Підбірка романтичних дорам

Підсніжник

16 серій

Вас очікує історія кохання на фоні політичної боротьби демократичного устрою проти комуністичної диктатури. Йон Ро та Су Хо знайомляться досить випадково на побаченні наосліп, де комфортно проводять час та й гадки не мали, що з часом закохаються.  Су Хо - північнокорейський шпигун, а сама Йон Ро звичайна студентка. Всі подальші події будуть розвиватись у ході боротьби  двох правлячих диктаторських режимів і студентських зворушень.

Двадцять п'ять двадцять один

16 серій
Під час економічної кризи в Кореї, в 1998 році, команда з фехтування, у якій тренується На Хі До, розформовується. Дівчина мріє увійти в національну збірну і вперто йде до своєї мети, попри труднощі.
Водночас сім’я Бек І Джіна розпадається через банкрутство батькової фірми. Хлопець змушений підробляти листоношею, щоб не втратити дах над головою і мати змогу стати успішним репортером.
Дорама розповість нам про щиру юнацьку дружбу й любов, незламну віру у свої сили та рішучість змінити своє майбутнє на тлі розрухи та зневіри дорослих у Кореї того часу.

Споріднені коханням | Love Mate

8 серій
Дорама розповідає історію Со І Джуна, керівника відділу з планування та виробництва медіаконтенту "So What". Упродовж трьох місяців він ходитиме на побачення з Ха Рамом, новим співробітником, щоб знайти справжнє кохання.

ЗВ'ЯЗОК: ЇЖ, ЛЮБИ, ВБИВАЙ

16 серій

Зв'язок: Їж, люби, вбивай - це фентезі про чоловіка та жінку, що поділяють один емоційний стан. Ин Ґе Хун - шеф-кухар, який відкриває ресторанчик у районі, де 20 років тому зникла його сестра-близнючка.
Одного дня він почав відчувати випадкові емоції — то плакати, то сміятися. Але чому? Виявилося, що це емоції дівчини, на ім'я Но Да Хьон

Алхімія душ

20 серій

Серіал "Алхімія душ" розповідає про велику воїнку. Колись давно вона була непереможною героїнею, яка була готова кинути виклик будь-якому ворогові. Щоправда, з часів, коли воєвода вимагала визначних результатів, минуло вже дуже багато часу. Її душа вирушила у велику подорож світом, але в результаті виявилася замкнена в тілі слабкої дівчини, яка всього боїться. Більше того, героїня є слугою, прислужуючи дуже зарозумілому і набридливому господареві. Яким буде здивування цього чоловіка, коли він зіткнеться з першими проявами войовничості душі, яка оселилася в тілі її підопічної.

Не падай духом | Cheer Up


16 серій

Дорама розповість історію групи підтримки Teyia.  Через три пророцтва шамана гурт часто переслідують неприємності: то кімната для перевдягання згорить, то члени команди покалічаться.  Саме цього року має статися ще щось жахливе, але хлопці, які залишилися, не вірять у плітки.  Вони хочуть підняти чирлідинг на колишню висоту та набирають нових учасників.

Після деякого роздуму до них приєднується студентка До Хе І. Вона більше зацікавлена ​​в грошах, ніж у танцях, бо має бідну сім'ю, але саме в новому колективі дівчина знаходить не лише кращих друзів, а й справжнє кохання.

Огляд на цю дораму є в мене на каналі

Посилання на огляд

НАДЗВИЧАЙНА АДВОКАТКА У ЙОН У

16 серій

Геніальна адвокатка У Йон У розв'язує проблеми в залі суду й за його межами. А ще вона новенька в провідній юридичній фірмі й має розлад спектру аутизму. 

ЗГУБА ДО ВАШИХ ПОСЛУГ

16 серій

Дон Кьон дізнається, що вона смертельно хвора і жити їй залишилося 100 днів. Першим відчуттям була страшенна ненависть до всього навколо. Тому, коли ввечері стався зорепад, дівчина викрикує своє бажання, щоб настав кінець світу. Тієї ж ночі до неї приходить дивний красень, який називається Згубою і запевняє, що здатен виконати її бажання. Згуба все своє існування ненавидів світ і мізерних людців, яких чомусь так люблять боги. Тепер він може здійснити власне бажання, а мріє він, щоб всі люди і їхній світ зникли без сліду.

ЄВА

16 серій

Лі Ла Ель — талановита танцівниця та щаслива мама, вона має родину, затишний дім, славу. Але все це одна велика ширма, за якою ховається жінка, що 13 років майстерно та підступно готувала помсту одній із найвпливовіших родин Кореї. Ці люди на самому вершечку влади, вони не звикли помічати під ногами інших. Той, хто стоїть у них на шляху, помирає, як помер закатованим батько Ла Ель, а її мати збожеволіла від горя. Дівчина виросла в полум’ї ненависті й жаги помсти, та чи не спалить цей вогонь її саму.

СИЛЬНА ЖІНКА ТО БОН СУН

16 серій

То Бон Сун — чесна і добра дівчина, з дитинства володіє надлюдською силою, яку може використовувати лише для добрих справ, інакше вона її втратить.

Ан Мін Хьок - генеральний директор ігрової компанії Ainsoft - якось побачив, як Бон Сун розібралась з бандою злочинців, і відразу запропонував найняти її своїм охоронцем через постійні погрози. Він закохується в неї з першого погляду. На жаль, дівчина любить поліціянта Ін Кук Ду, друга дитинства.

У районі, де живе Бон Сун, відбувається серія вбивств. Їх починає розслідувати команда Кук Ду. Тепер у Бон Сун з'являється можливості допомогти людям, які їй не байдужі.

Дякую за прочитання цього довгочиту!

Пишіть в коментарях на яку тему зробити наступну підбірку дорам/серіалів?

Мій ютуб канал з оглядами на дорами/серіали

https://youtube.com/@laadder

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Драбина (Аміна)
Драбина (Аміна)@Drabina

360Прочитань
7Автори
4Читачі
На Друкарні з 28 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (3)

Не можу назвати себе фанатом корейських дорам, але декілька таки подивився. “Адвокат У Йон У“ — прямо в серденько. Також можу додати ще одну дораму (перша дорама, яку я подивився). “Псих, але це нормально“ (чи якось так). Можна дивитися тільки заради Со Є Джі, як робив це я :)

Вам також сподобається