Огляд WWE SmackDown 01.09.2023

Цього тижня ми повертаємося до звичного ритму з щотижневим шоу, яке виходить напередодні “Габели“. На нас чекає повернення Джона Сіни, який збирається бути поруч ще довгий час. У той же час, ми чекаємо на повернення Джиммі Усо, так що сюжет Бладлайну повертається. Перейдемо до справи.

Шоу відкрив Джон Сіна, який вийшов, щоб подякувати за все, що йому доводиться робити, в тому числі за те, що наступного тижня він вперше в історії виступатиме в Індії. Що стосується цих вихідних, то він буде ведучим шоу “Габели“. Сіна збирається сказати, що він робить сьогодні ввечері, але його перебиває Джиммі Усо, який виходить під нову музичну тему.

Фанати хочуть, щоб Джей повернувся, але Джиммі каже, що все що він зробив було через любов до брата. Джиммі знову пояснює, що він не хотів, щоб Джей був зіпсований владою, як Роман Рейнс.... або Сіна. Джиммі не задоволений небесно-блакитною футболкою, але Сіна, схоже, задоволений своїм виглядом. Очевидно, Сіна і Рейнс дуже схожі, тому що вони обидва беруть і беруть, але Джон робить це з посмішкою. Сіна думає, що тиск починає давити на Джиммі, і він має сказати одну річ. Джиммі намагається завдати суперкік, але потрапляє в АА. Джон Сіна покинув ринг, а Джиммі явно розлючений.

За лаштунками Остін Тіорі і Грейсон Воллер розмовляють з Кайлою Брекстон. Вона запитує їх, що вони думають про повернення Джона, а також про те, що він буде ведучим “Габели.“ Хлопці голосно розсміялись, Тіорі також нагадав, що він переміг Сіну на РеслМанії, а ще він добавляє, якщо Кайла перестане пускати слюні на Сіну, то вона зможе зосередитись над тим, як найвеличніша команда у світі переможе L.W.O.

Після рекламної паузи нам показують Джиммі Усо, який розлючений йде за лаштунками. Він кричить на закулісного працівника і запитує його чи він знає хто з ним розмовляє. Робітник налякано киває головоє і йде геть.

Грейсон Воллер і Остін Тіорі перемогли Рея Містеріо і Сантоса Ескобара

Те, що Воллер утримав Ескобара, дещо здивувало, оскільки останній не заявлений на шоу "Габела", а Грейсон буде вести там ток-шоу. У той же час, я радий, що вони не дали утримати чемпіона, навіть якщо це Рей. Наразі, однак, гарний початок і, принаймні, Воллер нарешті провів успішне утримання.

Мічін розмовляє з Адамом Пірсом в його кабінеті, але їх перебиває Джиммі Усо. Пірс відчитує його за грубість і Джиммі йде геть.

Після реклами Мічін розмовляє з Хорошими Братами про те, що Джиммі Усо не поважає її. Ей Джей Стайлз збирається розібратися з цим.

WWE Photo

На ринг виходить Боббі Лешлі. Лешлі визнає, що фанати його люблять, але він тут, щоб поговорити про єдине, про що всі хочуть його запитати: що відбувається між ним і Стріт Профітс? Лешлі каже, що справжнє розпізнає справжнє, тож Профітси приєдналися до нього. Після цього хлопці виходять на ринг до Боббі.

WWE Photo

Вони дякують Лешлі за все, що він зробив для них останнім часом, і вони віддячать йому успіхом. Лешлі каже, що вони прийшли за владою, контролем і командним золотом. Коли вони йдуть, Кевін Оуенс і Семі Зейн і крокують до рингу.

Семі Зейн і Кевін Оуенс перемогли L.W.O. (Круз дель Торо та Хоакін Вайльд)

Легка перемога для чемпіонів. Матч тривав менше 3 хвилин.

Після матчу Семі Зейн зачитав коротке промо, в якому нагадав, що завтра вони зустрінуться з Судним Днем на шоу “Габела“.

Джиммі Усо за лаштунками наштовхується на Ей Джей Стайлза. Починається суперечка і штовханина, Соло Сікоа вбігає, щоб накинутися на Стайлза. Сікоа каже Усо, що ніхто не може просто покинути Бладлайн. Джиммі в свою чергу каже, що ніхто не в праві йому вказувати і йде геть.

Після реклами Стайлз говорить, що сьогодні буде битися проти Соло Сікоа і він навчить його хорошим манерам.

WWE Photo

На ринг вийшов Міз. Він розповідає про те, наскільки він кращий за Л.А. Найта, якого він так легко пародіював на Raw. Найт не на його рівні і навіть не половина тієї зірки, якою Міз був десять років тому.

WWE Photo

Найт перебиває його і каже, що Міз пародіював таких зірок, як Скеля, Джон Сіна, а тепер і самого Найта. Найт зробив усе, щоб потрапити сюди: працював на нікчемних роботах, жив у квартирах з тарганами. Тепер Міз говорить про те, що Найт не відповідає його рівню, але це Міз не відповідає його рівню.

WWE Photo

Міз згадує про провал Найта на реаліті-шоу “Герой“, про який ви, можливо, не пам'ятаєте, бо він був першим, кого вигнали. Міз знімався в серіалі "Морпіхи" і має шоу "Міз і Маріс", тому що він досягає успіху скрізь, куди б не пішов. Найт розповідає про те, як Маріс є основною зіркою шоу "Міз і Маріс".

Говорячи про Маріс, він просить вибачення за те, що відправить їй зламаного чоловіка після "Габели", але Найт був би радий виправити її, ТАК. Міз сміється з цього і каже, що Найт не такий, як ці люди, які задовольняються посередністю. Найт намагається щось зробити, але після "Габели" він відправить Найта назад у 2003 рік, де той може зачитувати промки у своїй квартирі перед дзеркалом, що кишить тарганами. Найт каже, що Міз навчиться завтра, і вимовляє коронну фразу, але Міз накидається на нього і проводить Skull Crushing Finale. Найт встає і біжить за ним, але охорона розбороняє їх.

WWE Photo

Шотці перемогла Бейлі

WWE Photo

Новий образ Шотці, можливо, не так сильно виділявся, але вона виглядала досить унікально зі зміною іміджу. Але головне, що Шотці перемогла, і, сподіваємось, вона зможе кудись просунутись після багатьох років роботи. Після матчу на ринг вийшла Шарлотт Флер, що привітати Шотці з перемогою.

Соло Сікоа переміг Ей Джей Стайлза

WWE Photo

В той момент, коли Стайлз був готовий провести Феноменальний лікоть, в рингсайді неочікувано появився Джиммі Усо і зіштовхнув Стайлза з канатів. Цим і скористався Сікова для перемоги. Головна подія тут не надто яскрава. Те, що Стайлз і OC переслідують Бладлайн - це принаймні щось свіже, але це був не найкращий спосіб повернути Джиммі у склад угрупування.

WWE Photo

Після матчу Джиммі вийшов на ринг, але Сікова його схопив і був готовий провести Самоан Спайк, але в останній момент зупинився через прохання Хеймана. Сікоа і Хейман покинули ринг, а Усо провів Стайлзу суперкік, а після цього сплеш з 3 канату. На цьому шоу вийшло з ефіру.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
WWE Looks
WWE Looks@thewwelooks

Ті самі WWE Looks / Лукс

5.6KПрочитань
0Автори
17Читачі
Підтримати
На Друкарні з 5 липня

Більше від автора

  • Історія Командного чемпіонства SmackDown

    На нещодавньому щотижневому шоу SmackDown чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство синього бренду, яке відтепер називається «командним чемпіонством WWE». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Історія Командного чемпіонства RAW

    На нещодавньому щотижневому шоу RAW чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство червоного бренду, яке відтепер називається «Світовим командним чемпіонством». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Поєдинки РеслМанії 40, до яких WWE може прокладати шлях після Королівської Битви

    Королівська Битва - одне з найяскравіших шоу у календарному графіку WWE через свою непередбачуваність, а також тому, що воно відкриває шлях до РеслМанії. Поки Коді та Бейлі вже забронювали собі місця в карді Філадельфійського шоу, WWE, як це часто буває, дражнять фанатів

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається