Чоловік мрій, який він? Зелені кружечки в Матриці Долі

Який він, принц на білому коні, що розтопить твоє серце?



Розрахуй свою матрицю в калькуляторі і дивися карту здоров'я, зелений рядок Анахата. Три енергії на ній розкажуть про найпотаємніші бажання твого серця по відношенню до чоловіка мрії.

3 енергія

Такий чоловік завжди знає, що вам потрібно сказати на вушко, щоб зробити вас щасливою. Він здатний оточити своєю турботою та увагою всіх домочадців, починаючи від черепашки в акваріумі та закінчуючи домашнім алоє. Це чудовий батько сімейства та господар - вміє і памперс поміняти і смачну вечерю приготувати, на таку завжди можна покластися. Він стежить за собою, любить красиві та дорогі предмети інтер'єру. Може творчо підійти до будь-якої справи, любить та розуміє мистецтво.

4 енергія

Такий чоловік дарує відчуття стабільності та безпеки, за ним як за кам'яною стіною. Адже всі турботи та проблеми він бере на себе, встаючи на позицію головного. Ви тільки починаєте розмірковувати що та як, а він уже передбачить і вирішить всі питання, що виникають. Такий чоловік не романтичний і не сентиментальний. Так, за проявом почуттів він як табурет. Але його любов виявляється у вчинках, а не словах, у створенні комфорту та найкращих умов для вас та вашої родини.

5 енергія

Немає нічого привабливішого, ніж інтелект. Такий чоловік розумний і знає все на світі, у нього тисячі історій та прикладів як зробити правильно, щоб було все чікі-піки. Він любить чистоту та порядок, сам здатний його підтримувати. Такий чоловік дуже цінує сімейні стосунки та традиції, тому сам із радістю готовий поставити штамп у паспорті. Незрозумілі стосунки з невизначеним статусом – не для нього.

6 енергія

Доглянутий красень і чарівний душ в одному обличчі. Стежить за стилем та модою, виглядає з голочки. Вміє заводити корисні зв'язки та знайти підхід до будь-кого, твоїх подруг він точно зачарує. Такий чоловік принесе каву в ліжко, влаштує романтичний вечір із пелюстками троянд, говоритиме багато приємних слів, щоб ти розтанула, як морозиво на літній спеці. Обіймашки, поцілунки, масажі – обов'язковий пункт стосунків.

7 енергія

Це чоловік із чіткими життєвими планами та великими амбіціями в соціумі. Він не тільки сам постійно розвивається і прагнути досягнень, а й спонукає всіх оточуючих приєднатися до нього. З нею рідко вдасться повалятися дивані вечорами, т.к. заняття хобі, захоплення, спорт, поїздки – обов'язкова частина життя. Такий чоловік легко бере на себе відповідальність та роль лідера у стосунках, на нього завжди можна покластися, він все розрулить.

8 енергія

Статусний чоловік, який займає гарне становище у суспільстві. Вкрай стабільний, з таким, як за кам'яною стіною. Він - стійкий олов'яний солдатик бере на себе відповідальність і турботу про добробут сім'ї. Любить певний статус стосунків, тому офіційні стосунки йому не проблема. При цьому такий чоловік вміє відпочивати з усією широтою душі, любить веселі компанії. Є в цьому якась двоїстість: у соціумі він один, а вдома - зовсім інший.

9 енергія

Найеротичніше місце у чоловіка – це його інтелект). Все він бачить настільки глибоко, що дивуєшся його мудрістю. З ним цікаво поговорити та помовчати про своє. Такий чоловік не любить зайвої балаканини. Він дає дуже багато свободи та простору, часу на свої особисті справи і не буде прилипалою. Незважаючи на зовнішню відстороненість і холодність, що здається, він дуже тонко відчуває твій настрій. Він романтичний, любить прогулянки на природі, пошепотіти під місяцем.

10 енергія

Чоловік-свято, такого хочеться дивитися, не відриваючи очей. Веселий та товариський, що має тисячі корисних знайомств, завдяки яким все в його житті складається добре. Поряд з ним життя стає прекрасним, радісним, натхненним, хочеться розправити крила і полетіти. Він кайфує і йде життя граючи, заряджаючи всіх навколо цим кайфом. З ним завжди легко та просто. А проблеми відходять на далекий план і стають дрібним дурнем.

11 енергія

Гарний, сильний та фізично розвинений. Є в ньому щось невгамовне і дикунське. Йому все під силу, він не боїться складнощів, а навпаки, вони його підбурюють. І якщо він каже, що обсипле тебе квітами з ніг до голови, то цілком собі він це зробить не в переносному значенні. Такий чоловік має сталевий стрижень (у всіх сенсах 😉), підвищена сексуальна вдача. Він сидить дома, постійно реалізує свої ідеї. З таким – хоч на край світу, він гори згорне, якщо вони стоятимуть у нього на шляху.

12 енергія

Мілаш-чарівник і ангел-охоронець в одній особі. Чоловік із широкою душею та великим серцем. Любить дарувати подарунки, ніколи не відмовить тобі у допомозі. Дуже тактильний, зацілує і затискає тебе всю, слідуватиме по п'ятах. Готовий вислуховувати історії про твоїх подружок стільки, скільки знадобиться. Такому чоловікові важливі діти та сімейні цінності, він із задоволенням братиме участь у вихованні. Має нестандартне мислення та ідеї, розуміє творчість та мистецтво.

13 енергія

Такий чоловік – це ходячий феєрверк. Харизматичний і привабливий, він любить робити своє життя яскравим та цікавим самостійно. Його захоплення постійно змінюються, він любить картинку, що змінюється, перед очима, тому з ним ніколи не буває нудно. І тебе із задоволенням візьме з собою в цю захоплюючу подорож. Він сам не сидить на місці, стимулюючи оточуючих до нових звершень.

14 енергія

Це дуже чутливий та емоційний чоловік, який, як ніхто, розуміє всі перипетії твоєї жіночої душі. Він здатний вгадати твої думки та бажання, перш ніж ти встигнеш їх висловити. Він може бути дещо сором'язливим і нерішучим у своїх залицяннях. Але його турбота та чуйність створять навколо тебе особливу атмосферу ніжності та романтики. Від такого кавалера легко отримати вірш, який оспівує твою красу чи пісню, написану тільки тобі. Дуже легко відчути себе чудовою музою.

15 енергія

Від такого чоловіка неможливо відвести око, його харизма збиває з ніг. Він диявольськи привабливий за рахунок своєї внутрішньої енергії та сексуальності. До нього тягне, як магнітом, просто зриває голову) І не тільки тобі, його чари працюють на всіх оточуючих і він популярний у протилежної статі. Емоційне напруження зашкалює в таких відносинах, але воно також зашкалює і в ліжку. Такий чоловік-господар життя, в ньому є владність, спрага мати найкращий. Він знає, чого хоче від життя та візьме це собі.

16 енергія

Справжнісінький міцний горішок, це той Чак Норріс, що не вбивається, з серіалів 90-х. Все, що з ним не відбувалося, він приймає з гідністю і стриманістю. За таким чоловіком – як за кам'яною стіною. Стіну, причому, він теж може побудувати своїми руками, як і дачу) Такий чоловік дуже розумний, мудрий, любить пофілософствувати і поміркувати. Він бачить більше, ніж решта. Може чинити дивним чином, але потім виявляється, що він мав рацію і вибрав найкращий варіант із можливого.

17 енергія

Такого чоловіка точно не пропустиш, він виділяється на тлі решти. Найкласніший із оточуючих. Йому подобається бути в центрі уваги, шокувати публіку та виглядати красиво завжди та скрізь. Має повагу у суспільстві, адже всі знають, що він професіонал у своїй справі. Його робота - це його гордість та дітище, яке несоромно показати.

18 енергія

Несхожий на інших і тому неможливо привабливий кавалер. Це людина-загадка, скільки з нею не спілкуйся, скільки нових граней не відкривай, все одно вона залишається непрочитаною книгою. Дуже чуттєвий і романтичний, з добре розвиненою уявою. Такий заспіває серенаду, запропонує прогулятися під місяцем, запросить на незвичайне побачення. А його сексуальність така сама невичерпна, як і його внутрішній світ. Загадок та задоволень вистачить до кінця життя з лишком.

19 енергія

Чоловік-сонечко, з ним весело та радісно. Тільки одна його поява вже наповнює простір безтурботністю та теплом, а його жарт зніме вантаж із плечей. Сил у нього стільки, що він легко управляється з безліччю справ. Тому він соціально активний, встигає тут і там. При цьому ще й заряджає всіх своїм оптимізмом та захопленістю, що також сприяє високому становищу у суспільстві. Любить дітей і діти у відповідь його люблять, адже він їх розуміє та розмовляє з ними однією мовою.

20 енергія

Це чоловік із одного з вами тіста. Навіть при зустрічі, у вас може бути відчуття, що ви знайомі багато років і розумієте один одного без слів. Такий чоловік дуже цінує сімейні стосунки та традиції, сім'я – його тиха гавань, заради якої він намагається у цьому житті. Тому сам із радістю готовий поставити штамп у паспорті. Для нього також важливо, щоб усі родичі спілкувалися між собою, збиралися разом на свята і у вас були чудові стосунки.

21 енергія

Розумний, різнобічно розвинений чоловік. Зовсім не схожий на думку на вашу родину і ваших близьких. Не любить конфлікти, воліє до них не доводити, миритися прийде першим. Дуже відповідальний та стабільний, завжди захистить та прийде на допомогу. З таким, як за кам'яною стіною. Такий чоловік некатегоричний, він може прийняти та зрозуміти будь-яку точку зору, будь-яке захоплення. Сам любить іноземні штуки, нові технології та гаджети. А ще такі чоловіки люблять дітей та мріють про велику родину.

22 енергія

Чоловік-свято, грайливий вітер. З ним ніколи не буде нудно, найголовніше не померти від сміху). Легкий та товариський, що має тисячі корисних знайомств, завдяки яким все в його житті складається добре. Він сповнений ідей, постійно щось вигадує та реалізує. Все в його житті постійно змінюється, ніби він мешкає не одне життя, а відразу п'ять. Він обожнює свободу, тому може не мати свого житла і не поспішає оформлювати відносини офіційно.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Tasama
Tasama@Tasama

Матриця долі.

908Прочитань
9Автори
4Читачі
Підтримати
На Друкарні з 24 лютого

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається