Опрацювання енергій у Матриці Долі.

Є багато способів виведення енергії, що пішла в мінус, в позитивний стан. Починаючи з роботи з мандалами і закінчуючи тілесними практиками.

Одним із способів опрацювання тривалий час були медитації автора методу Наталії Ладіні. За своїм досвідом скажу, що слухати дані медитації дуже важко, оскільки опрацьовується одразу трійка енергії та кожна медитація за часом займає більше 40 хвилин. На прослуховування медитацій у мене йшло близько 3 години щодня, погодьтеся, що це велика розкіш для сучасної людини - виділяти стільки часу на медитації.

-8

Самі медитації - це невелика розповідь у віршах про основні якості енергії в її позитивному прояві. Медитації з легкістю можна замінити афірмаціями.

Афірмація – це коротка позитивна фраза. Афірмації працюють рахунок програмування мозку. Повторюючи щодня позитивні фрази, ви поступово заміните свої старі негативні установки на нові позитивні.

Правил у афірмацій дуже мало:
1. Тривалість 10-15 хвилин, цього цілком достатньо. Можна розпочати із 5 хвилин.
2. Регулярність, необхідно намагатися вимовляти афірмації щодня. Зазвичай формування звички відводиться 21 день, після чого вона закріплюється.
3. Щирість. Включайтеся у фрази емоційно, пропускайте їх через серце.

Можна надиктувати афірмацію на диктофон і потім прослуховувати. Можна завести будильники і протягом дня повторювати свої життєствердні фрази. Якщо ви шанувальник чіток, то можна використовувати їх у своїй практиці, начитуючи афірмації на чітки

Приклади афірмацій з енергій, які ви можете використати для себе.

1 енергія.
Я людина сильна і впевнена в собі. Світ для мене цілком безпечний. Я рухаюся вперед до нових відкриттів легко з повною впевненістю в собі і важливості обраного мною шляху. Я легко знаходжу спільну мову з усіма людьми і стою життя мрії найкращим чином. Я можу впоратися з усіма своїми завданнями з легкістю, впевненістю та витонченістю. У мене вистачить сміливості прийняти себе повністю, навіть свої вади.

2 енергія. Я в безпеці. Я довіряю життю та майбутньому. Моє майбутнє світло та безпечно. Я довіряю собі та своїй інтуїції. Моя внутрішня гармонія допомагає мені знайти спільну мову з навколишнім світом найсприятливішим для всіх чином. Я наповнена світлом та достатком, які екологічно транслюю навколо себе.

3 енергія. Мені не потрібно нічого змінювати в собі, щоб догодити іншим. Я гарна така, як є. Я заслуговую бути щасливою і коханою. Я прекрасна, я люблю себе такою, яка я є. Світ навколо мене безпечний і відкриває багато можливостей. Я цілісна особистість сама собою. Я дозволяю собі йти власним шляхом. Я завжди скрізь встигаю. Мій внутрішній світ багатий так само, як і світ навколо мене. У моє життя все приходить легко. Я сам достаток і кохання.

4 енергія. Я йду до своїх цілей легко та радісно. Моя робота приносить мені тільки радість. Я планую свою діяльність і тішуся з того, що мої плани збуваються. Я отримую радість від своїх успіхів. Будь-яка складність на шляху до цілей дає можливість розвиватися. Я вдячна життю за увагу до мене. Я насолоджуюся своєю цілеспрямованістю. Я легко керую своє життя І проживаю його найякіснішим і найсприятливішим для мене чином. Я легко будую свій бізнес. У мене талант організовувати простір навколо мене найкращим способом та отримувати найвищий результат.

5 енергія. Я отримую насолоду від маленьких утіх. Я усвідомлюю, як багато всього хорошого в моєму житті, і ціную це. Щастя – це вибір. Сьогодні я вибираю бути щасливою. Я концентруюсь на позитивному. Я радію кожній перемозі. Навіть маленькі успіхи приносять мені радість та впевненість у собі. Я насолоджуюся сьогоднішнім днем. Я насолоджуюся кожним днем ​​життя. Я вдячна за уроки та знання, які одержую від життя щодня. Я вдячна за те, що навчусь чогось нового. Я вдячна за мудрих наставників та вчителів, яких посилає мені Всесвіт. Я рада, що набуваю нових знань та досвіду кожен день. Я рада, що продовжую постійно розвиватися та вдосконалюватися. Я мене завжди вистачає можливості та фінансів навчається. Я завжди правильно розпоряджаюся своє життя. Мені на все вистачає часу. Моя сім'я любить мене. Рада, що кохана в моїй родині. У мене дружна та дбайлива сім'я.

6 енергія. Я завжди добра до себе, і ціную кожен свій вибір і приймаю помилки як цінний досвід, який робить мене мудрішим. Я поважаю свою потребу у відпочинку та відновленні. Я вибираю відпустити минуле та почати дорогу у нове життя сьогодні. Моє тіло заслуговує на те, щоб я про нього дбала. Я щодня знаходжу час на себе. Потреби моїх дітей важливі, але й мої власні теж. Я більше ніж мати, дружина чи співробітниця. Я гідна красива та сексуальна жінка. Я залишаю минуле позаду, живу в сьогоденні, а дивлюся у майбутнє. Я легко роблю вибір і завжди впевнена у його істинності. Я улюблена дочка Всесвіту. Всесвіт завжди піклується про мене. Я відкрита для кохання, я кохана і люблю все у цьому миррі.

7 Енергія. Я дозвольте собі відпочити, сповільніться і настроїтись на подальші досягнення, коли це необхідно. Я вмію слухати своє тіло, інтуїцію і завжди помічаю підказки від Вищих сил. Я довіряю собі та своєму досвіду. Я завжди ухвалюю найкращі рішення для себе. Всі рішення, які я приймаю, слугують моєму благу. Я легко знаходжу час для тренувань. Моє тіло легко та екологічно утримує бажану для мене форму. Я організовую мій робочий час таким чином, що отримую можливість харчуватися правильно та регулярно. Усі мої рішення спочатку правильні. Я пишаюся собою. Я чудова самим фактом свого існування. Я вмію правильно розпоряджатися своїм часом. Я завжди досягаю поставлених цілей легко та благополучно. Усе, за що я беруся, приносить мені успіх. Я легко працюю у команді. Я вмію надихати інших людей. Я чудовий організатор та мудрий лідер. Люди довіряють мені і готові слідувати за мною до поставленої мети.

8 енергія. Мені достатньо досвіду, щоб бачити взаємозв'язки події та вибудовувати гармонію у своєму житті. Я легко прощаю інших та відпускаю всі образи. Я прощаю себе. Я дозволяю собі проживати власний досвід і ціную свої таланти. Я маю свободу любити і насолоджуватися життям. Щодня я зустрічаю у гарному настрої, бо можу зробити когось щасливим. Я з радістю користуюся цим світом. Моє минуле багато чому навчило мене і дало мені багато сил і впевненості в собі. Все, що мені довелося пережити, добре і погане, було для мене підготовкою до цього дня, і тому я можу впоратися з усіма своїми завданнями. Тепер я дуже сильна, я сильніша, ніж була колись у минулому. Я зовсім зцілилася від свого минулого. Настав мій час для щастя. Я маю світлий і проникливий розум, яким я легко розпоряджаюся. Я легко керую своїми емоціями. Я завжди прибуваю в хорошому настрої і легко ним керую. Моє життя збалансоване і прекрасне у всіх сферах. Я впевнена в собі та своїй унікальності. У моєму житті все справедливо та гармонійно. Я і тільки я керую своїми емоціями та самопочуттям. Я легко впораюся з усіма труднощами в моєму житті, за якими швидко приходить успіх та процвітання.

9 Енергія. Я знаю свою цінність, і я вірю у себе. Я легко заглиблююсь у питання, які мене цікавлять і завжди знаходжу істину. Я легко ділюся всіма знаннями та досвідом, який у мене є. Людям завжди цінні мої підказки, і вони вдячні мені за них. Я рада, що мене завжди та скрізь оточують гідні люди, з якими мені комфортно. Я вір. В силу моїх знань та досвіду. У моє життя приходить потрібний успіх у потрібний для мене момент. Настав мій час сяяти. Я готова. У мене все є, щоб бути щасливою, люблячою, найкращою версією себе. Мої думки створюють мою реальність. Я вибираю щастя. Мені подобається відчуття, яке дарує радість. Я вибираю позитив, тому що це допомагає мені почуватися краще та краще.

10 Енергія. Я гідна щохвилини свого життя бути вірною собі, бути самою собою! Я гідна того, щоб у моєму серці були лише радість, любов, гармонія, спокій та прийняття. Я творю своє життя разом зі своїм Вищим Я, разом з Богом. Я усвідомлено вибираю свої думки, свій емоційний стан, свій настрій кожного моменту мого життя. Я рада, що живу в повній гармонії зі Світом та людьми! Я гідна почуватися головною людиною у своєму житті. Мене ведуть Вищі сили. Всесвіт мене веде до успіху та процвітання. Всі подарунки, що я одержують від життя, я заслужила і навіть більше. Успіх мій постійний супутник по життю. Все що я хочу, я отримую від життя легко та екологічно для мене та всього світу. Мій Ангел Охоронець завжди мене охороняє та супроводжує. До мене легко приходить успіх та достаток. Я щедра людина. Я щасливчик по життю.

11 Енергія. Я сама вибираю своє життя мрії. Я сповнена сили та потенціалу досягати всього бажаного. Я легко проявляю себе в цьому світі, оскільки мені цього хочеться. Я вдячна Всесвіту що маю великий запас енергії для управління своєю долею на благо всього Світу. Я сексуальна та бажана. Я легко виявляю свою сексуальність і вмію нею керувати. Я легко та екологічно справляюся зі своєю агресією. Я керую своєю силою і завжди пускаю її в потрібне русло для творення. Моє тіло з легкістю утримує комфортну для мене вагу.

12 енергія . Я слухаю своє тіло – воно знає, що мені потрібне. Я люблю себе і ціную всі свої таланти та гідності. Я дивовижна талановита та творча особистість. Моє тіло цілком здорове. Я легко використовую свої таланти на благо собі і всьому світу.

13 Енергія. Я готова народиться заново і пройти найчистішими дорогами моєї долі. Я легко та екологічно змінюю себе і світ навколо на благо багатьом. Я з радістю відпускаю віджило і приймаю у своє життя нові енергії та зміни. Будь-яка трансформація в моєму житті проходить легко і м'яко для мене і всього навколишнього світу. Я завжди відпускаю старе з легкістю та вдячністю. Я дозволяю своїй новизні виявлятися у моєму житті. Я легко відпускаю старе і з радістю приймаю нове.

14 енергія . Моя чутливість – це моя сила робити цей світ прекраснішим. Моя сила у моїй слабкості. Я рада, що моє життя все приходить у найкращий момент. Я не чекаю на швидкий результат, я вмію терпіти. Я знаю, що результат прийде в найкращий для мене момент.

15 Енергія. Я заслуговую на все найкраще. Я світло, моя душа досконала та нескінченна. Мій Всесвіт любить мене і завжди посилає мені всі блага світу, які прикрашають моє життя і роблять його рясно. Я приймаю всі свої недоліки як частину моєї гармонійної особистості. Я сповнена сил і енергії реалізовувати мої найсміливіші мрії. Я дозволяю собі та іншим бути недосконалими, оскільки вся краса і унікальність кожного прихована саме в цьому. Я маю сили брати на себе відповідальність за багатьох людей. Я легко трансформую свою агресію у творчість та творення.

16 енергія. Я створюю своє життя легко, із задоволенням і це стає для мене природним. Я постійно розширюю межі моєї свідомості та мого розуміння про цей світ. Я рада що вся моя справжня суть прокидається з кожним днем ​​все більше. Я рада, що можу слідувати своєму істинному шляху і надихати на це інших людей. Я рада, що будь-які руйнування в моєму житті проходять м'яко та безпечно для мене та мого оточення. У мене неймовірна сила швидкого відновлення після будь-яких негараздів. Я вдячна, що інші люди вірять у мене, і я маю мудрість їх спрямовувати. Я щаслива, що можу перебудовувати своє життя найсприятливішим для мене чином. Я легко трансформую свою агресію у творчість та творення.

17 енергія . Я можу бути несхожою на всіх, нестандартною та унікальною. Всесвіт чекаємо, що я проживу унікальне життя і навчу цьому багатьох. Світу потрібні мої таланти та справжня Я. Я приймаю себе повністю. Я прекрасна від народження. У моїх недосконалостях моя унікальність та сила. Я створена для сцени. Я народжена прожити дивовижну долю і показати людям шлях, як змінювати своє життя на краще. Я є приваблива дивовижна дівчина/жінка, люди мені захоплюються.

18 Енергія. Я притягую до свого життя достаток, любов, успіх і процвітання найекологічнішим для мене чином. Я сексуальна, приваблива та чарівна жінка, яка завжди отримує те, що бажає. Я легко втілюю у реальність усі свої плани. Все, про що я істинно бажаю, приходить у моє життя легко. Я керую своїми думками, своїм досвідом та своїм життям. Моя підсвідомість – мій партнер у досягненні мого успіху. Щастя та достатку на всіх рівнях мого життя. Я впевнена у собі наповнена особистість із багатим внутрішнім світом, який притягують у моє життя потрібних мені людей. Я люблю себе і безумовно вірю у свою творчу силу.

19 Енергія. Я дозволяю собі діяти, наповнюючись радістю і щастям. Все що я роблю, я роблю з любов'ю та радістю для себе та для всього навколишнього світу. Я рада, що моє життя наповнене радістю та достатком. Я можу собі дозволити бути щасливою та безвідповідальною. Я завжди домагаюся всього того, чого хочу. Я успішна та приваблива жінка. У мене вистачає сил і натхнення доводити до кінця все почате і відчувати при цьому захоплення моїх перемог.

20 Енергія. Я рада, що в мене теплі стосунки з усіма моїми близькими. Я щаслива, що з моїми батьками у мене повне порозуміння. Я легко змінюю себе і своє життя найекологічнішим для мене чином. Я дозволяю собі жити інше краще життя і зцілюю всі свої негативні/родові установки. У мене прекрасна інтуїція і вроджений дар до швидкого відновлення себе і всього навколишнього світра. Я легко обнуляю у своєму житті все старе і вдосконалюю себе найлегшим для мене чином. Я відчуваю силу та підтримку мого роду, його досвід дає мені багато енергії будувати свою унікальну долю.

21 Енергія. Я в моєму серці живе любов і мир. Я легко виходжу за рамки стандартів і стереотипів, дозволяючи собі розширювати межі мого світу. Я легко відпускаю все старе з мого життя і рушаю за нові горизонти. Світ любить мене, він цілком безпечний для мене. Я рада, що маю можливість подорожувати туди, куди кличе мене моя Душа. Усі межі світу відкриті для мене. Я легко реалізую у житті свої найбільші проекти. Я рада, що можу постійно розширювати сої кордону, переконання та можливості. Я легко знаходжу спільну мову з будь-якими людьми навіть на іншому кінці світу. Я легко виходжу і полону шаблонів і отримую свободу творити свою долю, яка лежить за межами моїх звичних стереотипів та ілюзій інших людей про мене.

22 Енергія. Я вільна від усіх стереотипів поведінки, сценаріїв життя, отриманих з минулих життів, батьків, суспільства. Я можу бути несхожою на всіх, тому що світові потрібна справжня і вільна Я. Я чистота. Я вільна від старих шаблонів та стереотипів. Я легко виходжу і полону шаблонів і отримую свободу творити свою долю, яка лежить за межами моїх звичних стереотипів та ілюзій інших людей про мене.

Підписуйтесь на мій канал, ставте лайки ❤ Тут буде багато цікавого про Матрицю Долі.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Tasama
Tasama@Tasama

Матриця долі.

908Прочитань
9Автори
4Читачі
Підтримати
На Друкарні з 24 лютого

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається