Прогнозування того, хто стане наступним чемпіоном для кожного титулу WWE

Відтоді, як Тріпл Ейч взяв на себе управління у WWE, складається враження, що титульній рейни стали тривати набагато довше. Певні рекорди вже були побиті такими людьми, як Роман Рейнс, Гюнтер, Брати Усо та Б’янка Белейр, відколи Тріпл Ейч стоїть біля керма. Акцент на тривалому правлінні робить трохи складнішим рішення про те, хто буде наступним у черзі за золотом. Якщо поглянути на деякі чіткі довгострокові плани, потенційну ворожнечу та зробити кілька обґрунтованих припущень, то, можливо, і можна визначити, хто буде наступним чемпіоном для кожного титулу основного ростеру WWE. Звичайно, на всі титули є кілька претендентів, але це найкращі прогнози, які ми можемо зробити на цей час.


Наступний чемпіон США - ЛА НАЙТ….єєєєє

Чинний чемпіон США: Логан Пол

  • Фанати до смерті хотіли побачити, як ЛА Найт завоює чемпіонство у стінах WWE

  • Бій ЛА Найта проти Логана Пола може відбутися на РеслМанії 40

Насіння для можливого поєдинку між Логаном Полом та ЛА Найтом вже посіяне, і здається, що ринг РеслМанії був би ідеальним місцем для обох чоловіків. До того часу фанати будуть дуже наполягати на тому, щоб Найт досягнув якогось успіху у WWE. Хантер явно не планує, що Найт стане чемпіоном світу у WWE, але перемога над ненависним Логаном Полом за титул чемпіона США на найбільшій сцені була б чудовим замінним призом. Найт відчуває себе найбільш вірогідним кандидатом на звання наступного чемпіона США, що ще більше підвищує його шанси на здобуття золота.

Чед Гейбл здійснює відплату і завоює титул інтерконтинентального чемпіона

Чинний інтерконтинентальний чемпіон: Гюнтер

  • Чед Гейбл програв Гюнтеру на очах у своєї сім'ї

  • Багато реслерів могли б перемогти, але шлях Чеда Гейбла - це велика ймовірність

Є кілька потенційних кандидатів на те, щоб скинути Гюнтера з його рекордного правління як Інтерконтинентального чемпіона, серед яких Шеймус, Джей Усо та мабуть, смоктунов. Однак, фанати вже купилися на ідею, що Чед Гейбл одного разу зміг завдати серйозної поразки, і вони купляться на це знову. Остання поразка Гейбла від рук Гюнтера сталася на очах у його власної сім'ї, і завершення історії на цій ноті не є правильним. На завершення найдовшого в історії інтерконтинентального рейну Гюнтером потрібно було б створити зірку, і Гейбл - це той, хто на цю мить заслуговує на великий проривний момент. Невідомо, коли закінчиться чемпіонський час Гюнтера, але це повинен і, ймовірно, може бути Гейбл, який його завершить.

Возз'єднана "Дивовижної правди" здобуде перемогу в номінації "Шокового завоювання командного чемпіонства”

Чинні беззаперечні командні чемпіони WWE: Судний День

  • Р-Труф та Міз нещодавно дражнили фанатів своїм возз’єднанням

  • Фінн Балор та Деміан Пріст наразі чинні дворазові беззаперечні командні чемпіони

Повернення Р-Труфа до WWE поки що було безсумнівним успіхом, отримавши величезну популярність серед фанатів через його взаємодію з Судним Днем. WWE просуває його і нещодавнє возз'єднання Awesome Truth з Мізом також пройшло добре. Суперечки всередині Судного Дня наростають з кожним тижнем, і рано чи пізно Фінн Балор і Деміан Пріст втратять через це беззаперечні командні титули. Наразі "Дивовижна правда" виглядає найбільш вірогідними кандидатами на те, щоб стати наступними чемпіонами.

Kabuki Warrioirs знову здобудуть жіноче командне золото

Чинні жіночі командні чемпіонки WWE: Кайден Картер і Катана Ченс

  • Кайден Картер і Катана Ченс відчуваються як проміжні чемпіонки

  • Аска та Каїрі Сейн вже маюуть успіх в минуломи навколо цих титулів

Катана Ченс і Кайден Картер виграли жіноче командне чемпіонство WWE незадовго до того, як стали частиною основного ростеру, і хоча вони виграли золото, вони ще не відчувають себе впевнено. Зважаючи на те, що Кабукі Ворріорс здобувають все більше командних перемог, здається, що новий дует фейсів лише підігріває пояси для тих, хто буде наступним у черзі. Аска та Каїрі Сейн були чемпіонками в минулому, і їхній рейн з поясами є одними з найкращих в історії цих титулів за останні п'ять років.

Ера Damage CTRL закінчиться, коли Бейлі виграє жіноче чемпіонство WWE

Чинна чемпіонка WWE серед жінок: Іо Скай

  • Іо Скай використала свій кейс Гривня в Банці, щоб завоювати пояс

  • Відносини Бейлі з Damage CTRL похитнулися, і матч за титул на РеслМанії цілком ймовірний

Досі титульний рейн Іо Скай триває не погано, здебільшого завдяки допомозі союзниць з Damage CTRL. Бейлі відіграє ключову роль, але її час в цьому угрупуванні, схоже, скоро закінчиться, оскільки інші жінки дивляться на неї зверхньо. Це неминуче призведе до того, що Бейлі стане фейсом і зустрінеться з чинною чемпіонкою. Бейлі є однією з фавориток на перемогу в жіночій Королівській Битві цього року, і це, ймовірно, призведе до протистояння з Іо Скай на РеслМанії, де Бейлі може здобути перемогу.

СМ Панк знову стане чемпіоном світу у WWE

Чинний чемпіон світу у важкій вазі: Сет Роллінс

  • Сет Роллінc - перший чемпіон світу у важкій вазі (за цією версією)

  • СМ Панк і Сет Роллінс неминуче зіткнуться на РеслМанії

Відтоді, як СМ Панк повернувся до WWE, у нього виникли проблеми з Сетом Роллінсом (як всередині, так і за межами кейфебу). Панк не приховує своїх намірів: він хоче отримати світове чемпіонство та мейн івент РеслМанії. Шлях до цього протистояння вже прокладений, і здається, що найбільш вірогідним сценарієм для Панка буде скинення Роллінза з трону. Сет довго був першим чемпіоном світу у важкій вазі, і це має колись закінчитися. Панк буде його найбільшим суперником на сьогодні, і для того, щоб отримати вигоду від дуже великого повернення, увінчання Панка призом є природним напрямком для цієї історії.

Велике повернення Наї Джекс завершиться завоюванням титулу чемпіонки світу WWE серед жінок

Чинна чемпіонка світу WWE серед жінок: Рія Ріплі

  • Рія Ріплі - непереможна чемпіонка світу WWE серед жінок

  • WWE зосередилася на тому, щоб зробити Наю Джекс великою зіркою

Це, безумовно, непопулярна думка, але Ная Джекс, схоже, має намір стати більшою зіркою у WWE після повернення в компанію. Джекс має більш покращену роботу на мікрофоні, її навички на рингу стали більш відточеними, і вона отримує більшу реакцію. З цієї причини Джекс - одне з найбільш вірогідних імен, яка може змістити Рію Ріплі з її довготривалого чемпіонського рейну. Інші потенційні імена, такі як Беккі Лінч, мають на своєму рахунку багато перемог, але Джекс вигравала титул чемпіонки світу лише один раз, і це може змусити WWE схилитися до того, щоб знову спробувати її в ролі чемпіонки.

Коді Роудс завершить свою історію з титулом чемпіона світу WWE

Чинний беззаперечний чемпіон WWE: Роман Рейнc

  • Роман Рейнс - рекордсмен за тривалістю титульного правління серед останніх десятиліть

  • Коді Роудс програв Роману Рейнсу на тогорічній РеслМанії

Минулого року Коді Роудс не зміг перемогти Романа Рейнса в бою за Беззаперечне чемпіонство WWE, і останні дванадцять місяців він працював над тим, щоб знову стати сильнішим. Навіть якщо цього не станеться на РеслМанії 40 через прихід Скелі або бажання WWE, щоб Роман Рейнс перевершив рекорд Халка Хогана, Роудс все одно буде наступною людиною, яка стане чемпіоном. Якби це було не так, здійнявся б галас, але все одно цілком очевидно, що саме до цього WWE веде Коді Роудса в кінцевому підсумку.

Автор: Andrew Kelly

Переклад: Volodya Lysyuk

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
WWE Looks
WWE Looks@thewwelooks

Ті самі WWE Looks / Лукс

5.4KПрочитань
0Автори
17Читачі
Підтримати
На Друкарні з 5 липня

Більше від автора

  • Історія Командного чемпіонства SmackDown

    На нещодавньому щотижневому шоу SmackDown чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство синього бренду, яке відтепер називається «командним чемпіонством WWE». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Історія Командного чемпіонства RAW

    На нещодавньому щотижневому шоу RAW чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство червоного бренду, яке відтепер називається «Світовим командним чемпіонством». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Поєдинки РеслМанії 40, до яких WWE може прокладати шлях після Королівської Битви

    Королівська Битва - одне з найяскравіших шоу у календарному графіку WWE через свою непередбачуваність, а також тому, що воно відкриває шлях до РеслМанії. Поки Коді та Бейлі вже забронювали собі місця в карді Філадельфійського шоу, WWE, як це часто буває, дражнять фанатів

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Вам також сподобається

  • Royal Rumble 2024

    Вітаю! Сьогодні у нас прев'ю Роял Рамбл, або як ще її називають Королівської Битви - щорічного зимового ППВ "Великої Четвірки". А також початок дороги до РеслМанії 40!

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається

  • Royal Rumble 2024

    Вітаю! Сьогодні у нас прев'ю Роял Рамбл, або як ще її називають Королівської Битви - щорічного зимового ППВ "Великої Четвірки". А також початок дороги до РеслМанії 40!

    Теми цього довгочиту:

    Wwe