Як обрати хобі, яке наповнюватиме ресурс? 2 ч.

8 енергія

Історичні реконструкції, ораторська майстерність, психологія, езотерика, програмування. Заняття, що приводять до ладу тіло і душу: йога, цигун, східні єдиноборства.

9 енергія

Технічне моделювання, програмування. Буккросинг. Туристичні зльоти і клуби, спортивне орієнтування. Заняття музикою, гра на сакральних інструментах (бубон, варган тощо). Езотерика. Заняття з тілом, що несуть особливу філософію: східні єдиноборства, цигун, йога тощо.

10 енергія

Не переживайте, що ваші хобі та інтереси змінюються зі швидкістю світла. Займайтеся тим, чим цікаво на даний момент. Не закуповуйте матеріали оптом на великі суми, продавайте ті інструменти, які вам уже не знадобляться. Наповниться ідеями та енергією допоможуть клуби, чати однодумців.

11 енергія

Активний спорт, заняття на тренажерах із вагою. Танці, особливо пов'язані із сексуальною енергією - стрип-пластика, бачата, танець живота тощо. Дресирування тварин. Будь-які активні заняття: велосипед, ролики, ковзани, лижі, сноуборд тощо. Туристичні зльоти і клуби, спортивне орієнтування.

12 енергія

Будь-яке заняття, здатне задіяти все ваше тіло: масажі, йога, пілатес, плавання тощо. Заняття музикою, гра на музичних інструментах, заняття вокалом. Езотерика.

13 енергія

Реставрація, відновлення предметів. Колекціонування предметів старовини. Заняття, де можна отримати адреналін: скелелазіння, спортивна боротьба, мото- та автоспорт, подолання смуги перешкод, паркур, сноуборд тощо. Езотерика.

14 енергія

Творчість будь-якого виду: малювання, алмазна мозаїка, вишивання, гра на музичних інструментах, створення музики, акторська студія тощо. Змішування інгредієнтів для отримання нового продукту: кулінарія, миловаріння, парфумерія тощо. Відвідування музеїв і театрів на постійній основі (абонементи). Заняття плаванням. Езотерика.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Tasama
Tasama@Tasama

Матриця долі.

612Прочитань
9Автори
4Читачі
Підтримати
На Друкарні з 24 лютого

Більше від автора

  • Як обрати хобі, яке наповнюватиме ресурс? 1ч

    Особливо актуальною ця стаття буде для тих, хто поки що займається нелюбимою справою. Неулюблена справа висмоктує всі сили, не дає натхнення і бажання щось робити. А ось улюблена справа навпаки, змушує нас рухатися вперед, наповнює енергією так, що не відчуваєш втоми.

    Теми цього довгочиту:

    Енергії В Матриці Долі
  • 7 порад для 10 енергії.

    Завдання для 10 енергії в особистому призначенні. А що потрібно робити, щоб їх реалізувати? Як знайти до неї підхід і потихеньку вивести в позитивне русло?

    Теми цього довгочиту:

    Матриця Долі

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається