Робота в «ПОШТОРГ»® моє натхнення і радість

Мене звати Надія Шевченко, вже понад 15 років я обіймаю посаду Голови Комісії з вручення призів у «ПОШТОРГ»®. За цей час я зрозуміла, що це для мене більше, ніж просто робота, це моя місія. 

«ПОШТОРГ»® відомий своєю високоякісною продукцією повсякденного вжитку, яку реалізовує поштою. Товари компанії розробляються найкращими фахівцями, що використовують перевірені рецептури і найкращу сировину. За роки своєї діяльності ми знайшли багато постійних клієнтів, які довіряють нам і обирають наші товари, а ми завжди намагаємося запропонувати їм лише найкраще. Саме тому почали проводити маркетингові акції, які стали невід'ємною частиною нашої політики лояльності і приносять неймовірну радість клієнтам. Акції проводяться майже кожні два місяці і кожна з них дає шанс отримати цінні призи, які можуть кардинально змінити життя. І в цьому вже переконалися наші переможці!  

Моя роль у цих акціях полягає в забезпеченні максимальної прозорості процесу вибору переможців, а також я особисто вручаю призи. Це неймовірно хвилюючий момент – бачити щасливі обличчя переможців, які випромінюють радість! Кожен з них має свою історію, і я пишаюся, що можу бути частиною цих прекрасних моментів. 

Крім того, «ПОШТОРГ»® – ще й відповідальний роботодавець, який дбає про своїх співробітників, забезпечуючи комфортні умови праці та підтримку в будь-якій ситуації. Тут кожен відчуває себе цінним і важливим. Керівництво завжди йде назустріч, розуміючи потреби та інтереси своїх співробітників. Про це красномовно свідчить мій уже такий великий досвід роботи в цій компанії. 

Я пишаюся тим, що працюю в «ПОШТОРГ»®, і вірю в нашу спільну справу. Моя робота приносить мені величезне задоволення, адже я знаю, що вона робить життя багатьох людей кращим. Даруючи людям приємні емоції від продукції найвищої якості та акцій, я відчуваю себе по-справжньому корисною і щасливою. 

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Шевченко Надія
Шевченко Надія@Nadia_Shevchenko

Фахівець. Представник Пошторг

172Прочитань
0Автори
3Читачі
На Друкарні з 12 лютого

Більше від автора

  • Для чого "ПОШТОРГ" проводить маркетингові акції?

    "ПОШТОРГ"® успішно працює на ринку України вже понад 15 років і спеціалізується на роздрібній торгівлі продукцією для здоров'я та догляду, дому й затишку, яку реалізовує поштою.

    Теми цього довгочиту:

    Пошторг
  • Як «Пошторг» змінює життя людей на краще

    За понад 15 років роботи у «ПОШТОРГ»® я стала свідком багатьох дивовижних змін у житті наших клієнтів завдяки маркетинговим акціям Компанії. Вони вже стали невід'ємною частиною діяльності «ПОШТОРГ»® і користуються великою популярністю серед постійних клієнтів.

    Теми цього довгочиту:

    Щось Цікаве
  • «ПОШТОРГ»®: 15 років якісної продукції з доставкою поштою по всій Україні

    «ПОШТОРГ»® уже понад 15 років успішно працює на ринку України, забезпечуючи клієнтів високоякісними вітчизняними товарами, які доставляє поштою. Компанія спеціалізується на роздрібній торгівлі та пропонує широкий асортимент продукції для здоровя, краси та побуту.

    Теми цього довгочиту:

    Пошторг

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається