Огляд WWE Smackdown за 10.11.2023

Вітаю всіх на Nationwide Арені, Коламбус, штат Огайо і ви читаєте огляд на щотижневик WWE - Smackdown. Арабський Руднічок вже позаду, а це означає, що настав час підібратися ближче до Козацьких Серій. Сьогодні на нас можуть чекати деякі цікаві ситуаці, оскільки нам вже анонсували матч “Воєнні Ігри“ від Raw. Я не впевнений, що подібний матч буде і від Smackdown, хоча така можливість є. Сьогодні, також, зміна в коментаторському складі, адже у Корі Грейвса народилась дитина. За коментаторським столом сьогодні Кевін Патрік, Майкл Коул і Кевін Оуенс. Давайте почнемо.

Кевін Оуенс, запрошений в якості гостьового коментатора, вже тут і приєднується за своє робоче місце.

WWE Photo

До рингу виходять L.W.O, але без Карліто. Рей Містеріо розповідає про втрату чемпіонства США на Арабському Руднічку, але насправді його титул вкрав Логан Пол. Полу потрібен був кастет, щоб виграти титул.

WWE Photo

Тут з'являється Карліто, який перериває промову Містеріо. Він хоче поговорити події Арабського Руднічка. Карліто звинувачує Ескобара в тому, що він навмисно залишив кастет на апроні під час поєдинку. Між чоловіками починається суперечка, в результаті якої Сантос покидає ринг. Рей йде вслід за ним. Тим часом латиноамериканців вирішили перервати Боббі Лешлі та Стріт Профітс.

Карліто проти Боббі Лешлі

WWE Photo

Стріт Профітс і L.W.O були присутні в рингсайді. Поки Лешлі гамселив Карліто, то за цим дійством Б-Фаб спостерігала за лаштунками. Таке відчуття, що весь цей бій був пов'язаний з передматчевим скандалом між Карліто та Ескобаром. Відчувається, що Лешлі може знову опинитися на відстані легкого кроку до мейн-івенту, тому перемога над Карліто, навіть з допомогою, має сенс. Як і очікувалось, під час поєдинку в рингсайді була бійка між представниками L.W.O та Стріт Профітс.

Переможець: Боббі Лешлі (9:28)

WWE Photo

Після матчу Сантос Ескобар спостерігає за тим, як Лешлі та Стріт Профітс продовжують побиття Карліто. На допомогу свому другу вибіг Рей Містеріо зі стільцем в руках, тому Лешлі та Профіти покинули ринг. Містеріо став кричати на Ескобара, що той веде себе дивно, що він не допомагає своїй сім’ї, після чого обертається і йде перевірити стан Карліто.

WWE Photo

Як тут Ескобар атакує Містеріо. Рей пробує відбиватися і хлопці опиняються на апроні. Сантос штовхає Рея в турбакл і той падає на стальні сходинки так, що його нога застрягає між ними.

Ескобар починає бити цю ногу Містеріо. Вибігає Зеліна Вега, щоб спасти Рея, а Ескобар просто йде геть.

WWE Photo

На ринг виходить Бейлі, щоб поспілкуватися з нами. Вона розказує, що досягла великого успіху з моменту Damage CTRL, і ми чуємо про все, що зробила Іо Скай, а також Бейлі обговорює Арабський Руднічок і те, що це мала бути їхня ніч, але повернулася Каїрі Сейн і зробила те що зробила, тому вона б хотіла почути пояснення.

WWE Photo

До Бейлі приєднуються Damage CTRL, а також Сейн. Скай розказує, що у неї був власний план, і він включав в себе допомогу Сейн у збереженні її чемпіонського титулу. Бейлі згадує, як вона вибила Сейн з WWE ще у 2020 році.

WWE Photo

Дакота Кай каже, що Сейн зробить їхню команду ще сильнішою, і вони просто намагаються зняти частину навантаження з Бейлі. Сейн каже, що поважає Бейлі як лідера Damage CTRL і вибачає їй те, що та зробила у 2020 році. Дівчата обіймаються.

Б’янка Белейр перебиває їню ідилію, виходячи на рампу з мікрофоном. Вона шеймить Скай за те, що Іо не змогла зустрітись в чесному двобою і їй потрібна була стороння допомога. Б’янка зробила висновки, тому до неї приєднуються Аска та Шарлотт Флер. Дівчата кидають виклик Damage Ctrl для сьогоднішнього матчу 3 на 3.

Драгон Лі проти Седріка Александра

WWE Photo

Це гарний приклад матчу, коли ви точно знаєте, що ви отримаєте, як тільки було оголошено про цей матч. Вони могли виходити і літати в різні боки протягом приблизно шести хвилин, і це було дуже цікаве видовище. Александр може не робити нічого важливого в даний момент, але він все одно може видати перфоменс, коли виходить на ринг.

Переможець: Драгон Лі (5:51)

До рингу виходить Л.А. Найт і каже, що Арабський Руднічок пройшов не так, як він планував. Він продовжує говорити про те, що він був за дюйм від того, щоб виграти титул. Але потім в справу втрутився Джиммі Усо, і Найта пограбували. Найт підкреслює, що Роману Рейнсу потрібно підвищити Джиммі зарплату. Проте щодо Бладлайну, то Найт не закінчить з ними, поки не виграє чемпіонство WWE.

Грейсон Воллер перериває Найта. Він сказав, що Л.А. Найт звинувачує всіх, окрім себе. Можливо, Найт просто не той хлопець. Найт називає Воллера ослом і каже, що Ефект Грейсона Воллера схожий на венеричну хворобу. Воллеру не подобається, що його звинувачують у тому, що він виглядає так, наче живе у підвалі своєї матері, і починається бійка.

Л.А. Найт проти Грейсона Воллера

Це все, що було потрібно, оскільки Найту потрібна була хороша перемога, щоб дати йому імпульс після поразки минулого тижня. Найт програв найбільший матч у своїй кар'єрі, але він вже принаймні трохи повернувся на правильний шлях. Воллер - це той, кого можна відновити за допомогою кількох надокучливих розмов.

Переможець: Л.А. Найт (11:24)

Після бою Кевін Оуенс глузує з Воллера, говорячи, що сьогоднішня поразка дуже схожа на ту, що була два тижні тому.

Грейсон Воллер і Остін Тіорі підходить до Оунеса і починається конфлікт. Тіорі штовхає Оуенса, але Кевін не робить нічого, тому що за фізичний конфлікт його буде відсторонено. Воллер виливає воду на Кевіна і це була остання крапля терпіння.

Хлопці на рингу. Кевін намагається провести станнер Тіорі, але той вислизає і станер отримує Грейсон Воллер. Фанати задоволені.

Ми бачимо Джиммі Усо за лаштунками, який звертається до Найта. Він каже, що якщо Найт не покінчив з Бладлайном, то Бладлайн не покінчив ще з ним. Тому Усо пропонує зустрітись в поєдинку наступного тижня.

Damage CTRL проти Б’янки Белейр, Аски, Шарлотт Флер

WWE Photo

У певному сенсі, це було схоже на спосіб підігріти інтерес перед можливим анонсом матчу Воєнних Ігор між цими жінками, але у них залишилося не так багато часу, щоб це зробити. Важливо, що під час матчу Аска не прийняла тег від Белейр, а натомість плюнула їй в лице туманом. Аска і Сейн обнімаються. Дівчата з Damage Ctrl в шоці. Починається бійка, з якою рефері не може впоратися і дає гонг зупинити бій.

Переможці: без результату (7:31)

WWE Photo

Після бою хіли почали атакувати Шарлотту Флер. Їй на допомогу вибігає Шотці, але чисельність не на її боці, тому сьогоднішній тріумф на стороні хілів.

WWE Photo

Шоу закінчується позуванням дівчат.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
WWE Looks
WWE Looks@thewwelooks

Ті самі WWE Looks / Лукс

5.3KПрочитань
0Автори
17Читачі
На Друкарні з 5 липня

Більше від автора

  • Історія Командного чемпіонства SmackDown

    На нещодавньому щотижневому шоу SmackDown чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство синього бренду, яке відтепер називається «командним чемпіонством WWE». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Історія Командного чемпіонства RAW

    На нещодавньому щотижневому шоу RAW чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство червоного бренду, яке відтепер називається «Світовим командним чемпіонством». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Поєдинки РеслМанії 40, до яких WWE може прокладати шлях після Королівської Битви

    Королівська Битва - одне з найяскравіших шоу у календарному графіку WWE через свою непередбачуваність, а також тому, що воно відкриває шлях до РеслМанії. Поки Коді та Бейлі вже забронювали собі місця в карді Філадельфійського шоу, WWE, як це часто буває, дражнять фанатів

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається