Як обрати хобі, яке наповнюватиме ресурс? 1ч

Автор: Audri Van Gores. Опубліковано на Unsplash

Особливо актуальною ця стаття буде для тих, хто поки що займається нелюбимою справою. Неулюблена справа висмоктує всі сили, не дає натхнення і бажання щось робити. А ось улюблена справа навпаки, змушує нас рухатися вперед, наповнює енергією так, що не відчуваєш втоми.

Розрахувати свої енергії можна в калькуляторі.


1 енергія

Хобі, де можна виступати на публіці - театральні студії, заняття співом, ораторською майстерністю. Різні квести й настолки, де можна задіяти інтелект, оригінальне мислення, нестандартні підходи. Усе, що пов'язано з дрібною моторикою рук: хендмейд, шиття, моделювання тощо. Езотерика.

2 енергія

Туристичні зльоти та клуби, спортивне орієнтування. Виробництво косметики, парфумів, мила, одягу, аксесуарів, предметів інтер'єру тощо з натуральних матеріалів. Усе, що пов'язано з екологією і рослинами: флористика, рослинництво, випуск еко-продукції (мішечки, воскові серветки тощо). Езотерика.

3 енергія

Творчість будь-якого виду: вишивка, макраме, малювання, створення прикрас, дизайнерського одягу, тортиків тощо. Усе, що пов'язано з екологією і рослинами: флористика, рослинництво, випуск еко-продукції (збори чаю з трав, мішечки, воскові серветки тощо).

4 енергія

Хобі, що дають змогу розвивати далекоглядність, де необхідно продумувати на кілька кроків уперед: рпг-ігри, шахи, го, настільні ігри на кшталт «Монополії», керлінг тощо. Історична реконструкція. Створення меблів, посуду, аксесуарів тощо з добротних, надійних матеріалів (натуральне дерево, шкіра, сталь).

5 енергія

Заняття психологією, філософією. Буккросинг. Заняття ораторським мистецтвом, нлп, езотерика. Заняття, що несуть традиції, спадкоємність, особливу філософію і культуру: східні єдиноборства, навчання гейш, йога тощо.

6 енергія.

Творчість будь-якого виду: вишивка, макраме, малювання, створення прикрас, дизайнерського одягу, тортиків, заняття фото- і відеозйомкою, дизайном тощо. все, що пов'язано з перетворенням світу, красою: ландшафтний дизайн, б'юті-майстри. Колекціонування предметів. Парні та командні танці.

7 енергія

Будь-які активні заняття: велосипед, ролики, ковзани, лижі, сноуборд, байдарки, танці тощо. Заняття, що вимагають посидючості, роботи з дрібними деталями: пазли, моделювання, електроніка і мехатроніка, бісероплетіння тощо.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Tasama
Tasama@Tasama

Матриця долі.

612Прочитань
9Автори
4Читачі
Підтримати
На Друкарні з 24 лютого

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається