Огляд WWE Smackdown за 20.10.2023

До Арабського Руднічку залишилося трохи більше двох тижнів, і, як і очікувалося, бій Романа Рейнса проти Л.А. Найта був оголошений офіційним для цього шоу. Цей анонс більше розказує про головну подію, але є ще деякі інші сюжети, які потрібно підготувати до преміального шоу. Також є велика ймовірність того, що ми побачимо щось від Джея Усо сьогодні ввечері, після того, як його брат Джиммі коштував йому і Коді Роудсу командних титулів на минулому Raw. Перейдемо до справи.

WWE Photo

Пол Хейман на ринзі і виглядає готовим, щоб розпочати розмову. Він розповідає про те, як Джиммі Усо коштував Джею Усо і Коді Роудсу командних титулів на Raw, а потім переводить розмову на титульній бій Романа Рейнса і Л.А Найта, який відбудеться на Арабському Руднічку. Хейман ображає техаську публіку і каже, що всі тут такі ж фанати Найта, як і він сам. Тому публіка повинні дивитися уважно преміальне шоу, тому що Найт буде розбитий.

WWE Photo

Після цих слів на арені появляться Найт і впевнено йде до рингу. Він каже, що тут не для того, щоб розмовляти з Хейманом, тому він вимагає негайно викликати сюди Рейнса. Хейман збирається піти (як і сказав Найт), але Найт кличе його назад. Він запитує, що Рейнс збирається з ним робити, але не дає Полу відповісти. Коли Хейман знову збирається йти геть, Найт погрожує побити його так, що у нього знову появиться сивина. Л.А. Найт продовжив, що ходять чутки, що гарпун минулого тижня був лише попереджувальним пострілом, і Найт знає, що Рейнс насправді наляканий. Він каже, що так само швидко, як Найт піднявся в WWE, так само швидко він забере титул у Рейнса.

WWE Photo

Найт каже Хейману, щоб той сказав "ТАК". Хейман відповідає: "Так". "Ти жалюгідний", сказав Л.А. Найт. Найт хоче знати, чия це гра, і просить Хеймана передати Рейнсу, хто чекає на нього на Арабському Руднічку. Хейман дзвонить Рейнсу, коли Найт покидає ринг.

Сантос Ескобар проти Монтеза Форда

WWE Photo

Цей бій це був спосіб здобути Форду і Street Profits необхідну перемогу, щоб заспокоїти Боббі Лешлі. У той же час, це змушує мене замислитися над тим, скільки часу пройде, перш ніж Ескобар хілтернеться на LWO. Він продовжує програвати, і це, швидше за все, призведе до того, що він зірветься, що вже давно назріває.

Переможець: Сантос Ескобар (8:51)

WWE Photo

Після матчу Анджело Доукінз і Монтез Форд залетіли на ринг, щоб почати побиття Сантоса Ескобара, але Карліто вибігає зі стільцем для порятунку свого товариша. Стріт Профітс вирішують покинути ринг.

Після перерви Рей Містеріо підходить до своїх товаришів по угрупуванню і каже, що LWO - це сім'я (незважаючи на те, що його не було під час матчу), і каже, що йому треба розібратися з Логаном Полом. Зеліна Вега пропонує бути там з ним, але він з повагою відмовляється і каже що це його особисті справи.

Претті Дедлі відпочивають у спа-салоні і хваляться своєю перемогою минулого тижня. Вони впевнені, що покінчили з Броулін Брутс, які нападають на них ззаду.

WWE Photo

На ринг виходить Джон Сіна, щоб поспілкуватися. Фанати дарують йому звичайне скандування "ДЯКУЄМО СІНА", яке, здається, зачепило його трохи більше, ніж зазвичай. Він каже, що у нього був важкий день, і йому довелося почути правду. Сіна говорить про те, що у Рейнса була неймовірний стрік в якості Всесвітнього чемпіона, але у Джона є свій стрік: 2 002 дні з того часу, як він востаннє виграв одиночний матч на ТВ.

WWE Photo

Це було ще у 2018 році, і він багато говорив про свій вихід на пенсію. Настав час нам усім подивитися правді в очі. Фанати кажуть, що він все ще ...., а Сіна каже, що він все ще вірить у все це і каже, що настав час перевернути все з ніг на голову. Він хоче, щоб хтось пройшов крізь цю завісу прямо зараз, і йому надеруть зад.

WWE Photo

Виходить Соло Сікоа і дивиться Джона прямо в очі, після чого вони починають бійку.

WWE Photo

Але тут з'являється Джиммі Усо, який атакує Джона, проте з-за барикад вистрибує невідомий в масці і нападає на Джиммі. Це Джей Усо, але охорона та рефері не дають йому втекти і затримують його.

WWE Photo

Сікоа заряджає Пальчик-хуліганчик, але потрапляє в АА. Після цього Джон відсвяткував перед фанатами.

Ми переносимось в кабінет до нового Генерального Менеджера Смекдаун - Ніка Алдіса, де також перебуває Адам Пірс. До нього приводять Джея Усо. Алдіс штрафує Джея на 10 000 доларів і просить охорону викинути його з будівлі. Пірс говорить, що не потрібно так жорстоко і він сам проводить Джея, проте Нік Алдіс говорить, щоб охорона також викинула заодно і Пірса з будівлі. Адам явно цьому не задоволений і каже Алдіса, що “гра почалася“.

WWE Photo

На ринг виходить Логан Пол. Він розповідає про перемогу в боксерському бою, в Лондоні, шість днів тому, але насправді йому потрібне справжнє змагання, тому він тут. Він повинен був побити когось, хто ховається за маскою в інтернету, і говорячи про людей, які носять маски..... але ні, він тут не заради Рея Містеріо. Бачите, він вже переміг Містеріо у своєму першому матчі в WWE.

WWE Photo

Востаннє він переміг Рея Містеріо, коли Домінік ще був сином Рея, а Роман Рейнс появлявся частіше на шоу, а Л.А. Найт був взагалі без роботи. Однак у Містеріо є одна річ, яку Пол хоче, і це - жаданий ним титул США. Минулого тижня Пол побив “батька-невдаху”, і йому доведеться зробити це знову на Арабському Руднічку.

WWE Photo

Після цього на арені звучить музична тема Рея Містеріо, який виходить на ринг і каже, що Пол нагадує йому Домініка. У нього є всі природні здібності, але він потребує деякого смирення. Він трохи вагався, щоб вбити трохи розуму в голову Домініка, але він без вагань зробить це з Полом. Містеріо погоджується на титульній бій і Рей каже щось іспанською, а Пол відповідає йому іспанською "Хай щастить, друже". Вони обережно потискають один одному руки.

Камерон Граймс і Драгон Лі проти Грейсона Воллера та Остіна Тіорі

WWE Photo

Насправді це вийшов дивний бій. По суті це був сквош, який затягнувся. Не знаю що добавити.

Переможці: Грейсон Воллер і Остін Тіорі

Раніше сьогодні Кевін Оуенс дав інтерв'ю. Він засмучений тим, що його розлучили з Семі Зейном так швидко після програшу командних титулів. Тим не менш, він радий повернутися на Smackdown і почати все з чистого аркуша. У нього є своя історія з Bloodline, і так, футболка Йокозуни на ньому - це просто збіг обставин. Оуенс розповідає про імена, з якими він ще не стикався тут, і запитує Кеті Келлі, кого б вона хотіла, щоб він побив. Вона каже, що має бути професіоналом.... але люди кажуть, що Остін Тіорі та Грейсон Воллер мають обличчя, які напрошуються на хороший прочухан.

Матч за жіноче чемпіонство WWE: Іо Скай (с) проти Шарлотт Флер

WWE Photo

Це був саме той матч, який можна було очікувати від них, і було навіть приємно, що Шарлотта не повернула собі титул. Скай доклала чимало зусиль, щоб зберегти титул, і це могло б призвести до матчу-реваншу в майбутньому. Наразі ж це була сильна головна подія.

WWE Photo

Після матчу Damage Ctrl намагалися напасти на Шарлотту Флер, але повернулася Б’янка Белейр і самостійно розкидала всіх хілів. На цьому шоу вийшло з ефіру.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
WWE Looks
WWE Looks@thewwelooks

Ті самі WWE Looks / Лукс

5.5KПрочитань
0Автори
17Читачі
Підтримати
На Друкарні з 5 липня

Більше від автора

  • Історія Командного чемпіонства SmackDown

    На нещодавньому щотижневому шоу SmackDown чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство синього бренду, яке відтепер називається «командним чемпіонством WWE». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Історія Командного чемпіонства RAW

    На нещодавньому щотижневому шоу RAW чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство червоного бренду, яке відтепер називається «Світовим командним чемпіонством». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Поєдинки РеслМанії 40, до яких WWE може прокладати шлях після Королівської Битви

    Королівська Битва - одне з найяскравіших шоу у календарному графіку WWE через свою непередбачуваність, а також тому, що воно відкриває шлях до РеслМанії. Поки Коді та Бейлі вже забронювали собі місця в карді Філадельфійського шоу, WWE, як це часто буває, дражнять фанатів

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається