була готова напасти на Американське Жахіття, але Кевін Оуенс і Семі Зейн прибігли, щоб вирівняти становище. Судний День вирішує відступати і йде.

WWE Photo

Коді знову збирається покинути ринг, але Оуенс каже вимкнути музику. Оуенс просить його повернутися на ринг, тому що їм потрібно про щось поговорити.

Після перерви Оуенс каже, що Джей Усо повернувся на Raw через Коді, і Коді погоджується, що це правда. Кевін розповідає про все, що Джей зробив багатьом людям, тож чому Коді хоче повернути його назад? Роудс каже, що є люди за лаштунками, яким потрібно це почути, але є люди тут, які, ймовірно, вже знають про це. Його робота - зробити цих людей щасливими, і Джей заслуговує на другий шанс. І крім того: тепер у Бладлайн стало на одного члена менше.

WWE Photo

Семі намагається грати в миротворця і просить Оуенса дати Коді та Джею шанс. КО каже, що бачить, до чого це призведе, і, звісно, він зробить вигляд, що Джей не коштував їм перемог у всіх тих чемпіонських боях, і що один крок відділяє його від Судного Дня. Він не буде довіряти Джею, але він буде довіряти їм, і їм краще бути правими.

Кофі Кінгстон проти Айвара

WWE Photo

Це був крутий поєдинок, адже Кофі все ще здатен на дуже міцний виступ, коли йому дають шанс. Айвар був більш ніж на висоті, коли мова йшла про співвідношення сили та швидкості. Іноді ви знаходите двох хлопців, які мають дивовижну хімію, і це був саме той випадок. Досить хороший бій, від якого нічого не очікуєш.

Переможець: Кофі Кінгстон

Джекі Редмонд бере інтерв’ю у Рикошета. Той заявляє, що не буде пішаком і він мусить помститися Накамурі за його атаку. Рикошет стане чіт-кодом проти гри, яку затіяв Шинске і сьогоді він введе цей код в дію

WWE Photo

Перед початком поєдинку появився Роллінс, який явно хотів поквитатися з Шинске. Вибіг Адам Пірс і закулісний персонал, які намагалися відговорити Сета від його задуму, але чемпіон прорвався через них і погнав на ринг, проте японець заховався за охороною і глузував з Роллінса.

Рикошет проти Шинске Накамури

WWE Photo

Поєдинок закінчився в той момент, як Рикошет атакував стільцем японця. Стосовно поєдинку…ну, принаймні, Рикошета не утримали, хоча те, що він так був побитий Накамурою наприкінці, було трохи дивно. У будь-якому випадку, Шинске майже гарантовано потрапить на “Шмаровоз“ для матчу-реваншу з Роллінсом, в той час як Рикошет може продовжувати залишатися зіркою майбутнього, як це було протягом багатьох років. Це його фішка, і навряд чи це зміниться найближчим часом.

Переможець: Шинске Накамура по ДК

WWE Photo

Після матчу Рикошет кричить на суддю, але Накамура атакує його коліно. Він систематично обробляв його коліно, допоки Роллінс не встигає врятувати його. Сет намагається провести Педігрі, однак Накамура контратакує. Після чого охорона намагається розборонити їх. Принаймні на деякий час, оскільки Накамура кидає Сетом спиною на коментаторський стіл.

Після перерви нам показують Сета, який ледве стоїть на ногах і з допомогою рефері заходить в кабінет медичної допомоги.

Челсі Грін і Пайпер Нівен проти Зої Старк і Шейни Базлер

WWE Photo

Короткий поєдинок, який тривав приблизно 4 хвилини і закінчився, також, через дискваліфікацію. Неочікувано в бій втрутилася Ная Джекс, яка атакувала Пайпер Нівен. Після чого легко порозкидувала Грін і Старк, після чого переключає свою увагу на Базлер. Чути, як Майкл Коул підкреслює, що 2 роки тому Базлер атакувала Джекс і травмувала їй руку.

Переможець: без результату

Чед Гейбл підходить до Адама Пірса і просить ще один титульний бій проти Гюнтера, але Пірс каже, що він має його заслужити. Заходить Бронсон Рід і каже, що Гейбл втратив свій шанс і тепер він у кінці черги. Пірс пропонує їм вирішити свої справи на ринзі.

За лаштунками беруть інтерв’ю у Джея Усо. Усо каже, що розуміє всю ситуацію яка склалась, що у нього мішень на спині і кожен слідкує за ним. Тут підходить Деміен Пріст і знову пропонує Джею приєднатися до Судного Дня. Він розказує, що прекрасно знає про Бладлайн, але саме Судний День покаже Джею, що таке сім’я. Пріст просить дати остаточну відповідь до кінця шоу.

Чед Гейбл проти Бронсона Ріда

WWE Photo

Результат більш ніж несподіваний, оскільки було неочікувано, що Гейбл зазнає поразки так швидно. Тим не менш, приємно, що Рід здобув перемогу, оскільки він є тим, хто давно потребував такого моменту. Я не знаю, чи буде у нього бій з Гюнтером. Хлопцям виділили близько 10 хвилин і вони скористалися цією можливості.

Переможець: Бронсон Рід

Томмасо Чампа розказує про те, що якщо хтось хоче чогось добитися, то треба самостійно створювати ці можливості. Чампа зустрінеться з Імперіум, тому що сам цього захотів, а ще у Гюнтера є те, що йому потрібно.

Семі Зейн і Кевін Оуенс досі не можуть дійти спільної думки щодо Джея Усо. Як тут власне появляється Усо, тому спір тепер ведеться між ним і Оуенсом, а Семі пробую бути миротворцем у ситуації. Кевін каже, що він вже втомився від цього. Після цього він йде, а Семі просить дуже добре подумати щодо Судного Дня.

WWE Photo

На ринг вийшла чемпіонка NXT - Беккі Лінч! Вона говорить, що хоте давати шанс людям і хто хоче, той може позмагатися за чемпіонство NXT.

WWE Photo

До неї виходить Наталія і каже, що ніхто не заслуговує такої можливості більше, ніж вона. Адже вона стільки років працювала і заслуговує цього. Беккі каже, що в неї нема претензій до Наталії, але краще дати цю можливість комусь “свіжішому“. Наталія говорить, що їй надоїло, що ніхто не звертає на неї уваги в цій компанії, якій та приділили 15 років свого життя. Також називає Беккі рижою відьмою, після чого чемпіонка штовхає Наталію. В кінцевому результаті Беккі піддалась на провокації і приймає виклик.

Беккі Лінч проти Наталії у матчі за чемпіонство NXT серед жінок

WWE Photo

Швидкий бій, який тривав трохи більше 6 хвилин. Той факт, що чемпіонство NXT починає захищатися в основному ростері не можу не радувати. Скоріше за все цей бій виник на фоні того, як за лаштунками тепло відзивалися щодо Наталії за її вклад під час проведення шоу в Індії. Щодо поєдинку це був типовий, середній поєдинок, який в рамках щотижневого шоу виглядав нормально.

Переможець: Беккі Лінч

Дрегон Лі у кабінеті Адама Пірса, як тут Домінік Містеріо вривається до них і скаржиться чому Ная Джекс ніяк не покарана за свої вчинки, які призвели до травми Ріплі. Також він говорить, що йому не подобається Лі, через що люди в масках нагадують йому його батька. Дрегон Лі говорить, що обов’язково переможе Домініка наступного тижня і відбере в нього чемпіонство.

Джованні Вінчі проти Томмасо Чампи

WWE Photo

Як і у випадку з Л.А Найтом минулого тижня, тут важливо було те, що Чампа здобув чергову перемогу. Саме так ви змушуєте когось відчути себе більш значущим, і це спрацьовує з ним. Йому доведеться рухатися вгору по кар'єрних сходах рано чи пізно, але, принаймні, у нього є з чого почати. Персонаж Чампи може легко бути потенційною людиною, яка міцно може засісти у мідкарді.

Сет Роллінс дає інтерв’ю Байрону Сакстону. Він каже, що втомився і йому дуже боляче, але він намагається тримати себе в руках. Він втомився від цих ігор і готовий зробити все, щоб вивести Накамуру на ринг. Шинске Накамура може назвати час, місце і навіть умови, якщо захоче. Тепер Накамурі потрібно вирішити, хто визначить його спадщину.

Дрю МакІнтайр проти Джея Усо

WWE Photo

Тут суть поєдинку більше полягала у просуванні персонажів і сюжету, ніж власне провести бій. У МакІнтайра не було багато перемог протягом деякого часу, тож, можливо, зараз ситуація змінюється. З іншого боку, у нас є Джей, який програє, але наразі він повинен бути повністю зайнятий Судним Днем. Не найкращий матч, але такий, що відкриває багато дверей у різних напрямках. Не обійшлось і без Судного Дня, які були в рингсайді. В певний час поєдинку Пріст був на апроні і запитує Джея його рішення. Джей простягає кулачок, що Пріст приймає як згоду… але тут же Усо проводить суперкік всім членам Судного Дня! Цим скористався Дрю і провів свій коронний прийом Клеймор.

Переможець: Дрю МакІнтайр

WWE Photo

Дрю покинув ринг, а Судний День навпаки залізли на нього і давай бити Джея. Певний час МакІнтайр наблюдав за цим з рампи, але в підсумку вирішив не допомагати самоанцю.

WWE Photo

Тут на допомогу прибігає Роудс і розкидує всіх, а Домінік отримує КросРоудс. Після чого допомагає Джея піднятись і на цьому шоу виходить з ефіру.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
WWE Looks
WWE Looks@thewwelooks

Ті самі WWE Looks / Лукс

5.2KПрочитань
0Автори
17Читачі
На Друкарні з 5 липня

Більше від автора

  • Історія Командного чемпіонства SmackDown

    На нещодавньому щотижневому шоу SmackDown чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство синього бренду, яке відтепер називається «командним чемпіонством WWE». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Історія Командного чемпіонства RAW

    На нещодавньому щотижневому шоу RAW чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство червоного бренду, яке відтепер називається «Світовим командним чемпіонством». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Поєдинки РеслМанії 40, до яких WWE може прокладати шлях після Королівської Битви

    Королівська Битва - одне з найяскравіших шоу у календарному графіку WWE через свою непередбачуваність, а також тому, що воно відкриває шлях до РеслМанії. Поки Коді та Бейлі вже забронювали собі місця в карді Філадельфійського шоу, WWE, як це часто буває, дражнять фанатів

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Вам також сподобається

  • Survivor Series: WarGames 2023

    Мої вітання, друзі! Давно не чулись! Сьогодні на Вас чекає прев'ю Сурвайвор Сіріес - щорічне осіннє ППВ "Великої Четвірки"!

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається

  • Survivor Series: WarGames 2023

    Мої вітання, друзі! Давно не чулись! Сьогодні на Вас чекає прев'ю Сурвайвор Сіріес - щорічне осіннє ППВ "Великої Четвірки"!

    Теми цього довгочиту:

    Wwe