як NMIXX досягають гармонії, не жертвуючи індивідуальністю

NMIXX для Teen Vogue © 2024

Snapshot! це серія статей Teen Vogue, де ми просимо артистів робити спонтанні знімки та ділитися поглядами на свій стиль і рутину перед виходом на сцену. у цьому випуску учасниці k-pop гурту NMIXX дають нам зазирнути за лаштунки BST Hyde Park у Лондоні разом.

коли вони виходять на сцену в BST Hyde Park у Лондоні, учасниці NMIXX з'являються в однакових картатих плісированих мініспідницях, які легко могла б витягнути зі своєї шафи Авріл Лавін на початку 2000-х. тут присутній певний стильовий зв'язок, який надає їм вигляду школярок у стилі панк: білі сорочки з комірами, чорні шкарпетки до колін, масивні лофери, червоні шовкові краватки та довгі стрічки у волоссі. проте, якщо придивитися ближче, ви побачите, що у кожної учасниці є особисті деталі. пошарпані панчохи Лілі, драпіровані деталі Соллюн, обʼємний верх Джіу, безрукавка Бей, слово на футболці Кюджін і структуроване вбрання Хевон. кожна з цих деталей додає глибини їхньому колективному образу, що втілює основний принцип координації жіночих гуртів: досягнення гармонії, зберігаючи індивідуальність.

архетипи не є такими жорсткими, як у Scary, Sporty, Baby, Ginger і Posh з попередніх жіночих гуртів. у випадку з NMIXX, існує більш тонкий баланс між м'якою жіночністю Соллюн та спортивним стилем Бей, що вписується в загальну концепцію гурту, яку наймолодша учасниця Кюджін описує як «шалено свіжий» — грайливе посилання на їхню пісню «TANK», яка відкривала їхній вражаючий фестивальний виступ у липні. Teen Vogue розмовляли з учасницями гурту за кілька годин після виступу, після того, як вони зробили фото із Феліксом з Stray Kids, повністю скориставшись теплим золотим світлом вечірнього сонця.

NMIXX для Teen Vogue © 2024

в реальному житті деталі сценічних образів NMIXX стають ще більш очевидними, як-от родимки, розкидані по обличчю Кюджін — «три з них справжні», — уточнює вона, «а решта — намальовані», — і чорна стрічка в її волоссі, зроблена з ніжної тканини ханбок, яку, за її словами, вона носить, щоб принести частинку дому на світову сцену.

NMIXX для Teen Vogue © 2024

«ми хотіли передати британський рок-зірковий вайб і змішати його з корейським традиційним шармом», — розповідає лідерка гурту Хевон Teen Vogue. «це створює відчуття вільного поєднання стилів», — що також відображає їхню назву, — «ми змішали стилі, тому що ми — NMIXX», — додає вона зі сміхом.

NMIXX для Teen Vogue © 2024
«на якій ще роботі можна насолоджуватися стількома різними стилями зачісок, макіяжу та одягу?» — Бей
NMIXX для Teen Vogue © 2024

для NMIXX, виступ на BST був першою можливістю «виступати перед такою великою кількістю людей за кордоном», як зазначає Лілі, широко відкривши очі, щоб відобразити здивування від кількості глядачів, перед якими вони тільки що виступили. «у серці» — додає вона, — «ми, звісно, корейський гурт, тому вважали, що дуже важливо показати трохи нашої культури, водночас демонструючи наш талант»

команда NMIXX створили аксесуари з традиційного корейського одягу, включивши їх у загальний образ кожної учасниці. «на них також написано NMIXX у традиційному корейському стилі», — каже Лілі, тримаючи в руках червону краватку.

NMIXX для Teen Vogue © 2024

як і їхня музика, що охоплює різні жанри, NMIXX мають унікальний підхід до моди, починаючи з партнерства з Loewe у 2022 році. їхні образи такі ж сміливі та привабливі, як і музичні композиції, які вони випускають, незалежно від того, чи вони танцюють у вбранні з ніг до голови, оздобленому коштовним камінням, чи вдягаючи сукні з власними обличчями. у їхньому останньому релізі «DASH» вони поєднують гостроту з грайливістю, охоплюючи калейдоскоп текстур і палітр.

звісно, одяг — це лише один з аспектів образу. для виступу в BST Hyde Park їхній процес підготовки розпочався ще в готелі за кілька годин до того, як вони ступили на територію фестивалю. Кюджін дякує команді стилістів, візажистів та перукарів, яка допомогла їм виглядати ідеально весь день. «були численні коригування», — пояснює вона, без краплинки поту на обличчі, навіть під палючим сонцем.

NMIXX для Teen Vogue © 2024

що стосується волосся, кілька учасниць дебютували з новими зачісками напередодні їх насиченого літнього фестивального сезону. ніщо не може викликати таку хвилю емоцій в фандомі, як айдол(-ка) з новим кольором волосся, тому фанати з радістю зустріли новий платиновий блонд Бей в кінці червня. «вона буквально жива Барбі», —написав хтось з фанатів. але Бей не одразу сподобався новий стиль. «зараз краще, але коли я вперше побачила себе в дзеркалі, не могла звикнути до свого вигляду», — каже вона, — «це трохи незвично, але я звикаю»

«я трохи переймалась, що моїм друзям це не сподобається, але їм насправді дуже сподобалося», — додає Бей.

NMIXX для Teen Vogue © 2024

Бей не єдина блондинка в гурті на цей момент. Джіу також освітлила волосся на кілька відтінків ще до трансформації Бей. «раніше у мене було рожеве волосся, а потім блонд, але тепер думаю, можливо, хочу повернутися до темного», — каже реперка. адже бути блондинкою вимагає регулярного догляду. «я використовую багато засобів для волосся, тому думаю, що зараз все гаразд». ми спитали, чи воно мʼяке? «так», — впевнено відповідає Джіву. Хевон нахиляється і бере пасмо пофарбованого чубчика молодшої, додаючи своє спостереження: «не таке вже й м’яке»

NMIXX для Teen Vogue © 2024
NMIXX для Teen Vogue © 2024
NMIXX для Teen Vogue © 2024
NMIXX для Teen Vogue © 2024

якщо є учасниця, яка розуміє труднощі бути несправжньою блондинкою, то це Лілі. за останні два роки вона пробувала різні зачіски та кольори, від різкої короткої стрижки з прямим чубчиком в еру дебюту до платинової зачіски з чорними кінцями та її фірмового рожевого волосся. вона здивувала фанатів перед виступом гурту в Мілані, за кілька днів до їхньої зупинки в Лондоні, коли з'явилася в аеропорту з довгим карамельним волоссям. «коли ми дивимося на монітори, я завжди шукала блондинку першою, бо це найпростіший спосіб знайти себе», — каже Лілі, — «але тепер, коли я дивлюся, є ще дві інші блондинки, окрім мене. тому це трохи збиває з пантелику, але я звикаю»

NMIXX для Teen Vogue © 2024
«починаючи з 'O.O' і до тепер, кожен новий камбек відрізняється від попереднього. це те, чого можна очікувати від NMIXX» — Лілі
NMIXX для Teen Vogue © 2024

нещодавно Лілі перейняла стильні поради від рок-н-рольних ікон, таких як Авріл Лавін та Тейлор Момсен. «мені подобається шкіряна куртка і рвані джинси або шорти з колготками», — каже вона. «останнім часом я захоплююся більш темними образами». вона також поповнила свою колекцію футболок з рок-гуртами. «у мене є кілька з AC/DC, The Beatles, Nirvana, Rolling Stones. мені це останнім часом подобається». як відома прихильниця Тейлор Свіфт, Лілі нещодавно додала до своєї колекції ще одну футболку з Тейлор: футболку «Taylor Rage» від бренду Buggirl200, на якій написано «FEMININE RAGE!» великими, жирними блакитними літерами. «мене надихнули Сабріна Карпентер і Гейлі Вільямс, тому що вони також носили цю футболку», — каже вона. «це так мило, маленька Тейлор, але з жіночою люттю».

поки Лілі вчиться насолоджуватися експериментами з модою, Соллюн обирає класичні білі топи та джинси з ноткою вишуканості. «мені подобається простий стиль», — каже вона, так само ніжно, як і рожевий відтінок на її вилицях. «її обличчя доповнює образ», — одразу ж втручається Джіу, на її обличчі чітко видно прихильність.

NMIXX для Teen Vogue © 2024
NMIXX для Teen Vogue © 2024
NMIXX для Teen Vogue © 2024
NMIXX для Teen Vogue © 2024

окрім того, що вона зачаровує своїх учасниць, Джіу віддає перевагу вуличному стилю з обʼємними речами. «мені подобається об'ємний одяг, тому я завжди купую оверсайз речі, а потім змінюю і підлаштовую талію», — додає вона. Джіу також любить витрачати час на підготовку. «я сусідка по кімнаті з Джіу, і я бачила, як вона змінювала вбрання принаймні тричі перед виходом», — каже Лілі, — «але я це ціную. я б хотіла докладати стільки ж зусиль до свого вигляду, як вона. я думаю, це дуже круто»

Кюджін, яка є однією з трьох учасниць макне-лайну NMIXX разом з Джіу та Бей, дозволяє своєму настрою диктувати її вбрання, зазвичай коливаючись між невимушеним вуличним стилем і кокетливими образами. «мій стиль досить часто змінюється, але зазвичай я обираю комфортний вуличний одяг, але іноді мені подобається щось більш миле», — каже вона. однак є одна річ, що залишається незмінною: вона ніколи не виходить із гуртожитку без аксесуарів.

для практичної Хевон комфорт є вирішальним. «я завжди ношу джогери або штани карго та зручні футболки», — пояснює вона. вона обирає джинсову сорочку, якщо потрібно одягнутися для важливих зустрічей. «найважливіше — це комфорт». вона використовує той самий підхід і до свого волосся. «у мене дуже коротке волосся», — наголошує вона, що легко підтримати. «це все несправжнє», — жартує вона через мить, схопивши кінці своїх нарощених волосся.

NMIXX для Teen Vogue © 2024

хоча вона не має постійного стилю, дівчата називають Бей «спортивною». їй подобається пробувати нове, і її останнім захопленням є плавання. «Бей підходить спортивний стиль», — каже Лілі. як наслідок, вона зазвичай обирає об'ємні штани і облягаючий топ. «останнім часом я обираю хокейний стиль, тому спортивні футболки та спортивний вайб», — додає Бей, — «це той стиль, до якого я прагну»

NMIXX для Teen Vogue © 2024

Бей черпає натхнення від своєї роботи, яка дозволяє їй щодня пробувати різні стилі. якщо їй подобається, як щось сидить на ній на сцені, це, швидше за все, вплине на її власний стиль. «спортивне вбрання - це те, що проникає в мій особистий стиль, випробовуючи різні стилі як айдолка і носячи різні речі та бачачи, який колір мені більше підходить», — каже вона. «ось так я знайшла свій стиль»

NMIXX для Teen Vogue © 2024
NMIXX для Teen Vogue © 2024
NMIXX для Teen Vogue © 2024
NMIXX для Teen Vogue © 2024

саме так Лілі освоїла мистецтво смокі-айз після кольорової, в'язаної ери «Love Me Like This». «не хочу звучати самовпевнено, але я помітила, що коли мій макіяж очей більш виразний, я отримувала більше компліментів», — каже вона. «я подумала: почекай, я хочу це впровадити у свою рутину»

NMIXX для Teen Vogue © 2024

дівчата з NMIXX також спостерігають за реакціями фанатів, щоб визначити, які образи викликають найбільше захоплення. Соллюн каже, що їхні нещодавні виступи на університетських музичних фестивалях у Південній Кореї стали справжнім хітом серед їхніх фанатів, відомих як NSWER. «несподівано, але їм подобається, коли ми одягаємося в більш уніфікованих образах», — каже Лілі. форма морячок та шкілярок — окремі деталі, пов'язані спільним мотивом.

«ми перепробували багато різних стилів за ці роки», — продовжує Лілі. «починаючи з 'O.O' і до тепер, кожен новий камбек є іншим, іншим, іншим, іншим. це те, чого можна очікувати від NMIXX». вони лише трохи розкрили свій майбутній альбом «Fe3O4: STICK OUT», який вийде 19 серпня, але якщо невипущена пісня, яку вони виконали на фестивальній сцені, є будь-якою ознакою, можливо, вони спробують щось більш емо.

NMIXX для Teen Vogue © 2024

в сюжетному фільмі для альбому тканини їхньої ідентичності стають у фокусі: куртка Puma Бей, Лілі в рваних чорних колготках, об'ємне плаття-худі Джіу, кобальтові сині пасма Кюджін, простий наряд Соллюн і змішаний вигляд Хевон з футболкою Nirvana та охайною сорочкою. раптом вони з'являються в одязі одного стилю, і хвиля темряви накочується на екран.

«що ми робитимемо цього разу?», — запитує Лілі, ні до кого конкретно. потім вона усміхається, — «ніколи не вгадаєте»

⭐️ переклад виконаний українською фанбазою NMIXX у телеграм @mixxua. якщо берете переклад, будь ласка, вказуйте авторів.

оригінальна стаття належить Teen Vogue.

Список джерел
  1. Teen Vogue
Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
nmixx ukraine
nmixx ukraine@mixxua

238Прочитань
1Автори
4Читачі
На Друкарні з 19 лютого

Більше від автора

  • Посібник до лору NMIXX

    Пориньте у всесвіт NMIXX разом з нами!

    Теми цього довгочиту:

    Nmixx

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається