❗️Приклади “болванок” та як їх використовують шахраї

Нагадаємо, що “болванки” – це фейкові оголошення квартири, які створюються для привернення уваги орендаря/покупця, отримання контактів і надалі активне пропонування інших вже актуальних квартир з надією на подальше співробітництво.

Кожен день ми видаляємо близько 1000 таких фейкових оголошень, щоб ви отримували тільки АКТУАЛЬНУ інформацію про тільки РЕАЛЬНІ квартири.

❗️Увага! Звісно попри наші жорсткі фільтри інколи ці "болванки" можуть просочитися і до нас. Як тільки дізнаємося – одразу видаляємо та блокуємо таких авторів.

Тому не ведіться на оголошення в інтернеті, тим паче вони не відображують реалії ринку нерухомості в Києві.

😡 Болванки використовують і шахраї

Інтернетом регулярно гуляють відверті болванки, на які постійно ведуться довірливі орендарі.

Оголошення виглядають приблизно так: квартира за вартістю 3 000 - 5 000 грн, зроблено гарні фотографії. Приклад таких об'яв нижче.

Увага! Це шахраї ("інформаційні агенції"). Їхня схема роботи така: орендар підписує з ними договір у офісі "інформаційної агенції", платить гроші, а вони надають нібито актуальний список об'єктів нерухомості. Насправді ці квартири не існують. Будь уважним, Законодавством України діяльність інформаційних агенцій не заборонено.

Приклад такої схеми шахрайства ми публікували в нашому Instagram за посиланням: 👉🏻 https://www.instagram.com/p/CHxbW7iBL-U/

Якщо Вам буде потрібна допомога із пошуком квартири – залишайте заявку на перегляд і наш агент звʼяжеться з Вами, щоб зорієнтувати по ринковим реаліям і довести Ваш пошук до позитивного результату 😼

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
АН X-Estate
АН X-Estate@x.estate.ua

Сучасне агентство нерухомості

9.3KПрочитань
0Автори
5Читачі
На Друкарні з 16 червня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається