Поради від Матері Терези.

Велика подяка всім моїм читачам за те, що ви читаєте мої публікації.Ваша підтримка є для мене великою мотивацією і допомагає мені створювати ще кращий контент.
Люди бувають нерозумними, нелогічними та егоїстичними. І все ж люби їх! Коли ти твориш добро, то люди будуть звинувачувати тебе у затаєнній особистій користі і самолюбстві. І все ж виявляй доброту! Якщо ти досягнув успіху, то в тебе може з’явитися багато фальшивих друзів і справжніх ворогів. І все ж досягай успіху! Якщо ти чесний і відвертий, то люди будуть обманювати тебе. І все ж будь чесним і відвертим! Те, що ти будував роками, може бути зруйноване в одну мить. І все ж будуй! Люди потребують допомоги, але вони згодом дорікатимуть тобі за неї. І все ж допомагай людям! Якщо ти досягнув безмежного щастя, тобі будуть заздрити. І все ж будь щасливим! Добро, яке ти зробив сьогодні, люди забудуть завтра. І все ж твори добро! Ділися з людьми кращим, що в тебе є, і цього, напевно, ніколи не буде достатньо. І все ж ділися найкращим! Зрештою, ти сам переконаєшся, що все це між тобою і Богом і ніколи не було між тобою і ними.
Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Tasama
Tasama@Tasama

Матриця долі.

576Прочитань
9Автори
4Читачі
Підтримати
На Друкарні з 24 лютого

Більше від автора

  • Як обрати хобі, яке наповнюватиме ресурс? 1ч

    Особливо актуальною ця стаття буде для тих, хто поки що займається нелюбимою справою. Неулюблена справа висмоктує всі сили, не дає натхнення і бажання щось робити. А ось улюблена справа навпаки, змушує нас рухатися вперед, наповнює енергією так, що не відчуваєш втоми.

    Теми цього довгочиту:

    Енергії В Матриці Долі
  • 7 порад для 10 енергії.

    Завдання для 10 енергії в особистому призначенні. А що потрібно робити, щоб їх реалізувати? Як знайти до неї підхід і потихеньку вивести в позитивне русло?

    Теми цього довгочиту:

    Матриця Долі

Вам також сподобається

Коментарі (4)

До речі, а Ви не в курсі за що Мати Терезу хейтять?

Наприкладі наші співачки навіть вимушені були вибачатися, за те що згадали Мати Терезу, хоча вона давно є символом альтруїзму.

Звідки стільки ненависти?

Причому навіть неясно, що їй закидають!

Вам також сподобається