«Родинний Клуб» це передусім люди.

Любі друзі, днями я дала інтерв’ю провідному українському інтернет-виданню і сьогодні поділюся з вами головними його тезами. 

Що являє собою «Родинний Клуб»? 

«Родинний Клуб» – це перш за все люди: чудовий колектив, який завзято працює на благо української економіки та задоволення найширших потреб покупців, а також наші клієнти, що вже довгі роки з нами, отримуючи користь і задоволення від користування товарами наших торгових марок.  

«Родинний Клуб» здійснює продаж WELLNESS-продукції для здоров’я, догляду, краси, затишку в домі тощо. 

Можете детальніше розповісти про виробництво товарів? 

Уся продукція розробляється на власному заводі. Рецептура товарів пройшла тривалий технологічний процес з удосконалення, провідні фахівці впровадили найкращі напрацювання в галузях фармацевтики, косметології, гігієни тощо. Ми пропонуємо широкий асортимент, який постійно поповнюється, і відповідаємо за повний цикл створення продукту: розробка дизайну упаковки і рецептури, виготовлення продукції, контроль якості. 

Як розпочиналася ваша кар’єра у «Родинному Клубі»? 

На початку 2000-х я переїхала до Києва з невеликого містечка, розпочала свій професійний шлях оператором кол-центру, де познайомилася з прекрасними людьми. Згодом мене підвищили, а ще через кілька років я очолила Комісію з вручення призів. 

Як клієнту отримати призи? 

У рамках програми лояльності серед наших клієнтів проводимо акції з врученням призів. Кожен клієнт при замовленні товарів автоматично стає учасником акції. Детально про умови акції можна дізнатись на офіційному сайті «Родинного Клубу» за посиланням: https://rodynna.com 

Як змінилася ситуація у «Родинному Клубі» після повномасштабного вторгнення РФ? 

24 лютого весь колектив, як і всі громадяни нашої держави, прокинулись від жахливих новин. Після тих подій ми по-новому переформатували нашу стратегію діяльності. Головне — ми продовжуємо працювати на відбудову нашої економіки, разом із партнерами займаємося благодійністю, допомагаємо військовим і тим, хто цього найбільше потребує. Ми зберегли наш колектив і надалі продовжуватимемо радувати наших клієнтів якісними вітчизняними товарами. 

Які плани компанії на майбутнє? 

Хочеться, звісно, повернутись у мирне життя. Проте це не залежить тільки від одного бажання. Україна має вистояти і перемогти! Маємо плани щодо розширення на міжнародний ринок, постійне вдосконалення технологічних процесів, збільшення асортименту та обсягів продажу і ще більш широке задоволення запитів наших клієнтів. 

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Коваль Олена
Коваль Олена@Koval_Olena

Представник «РОДИННОГО КЛУБУ»®

284Прочитань
1Автори
2Читачі
На Друкарні з 13 лютого

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається