Результати другого півріччя WWE

Ми на порозі Нового Року. WWE, практично, всі свої шоу за цей рік вже показали, а тому саме час підбити підсумки другого півріччя компанії. Моментів, як і поєдинків було досить багато цікавих, проте наші підписники вибрали саме ті, що найбільше їм до душі. Охоплення подій тривало з 2 липня поточного року і до сьогодні. Ознайомитись з результатами першого півріччя можна тут.

Реслер півріччя

З достатнім відривом від інших претендентів, в номінації “Реслер півріччя“ перемагає Сет Роллінс (39.4%). Безумовно, успішних рік для діючого чемпіона світу у важкій вазі. Достатня кількість захистів свого чемпіонства проти різноманітних претенденів, включаючи Фінна Балора, Шинске Накамуру, Дрю МакІнтайра та Джея Усо. На горизонті майорить СМ Панк, який дав зрозуміти, що зацікавлений в персоні Роллінса, тому на спині чемпіона величезна мішень, а поки що достатньо успішних рік для Роллінса. До речі, в першому півріччі Сет також виграв в цій номінації, хоча і його підтримка дещо просіла.

Реслерка півріччя

“Мамі завжди на вершині”, як каже фраза на футболці Рії Ріплі. До чемпіонського рейну Ріплі все ще залишається багато запитань, проте не можна не погодитися, що Рія мала успішне півріччя. Її бачення ситуації навколо не тільки утримує її на вершині, але і залишає в топі позицій всю фракцію Судного Дня. Декілька чемпіонських захистів проти Ракель Родрігез, Наталії, Зої Старк та Шейни Базлер нагадують нам, що Ріплі все ще світова чемпіонка жінок WWE. Проте чи втримає вона цю позицію і на далі зараз важко сказати. Поки що 2023 рік - рік Мамі, адже що в цьому півріччі, що в першому перемагає Рія Ріплі.

Команда півріччя

Схоже, що в цьому році WWE вирішили підняти статус свого командного дивізіону і збільшення кількості команд цьому явне підтвердження. Як писалося вище, Рія Ріплі робила все можливе, щоб залишати Судний День однією із домінуючих фракцій в WWE. Перші дворазові беззаперечні командні чемпіони WWE - Фінн Балор і сеньйор “Гривня в Банці“ Деміен Пріст з відривом вибороли собі перемогу і в цій номінації.

Угрупування півріччя

Тотальне “знищення“ всіх інших претендентів в цій номінації. В нинішньому WWE, якщо хочеш панувати - потрібна міцна підтримка і Судний День це показує на власному прикладі.

Регрес півріччя

Не завжди вдається досягти вершини в компанії, а ще важче втриматись на ній. В минулому півріччі такі реслери як Міз, Шинске Накамура та Джонні Гаргано показали це на своєму прикладі. В другій половині року в немилість фанатів попав Вождь Племені, Голова Столу - Роман Рейнс. І справді, Рейнс вже не вважається “Найвеличнішим“, яким його позиціонував Пол Хейман, легітимність його чемпіонства підривається, тому це цілком заслужений вибір в цій номінації. Регрес півріччя - Роман Рейнс.

Прогрес півріччя

Де регрес, там має бути і прогрес, логічно? Розвиватись потрібно завжди, адже навіть не впадаючи в цілковиту яму, можна втратити інтерес до себе. Не дарма ЛА Найт називає себе найбільш прогресуючою суперзіркою WWE. 41 рік це не вирок і як показав Найт, в цьому віці можливо ще побудувати свою цілком успішну кар’єру в WWE. Хоча йому і не вдалося виграти чемпіонства WWE чи будь-який інший титул, але він отримав більше - любов і визнання публіки….таааак.

Хіл півріччя

Домінік Містеріо показав, що він справжній засранець і його явно не так виховував Рей, але гени дають про себе знати. Що в першому півріччі, що в другому - Домінік із суттєвим відривом перемагає в цій номінації.

Фейс півріччя

Де зло, там має бути і добро. Це стала константа цього світу і WWE не є виключенням. Хоча Коді Роудс і не зміг завершити свою історію, його фанати не перестають підтримувати свого кумира, тому він, як і в першому півріччі, перемагає в цій номінації.

Шоу півріччя в NXT

NXT набирає своїх оборотів. Жовтий бренд вже давно закріпив за собою марку якості. Безліч хороших поєдинків і цілком не поганих сюжетів. Хоча це не дотягує до чорно-золотої ери NXT, проте це на голову вище того, що ми бачили буквально 1.5-2 роки тому. Шоу півріччя в NXT на цей раз наші підписники вибрали - Ля Фініту/Deadline, де ми побачили неймовірні два Iron Survivor матчі.

PLE півріччя в WWE

Хтось мав сумніви щодо цього? Цілком не погані War Games матчі, повернення таких як Ренді Ортон і СМ Панк, а також легенди - Р-Труфа, не залишили це шоу поза увагою. Козацькі Серії - преміальне шоу цього півріччя в WWE.

Ф’юд півріччя

Мабуть першим, що спадає на думку в цій номінації це безкінечні поєдинки Коді Роудса з різними членами Судного Дня і в різній варіації. Виглядає так, що все це півріччя Коді що і робив - це з’ясовував свої стосунки з цією фракцією. Надіємось, що на Козацьких Серіях була жирна крапка в їхньому протистоянні.

Матч півріччя

Щодо матча півріччя на цей раз наші підписники обрали чоловічий War Games матч.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
WWE Looks
WWE Looks@thewwelooks

Ті самі WWE Looks / Лукс

5.3KПрочитань
0Автори
17Читачі
На Друкарні з 5 липня

Більше від автора

  • Історія Командного чемпіонства SmackDown

    На нещодавньому щотижневому шоу SmackDown чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство синього бренду, яке відтепер називається «командним чемпіонством WWE». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Історія Командного чемпіонства RAW

    На нещодавньому щотижневому шоу RAW чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство червоного бренду, яке відтепер називається «Світовим командним чемпіонством». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Поєдинки РеслМанії 40, до яких WWE може прокладати шлях після Королівської Битви

    Королівська Битва - одне з найяскравіших шоу у календарному графіку WWE через свою непередбачуваність, а також тому, що воно відкриває шлях до РеслМанії. Поки Коді та Бейлі вже забронювали собі місця в карді Філадельфійського шоу, WWE, як це часто буває, дражнять фанатів

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Вам також сподобається

  • Royal Rumble 2024

    Вітаю! Сьогодні у нас прев'ю Роял Рамбл, або як ще її називають Королівської Битви - щорічного зимового ППВ "Великої Четвірки". А також початок дороги до РеслМанії 40!

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається

  • Royal Rumble 2024

    Вітаю! Сьогодні у нас прев'ю Роял Рамбл, або як ще її називають Королівської Битви - щорічного зимового ППВ "Великої Четвірки". А також початок дороги до РеслМанії 40!

    Теми цього довгочиту:

    Wwe