Огляд WWE Smackdown за 25.08.2023

Цього тижня на SmackDown WWE вшанували пам'ять Брея Ваятта і Террі Фанка, а також провели інші заходи. Це епізод під номером 1253, який проходить у KFC Yum Центрі, у Луїсвіллі, штат Кентукі.

Шоу почалося з нагадування, що сьогоднішній епізод присвячений памʼяті Террі Фанка та Брея Ваятта.

На рампі стояв весь ростер WWE. Серед них були також травмований Брон Строуман та колишня суперзірка WWE Ерік Роуен. Майкл Коул, в рингсайді, нагадав про смерть Террі Фанка та Брея Ваятта. Коул сказав, що ми вшануємо їх сьогодні ввечері. Пролунало 10 ударів в гонг, в той час, як таланти і персонал на рампі схилили голови на честь своїх загиблих друзів.

Памʼятне відео про Брея Ваятта

В ефір запустили відео-промку про неймовірну кар'єру Брея Ваятта в WWE від його початку в компанії 14 років тому до кінця, який стався надто рано. Фанати скандували "Спасибі, Брей", а також заспівали для нього "Він тримає весь світ у своїх руках", тому що ми знаємо, що це слова із його музичної теми. На рампі перед ростером стояло крісло-гойдалка. Згодом світло на арені погасло і прожектор спрямували на це крісло. Неймовірні кадри.

Рей Містеріо переміг Грейсона Воллера

Хороший поєдинок, Воллер багато атакував і кілька разів був близький до перемоги, але Рей знайшов спосіб перемогти завдяки Ескобару, який допоміг Рею нейтралізувати Тіорі. Я вважаю, що фінал був добре спланований, а ще скажу, можливо, очевидну річ, що популярним прогнозом буде те, що Ескобар здійснить хілтерн на Рею в найближчі місяці, але не потрібно поспішати з цим.

Анонс повернення Джона Сіна наступного тижня

Були показані зображення життя/кар'єри Брея Ваятта, а також деякі коментарі в соціальних мережах від суперзірок WWE, включаючи Рока, який буде дуже сумувати за Бреєм.

Нам повідомляють, що Л.А. Найт зустрінеться з Фінном Балором у мейн івенті.

Damage CTRL дали інтерв'ю за лаштунками Кайлі Брекстон. Бейлі висміяла Брекстон за те, що вона низького зросту, як і учасники в L.W.O. Бейлі підкреслила велич Іо Скай і сказала, що ми перебуваємо в ері Іо, тож варто пристебнути ремені і насолоджуватися поїздкою.

Іо Скай перемогла Зеліну Вегу і захистили чемпіонство WWE серед жінок

Це був міцний поєдинок, де Вега намагалася боротися, але Скай була занадто сильною для неї. Ключовим моментом стало те, коли Зеліна спробувала атакувати Скай на підлозі, але Скай відправила Вегу у сталеві сходинки. Після цього провела два прийоми, в тому числі сальто з верхнього канату для перемоги. Для Скай було логічно перемогти того, кому вона програла в минулому, щоб показати, що зараз вона краща.

Триб’ют Террі Фанку від Коді Роудса

Коді почав зі слів:

"Отже, Луїсвілл, штат Кентуккі, я знаю, про що хочу поговорити".

Він розповів про те, як йому було 11 років, коли він подорожував зі своїм батьком і почув, як хтось із пасажирського вагончика вилаяв Дасті Роудса, назвавши його "собакою, що смокче яйця". Коді зрозумів, що це був власник ранчо "Дабл Кросс" - Террі Фанк.

Коді розповів, що виконавців компанії називають суперзірками WWE. Їх називали рестлерами, спортсменами, учасниками змагань і навіть карніями (*людина, яка працює на карнавалі чи ярмарку). Роудс сказав, що мало хто заслуговує на право називати себе ковбоями і що Террі Фанк і Брей Ваятт були ковбоями в найкращому розумінні цього слова. Він продовжив говорити про Террі Фанка як про константу в професійному реслінгу протягом 50 років. Коді сказав, що протягом 50 років він постійно змінювався. Також Роудс говорив про "тертя" в професійному реслінгу, коли хтось із власним капіталом піднімає інших. Американське Жахіття сказав, що Террі зробив це для цілої компанії, руху і революції. Він анонсував відео-промо в честь пам’яті Террі Фанка.

Коді сказав, що від Техасу до Токіо Террі Фанк був надзвичайно пристрасним і жорстким, а також анонсував, що наступний командний матч - це хардкор-матч Террі Фанка.

Стріт Профітс перемогли Броулін Брутс у командному хардкорному матчі Террі Фанка

Цей матч називався "Хардкорним", але вони майже не використовували сторонніх предметів, але, принаймні, у фіналі відбулося трощення столу, чого фанати дуже хотіли. Фанати все ще вболівають за Стріт Профітс, навіть незважаючи на те, що вони хіли. Я думаю, що перемога "Прибутків" має сенс, оскільки вони повинні виступати як команда, яку наставляє Лешлі.

Послухаємо Л.А.Найта

Найт сказав, що обов'язково дістане Міза, але сьогодні вечір Брея. Найт бачив кожного, хто в натовпі зображували світлячків, і це змусило його замислитися над тим, що іноді твої найбільші вороги можуть бути твоїми найбільшими помічниками. Найт розповів про те, як Брей Ваятт пройшов з ним через пекло, але те, що робив Брей, готувало Найта до всього. Найт сказав, що його серце розривається через сім'ю Брея, що він чує це, він відчуває це, і коли він побачив цих світлячків, він знає, що ми можемо відчути дух Брея Ваятта в цій будівлі. Л.А. Найт промовив: "Дякую тобі, Брей". Найт сказав, що той самий дух дозволяє йому говорити: "Дозвольте мені поговорити з вами".

Л.А. Найт говорив про Міза, називаючи його просто чудаком, а також підкреслює, що нікому нема діла до самого Майка. Найт сказав, що коли у Міза був дублер, то цей дублер був зіркою, але не сам Міз. Найт говорив, що коли Майк був чемпіоном WWE 12 років тому, він був на другому плані після Рока і Джона Сіни. Найт сказав, що один мудрець одного разу сказав йому, коли ти побачиш мене наступного разу: "Біжи!" Гарний великодний пам'яті Ваятту в кінці.

Тим часом анонси на наступний тиждень:

  • Повернення Джона Сіни;

  • Рей Містеріо і Сантос Ескобар проти Остіна Тіорі і Грейсона Воллера

  • Повернення Джимі Усо. Це було заплановано на цей тиждень, але його перенесли на наступний із зрозумілих причин.

Л.А. Найт переміг Фінна Балора

Досить хороший поєдинок для мейн івенту, в якому фейс Найт здобув чисту перемогу. Це правильний вибір для шоу, де ви віддаєте данину пам'яті борцям, які нещодавно пішли з життя. Балору не зашкодить така поразка. Я думаю, що, можливо, вони могли б поставити командний матч у головній події, де кілька топових фейсів били б топових хілів, і натовп був би більш зацікавлений у цьому матчі, але нам вистачає командних матчів на Raw. Цей матч був непоганим, але місцями натовп не був у захваті від нього. Після матчу показали Л.А. Найта, який стояв біля входу, він тицяв в натовп і промовляв: "ТАК!"

На арені згасло світло, на рингу стояв ліхтар, і світлячки (фанати) освітили арену світлом своїх мобільних телефонів. На екрані з'явилося зображення Ваятта. Фанати скандували "Дякую, Брей" за всі ці чудові спогади. Камера наблизила ліхтар на рингу, а потім він згас. Кінець шоу.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
WWE Looks
WWE Looks@thewwelooks

Ті самі WWE Looks / Лукс

5.2KПрочитань
0Автори
17Читачі
На Друкарні з 5 липня

Більше від автора

  • Історія Командного чемпіонства SmackDown

    На нещодавньому щотижневому шоу SmackDown чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство синього бренду, яке відтепер називається «командним чемпіонством WWE». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Історія Командного чемпіонства RAW

    На нещодавньому щотижневому шоу RAW чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство червоного бренду, яке відтепер називається «Світовим командним чемпіонством». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Поєдинки РеслМанії 40, до яких WWE може прокладати шлях після Королівської Битви

    Королівська Битва - одне з найяскравіших шоу у календарному графіку WWE через свою непередбачуваність, а також тому, що воно відкриває шлях до РеслМанії. Поки Коді та Бейлі вже забронювали собі місця в карді Філадельфійського шоу, WWE, як це часто буває, дражнять фанатів

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається