Посібник до лору NMIXX

Далі стільки цікавого, сідайте зручніше

Дівчата з безмежним потенціалом, відоме як IMPETUS[поштовх], жили в реальному світі, який називався FIELD. Коли вони заплющували очі, їм марилось місце, де здійснювались всі їхні бажання, місце, відоме як MIXX.

Сонячного дня наприкінці літа ми знайшли коробку. Там, перед нашими очима, лежала суміш усіх цікавих фантазій, які ми мали в голові. Незабаром ми зрозуміли, що ця коробка була глибоко в нашій свідомості з дуже давніх часів. Ми назвали цю коробку, яка втілює фантазії в реальність, MIXX.

У цьому маренні MIXX фантазії не було меж. У небі розпускались квіти, зʼявлялась чорна веселка і горіло морозиво. Вони відчували запах солодких пончиків, бачили медуз і цілий день гралися, імітуючи левів. MIXX розширювався настільки, наскільки дівчата могли собі уявити. Одного разу, вони втікали від монстра, серце якого от-от вибухне від кохання, і вони зрозуміли, що MIXX росте настільки, наскільки далеко вони могли втекти. Символом MIXX став магазин PICK N MIXX, де продавалися найрізноманітніші цукерки та пончики.

У своїй подорожі вони збирають шматочки емоцій, які розквітають з кожним їхнім кроком, щоб просуватися вперед, але хтось намагається зупинити їх і відволікти від подорожі.

7 емоцій: коли закохуєшся, коли робиш помилки, коли маєш вільний час, коли борешся проти чогось, коли прокидаєшся після солодкого сну, коли злітаєш, коли хтось дорогий постраждав.

Однак щоразу, коли вони розплющували очі, то знову опинялися у FIELD. Дівчата почули легенду про MIXXTOPIA - місце всередині MIXX, де поважають різноманітність та унікальність кожного, яке описують як утопію, подібну до океану.

Дівчата сподіваються потрапити до MIXX, щоб знайти MIXXTOPIA, і вони вирішили взяти з собою в помічники NSWER. На їхньому шляху також допомогають їхні друзі кити, леви, медузи та коти.

Пригоди ведуть до свободи. Ні, пригоди ведуть до небезпеки.

Вони будують MIXX, щоб побудувати світ своєї мрії і мати свободу робити все, що завгодно, але вони усвідомлюють, що через те, що MIXX стає дедалі сильнішим, вони також стикаються з певною небезпекою, ворогом, якого вони не знають.

І цей ворог переслідує їх від самого початку їхньої подорожі.

NMIXX вирішують покинути FIELD і потрапити до MIXX через спеціальний портал. Щойно вони потрапляють до MIXX, з'являється велетенський кіт, їхній внутрішній страх, який пропонує їм зіграти в гру і дівчата погоджуються. Це настільна гра, в якій потрібно кидати кубики і рухатися відповідно до суми двох чисел, що випали.

Гравцям пропонується обрати картку, яка визначить їхню роль під час гри. Картки з ролями:

Лілі — комунікаторка;

Хевон — пані капітан;

Соллюн — лікарка;

Джіні — водійка;

Бей — розвідниця;

Джіу — дослідниця;

Кюджін — інженерка.

Однак ворог розставив пастки на дошці, щоб відволікти увагу, і єдиний вихід - відповісти на загадку. Якщо гравець відгадає її правильно, то ворог зникне. Вони грають і здатні підкорити величезну хвилю і бурхливі торнадо та перемогти велетенського кота. Після того, як NMIXX здолали гру, кіт значно зменшується, але тепер на ньому був зелений барвник.

Дівчата змогли вивчити цей барвник і виявили, що він складається з блефу, одержимості, перфекціонізму, ненависті, дискримінації, самотності, нагнітання, страху тощо.

NMIXX не були першими, хто перетнув MIXX. Були й інші, з різними намірами, які чули про MIXXTOPIA і хотіли туди потрапити. Був один хлопець, ім'я якого невідоме (надалі він буде просто Невідомий), якому дуже не сподобався зовнішній вигляд MIXX, тому він почав змінювати його частини відповідно до своїх естетичних уподобань. Організація лиходіїв, відомі як MONOPOLE, наслідують Невідомого і допомагають йому промивати мізки усім іншим істотам в MIXX.

Інші люди, які намагаються збити з пантелику NSWER є злісні клони NMIXX - XXIWN. Тому дівчата, застерігають NSWER не слідувати за ними.

🚫УВАГА! NSWER, будь ласка, не підписуйтесь на цей аккаунт🚫

Все зелене та надто солодке - вороги NMIXX.

Солодкі зелені речі здаються гарними, але вони заважають їм уявляти.

Зелені одноманітні цукерки з SWEET OASIS

Як відомо з газети MIXXLETTER у магазина PICK N MIXX, який продавав найрізноманітніші солодощі, змінився власник і цей магазин припинив своє існування. Натомість MONOPOLE разом з новим власником, Невідомим, перетворили його на SWEET OASIS, який продає лише один вид зелених цукерок з одним смаком.

Отже, SWEET OASIS - це місце з одноманітністю і відсутністю мрій. Після того, як людина спробує зелену цукерку, людину неначе зачарували/промили мізки.

MONOPOLE і власник магазину мають на меті повністю усунути різноманітність і фантазію в MIXX. Без різноманітності та уяви MIXX втрачає своє призначення. MIXX був створений для того, щоб існувати і розвиватися разом з уявою та мріями. Власника магазину ще не ідентифіковано, але припускають, що він носить уніформу з черевиками, фартух і дощовик. Цілком можливо, що власник ховається серед нас і використовує цей одяг, щоб приховати свою особистість.

Як стверджує реклама SWEET OASIS, зелені цукерки магазину підкорили серця людей своєю надмірною солодкістю. Доходить до того, що ті, хто ще не куштував цукерки, кажуть, що відчувають себе ізольованими. NMIXX самі відвідали магазин і підтвердили, що він був заповнений клієнтами, які хотіли купити цукерки. Ті, хто заходив до магазину, починали з того, що фотографували зелені цукерки так, ніби це було обов'язково. Опитавши покупців, всі, хто погодився на інтерв'ю, високо оцінили зелені цукерки. Деякі навіть з гордістю заявляли, що їхні язики позеленіли після того, як вони з'їли їх занадто багато.

NMIXX мають сумніви щодо цього підозрілого магазину і наразі проводять розслідування.

Після тривалого дослідження, Бей та Кюджін знайшли конфіденційні документи MONOPOLE у шафі таємної кімнати SWEET OASIS. У конверті із зеленою печаткою містилася шокуюча інформація, наприклад, плани посилення внутрішнього страху NMIXX та ліквідації помічників NSWER.

Або, що люди, чиє існування було заборонено через їхні відмінності, бажають залишатись в лабіринті 0 та 1, а не брати участь у пригодах. Щоразу, коли дівчатам було страшно, вони тримали за руку того, хто знаходився поруч, щоб відчути їх звʼязок.

Я стаю більш собою завдяки тобі, а ти собою завдяки мені. Тому ніхто не відчує самотність чи відстороненість, ми сподіваємося змішати ще більше.

Символом SWEET OASIS є орел. Спостерігач з гострим зором, який слідкує за кожним кроком NMIXX і доповідає усе Невідомому та MONOPOLE.

У секретній кімнаті SWEET OASIS було знайдено NSWER, захованих у скляній пляшці. Це не перший випадок, коли були знайдені дельфіни у пастці. NMIXX вже помічали NSWER, які потрапили в пастку, і допомагали їм врятуватися раніше. Припускається, що MONOPOLE використовували таємничий зелений барвник, який використовується для виготовлення зелених цукерок у магазині, для проведення таємних експериментів над NSWER.

Шлях до визволення спійманих NSWER лежить через розкриття мудрості, любові та мужності.

В кінці довгого і звивистого шляху мудрість знайшла любов, а любов стає мужньою. Вони є в нас з вами, в тобі та в мені, і поки вони живуть в наших душах, ми будемо любити себе і один одного.

Після звільнення NSWER дівчата влаштовують грандіозну вечірку і надсилають запрошення усім друзям, щоб перепочити і набратись сил для продовження подорожі разом.

Однак, коли NMIXX збирались відправлятись у дорогу до MIXXTOPIA, вони виявили, що їхній корабель палав зеленим вогнем, що за здогадками є однією з витівок Невідомого та MONOPOLE. Вони хочуть зробити усе, щоб дівчата ніколи не повернули MIXX різноманітність. Тому NMIXX вирішують власноруч створити власну версію утопії/MIXXTOPIA.

Ми повинні кинути виклик, щоб знищити всі ідеї та дії, які нас обмежують і розділяють. Якщо є стіна, давайте зруйнуємо її. Якщо нас замикають, продовжуймо тікати і вириватися. Що б не лежало перед нами, ми будемо продовжувати йти вперед. Скільки б разів ми не падали і не спотикалися. Ми будемо злітати високо в небо. Як ті вільні птахи Додо з вільною душею.
Наскільки нам відомо, додо не літають. Чи означає це, що ми теж можемо літати?

Додо - ще один символ MIXX. У природі ці птахи не вміють літати, але в MIXX вони злітають високо в небо, що ще раз підтверджує, що бажане, тут стає реальністю.

Але питання в тому, чи все співіснуватиме в MIXXTOPIA?

У світі, який створили NMIXX, не всі уживаються разом..

Щастя існує з болем, а надія - з розчаруванням, є ті, ким нехтують, є ті, кому доводиться витримувати хуртовину

Яка перешкода буде наступною? Які пригоди чекатимуть нас в майбутньому? Нам ще багато чого доведеться дізнатись про MIXX і її мешканців.

cr. nmixxua, justnmixx, nmixx_sy, unorthodox0pal

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
nmixx ukraine
nmixx ukraine@mixxua

238Прочитань
1Автори
4Читачі
На Друкарні з 19 лютого

Більше від автора

Вам також сподобається

  • Хто такі VCHA? Та чи справді це к-поп?

    Тут наче зрозуміло, що це американський, але є але: те що цей гурт належить корейській популярній компанії та має елементи і структуру к-поп

    Теми цього довгочиту:

    Vcha
  • Короткий огляд на мініальбом Теміна Guilty

    30 жовтня південнокорейський співак та учасник гурту SHINee Темін випустив свій 4 мініальбом Guilty. Це і заголовний трек, і назва всього мініальбому з 6 композицій. І варто зауважити — це досить концептуальний альбом.

    Теми цього довгочиту:

    Kpop
  • Beat.On Wall | Знайомство з Okashii

    Вам може здатися, що Бетон перетворюється на фан-сторінку AP Alchemy, може, воно так і є. Але пройти повз цих музичних геніїв просто неможливо, тож знайомтесь - Окашіі, геніальні діти Свінґса.

    Теми цього довгочиту:

    Кхх

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається

  • Хто такі VCHA? Та чи справді це к-поп?

    Тут наче зрозуміло, що це американський, але є але: те що цей гурт належить корейській популярній компанії та має елементи і структуру к-поп

    Теми цього довгочиту:

    Vcha
  • Короткий огляд на мініальбом Теміна Guilty

    30 жовтня південнокорейський співак та учасник гурту SHINee Темін випустив свій 4 мініальбом Guilty. Це і заголовний трек, і назва всього мініальбому з 6 композицій. І варто зауважити — це досить концептуальний альбом.

    Теми цього довгочиту:

    Kpop
  • Beat.On Wall | Знайомство з Okashii

    Вам може здатися, що Бетон перетворюється на фан-сторінку AP Alchemy, може, воно так і є. Але пройти повз цих музичних геніїв просто неможливо, тож знайомтесь - Окашіі, геніальні діти Свінґса.

    Теми цього довгочиту:

    Кхх