Русорєз Ч.3

Якби русорєзу не існувало – русня б його придумала. А власне вона його й придумала. Придумували всією «інтелектуальною спільнотою» з початку 90х і по сьогодні. Від радянських атеїстів-езотериків до білоруських транссексуалів. В чому ж лукавлять наші східні шизосусіди? Знову розіб’єм аргументи проти теорії по тезах.

 

1.    Ні вашим ні нашим

 

Не пригадаю вже хто це написав але звучить дуже правдоподібно. Що в РФ не існує поділу на етнос, релігію чи ідеологію, в РФ існує поділ на господ і холопів. Ви можете бути 100% лоялістом і донатити на війська ДНР ще до того як це стало трохи більш масовою справою, однак це не врятує вас від обшуків та викликів у поліцію по підозрі у розпалюванні ворожнечі по відношенню до…українців. Це реальна історія якщо що. Так само від особливостей росіянського кривосуддя не врятує і ваххабітська борідка. Можете одного дня слухати кальянний реп десь у Мурманську аж тут за вами приїдуть чеченські поліцаї і в дусі раннього Моссаду перевезуть вас зв’язаного до своєї республіки. А у місцевій поліції, яка ніби як входить в ту ж саму організацію, що і чеченська, лише плечами потиснуть. Не спиняти ж поважних колег.

Урізання громадських прав і свобод – це не якась фішка «російських» адмін. одиниць. Це фішка всієї РФ. Всі ми знаємо про Навального і Тесака але, на жаль, мало знаємо про політв’язнів інших етносів: фігурантів справи «Хізб ут-Тахрір», Сайд-Мухаммада Джумаєва та ще багато інших представників «холопського» стану. Причини для ув’язнення класичні. Хтось кинув пляшку в мєнта піл час мітингу, хтось носив із собою 5,0000000000001 грама заборонених речовин, а хтось розпалював міжнаціональну ворожнечу (ви таки не повірите але по 282 садять і цілком собі неслов’янських граждан. Приклад – колишній суддя Ібрагім Янгулбаєв, якого ще й обіцяв ліквідувати Кадиров за «екстремізм» та «ненависть до росіян»). Це, знаєте, в якійсь мірі реалізація вологих мрій різноманітних альт-райтів, які кажуть, що оскільки за расизм судять і кенселять білих, то хай би чорних теж судили і кенселили за расизм. РФ у цьому плані таки досягла небувалої «рівності».

На фото ми бачимо як рускій вітязь (зліва) чинить опір культурному та етнічному заміщенню свого народу. Достойно поваги!
На фото ми бачимо як рускій вітязь (зліва) чинить опір культурному та етнічному заміщенню свого народу. Достойно поваги!

А щодо владних структур, то «вибитись у люди» можна і будучи екс-русорєзом (з досвідом буквальної ліквідації солдат ЗС РФ у Чечні) і будучи екс-керівником націонал-соціалістичної організації. Західні країні, де досі боряться за рівну репрезентацію у структурах влади, лише нервово зітхають.

 

2.    Підслухано: Статистика

 

Найчастіше головні поширювачі теорії русорєзу згадують своє коронне слово навіть не після чергових пригод ЗС РФ в Україні, а після того як почитають на якомусь «Підслухано: Русосвинськ» про черговий «hate crime». Ну там коли мешканці «південних губерній» зарізали простого руского Івана. Такі події трактуються теоретиками русорєзу як очевидний вісник російського апокаліпсису. Відсутність внятної реакції поліцаїв на такі історії подається не як черговий прояв корупції, а як свідомий підрив російської демографії проклятими новіопами. Або от недавно історія як в школі чеченський дітлах принижував руского школяра, а той несподівано відгамселив південного окупанта у відповідь через що "Ваню" доправили до відділку. Ви не думайте, що у школотронів усе так просто і що перед нами черговий приклад наслідків цькування. Це все теж планомірна робота русорєзів, які крок за кроком завойовують свою демографічну першість. Ще в Корані було написано у сурі 282, аят 88: «Як побачиш невірного однокласника свого – штовхни його».

Все це дуже цікаво і пізнавально але проблема в тому, що ми просто не можемо говорити напевно про те наскільки великий відсоток злочинів у РФ скоюється «нерускіми» чи те як часто «нерускій» вбивав «руского». Такої статистики не існує в природі, а якщо й існує, то вона прихована. Можна намагатись робити якісь висновки по рівню злочинності в регіонах, однак те що він є високим в тій же Чечні нам мало що скаже, бо в Чечні власне російського населення менше 5%. Відповідно, більшістю жертв «русорєзів» є інші «русорєзи».

Так само ніякої внятної картини не дає існуюча статистика щодо злочинів мігрантів. По даним Московської прокуратури за 2020 рік кількість злочинців становила 30 096 осіб, з яких іноземців (так, навіть не лише мігрантів) було 5 553. З одного боку 1/6 – це багато, з іншого боку щось мені підказує, що повальна більшість з них засуджена за наркоту чи підробку документів, що, погодьтесь, не дуже допомагає спільній справі русорєза. Ну і нарешті завжди треба мати наувазі, що over 95% мігрантів/кавказців/середньоазіатів вприницпі ніякі злочини не вчиняли за все своє життя. Тут таки статистика є і вона на їх боці.

2020 рік. Карта злочинності. Що тут можна сказати? Не знаю
2020 рік. Карта злочинності. Що тут можна сказати? Не знаю

Що ж, получається хитрий новіопський хід. Американським борцям з «расистською статистикою злочинів» є чому повчитись.

 

3.    Ванька-встанька і Ахмєд, приготуйте собі пакєт

 

Я навіть вчиню чесно і напишу своє джерело натхнення на цей пункт – пост глав.редактора «Петра і Мазепи» Макса Гадюкіна . Якщо коротко, то СВО не жаліє нікого і статистика мертвої русні по регіонам показує, що в лідерах таки «нєрускіє» адмін. одиниці як от Бурятія, Дагестан та Башкирія. Щодо Башкортостану я б посперечався, бо там представництво рускіх та башкирів не на користь останніх, однак дійсно, до мобілізації значну частину сил вторгнення становили вихідці з неблагополучних регіонів РФ серед яких і нац. республіки.

З одного боку тут можна придовбатись мов це все одно не дає нам факту перерепрезентації малих народів РФ у війську. Можна ще згадати історію як у складі чеченських підрозділів «загадковим» чином виникали вчорашні строковики із зовнішністю співака Шамана та пропискою Архангельська.

Однак, в той же час говорити про якісь «відправки ванюш на убой під прикриттям кадирівських загороджувальних загонів» теж не доводиться, бо ті ж «кадирівці» брали активну участь у боях на правому березі Київщини. Не поступались їм в активності й тувинці з бурятами на тому ж напряму. Тобто нац. меншини не просто відправляють на війну, їх ще й нерідко ставлять у перші ряди.

Три русорєза дивляться один на одного
Три русорєза дивляться один на одного

Ну і як же в РФ без міжетнічних конфліктів? На відміну від усіляких однобоких західних країн у РФ стрілочка пригноблення повертається ще і як. Чого лише вартує історія тувинських вояк ЗС РФ, яких у лютому цього року булили білі християни, а саме хохли з “Народної міліції ДНР”. Бідолах аж в іншу військову частину перевели, а скандал зам’яли аби тільки не нервувати своїх шановних українських колег.

 

4.    Я – узкій

 

Путін не може не черпати натхнення для своїх діянь з Другої Світової війни. А що робив Сталін коли на фронті стало зовсім сумно? Згадав про важливість російського «державотворчого» народу, його історію та традиції. В армію повернулися погони та старорежимні звання. З’явилися ордени Суворова, дивізії Олександра Невського та операція «Багратіон». Комісія з питань Руской Православной Церкві угодила діяльність власне РПЦ. Ну і про тост за «рускій народ» ви теж чули.

Наразі концепт «рускості» офіційна російська пропаганда подає хіба через рот співака Шамана, однак паралельно з публічними заявами відбуваються і непублічні жести доброї волі до російського націоналізму. Наприклад, ще у 2018 році ту саму статтю 282 «пом’якшили». Відтоді покарання за неї призначається лише за неодноразові діяння, які загрожують державному ладу в РФ. Причому ініціатором змін був безпосередньо Путін. Зараз, як відомо, у складі «Вагнера» та й регулярних підрозділів росіянської армії воює чимало ультраправих з цікавими татуюваннями та не менш цікавими поглядами на життя. На те, що раніше сприймалось як можливість поліцаям заробити собі премії, зараз закриваються очі. Бо яка зрештою різниця чи радий би ти був здатися німцям у 41му заради баварського пива якщо зараз ти готовий бігти наосліп на українські посадки з одним бинтом в аптечці? Кому в окоп бігти, а кому і керувати процесом уявляючи себе щонайменше Гудеріаном. Таких персонажів у РФ теж нині не чіпають. Поки.

Зрештою які можуть бути претензії до цих толерантних та культурно-інклюзивних діячів, у котрих казначеєм може стати Магомедхібіб Магометович
Зрештою які можуть бути претензії до цих толерантних та культурно-інклюзивних діячів, у котрих казначеєм може стати Магомедхібіб Магометович

Отож, тема русорєза не така й однозначна і вкрай дискусійна. Ібо може рускіє в масі своїй і «холопи» з точки зору їх влади, однак яка влада виживе без холопів? І наскільки цій владі дійсно вигідно провокувати міжетнічні зіткнення коли треба терміново людей під Бахмут відправити і байдуже який у них акцент чи розріз очей.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Whatislove
Whatislove@whatislove_ukranon

117Прочитань
0Автори
5Читачі
На Друкарні з 17 травня

Більше від автора

  • Русорєз Ч.2

    Деякі аргументи на підтримку російської теорії змови про їх винищення як нації. У третій частині будуть аргументи проти.

    Теми цього довгочиту:

    Війна
  • Русорєз

    Прочитайте цей текст. Усвідомте як вам пощастило не народитись серед людей, про яких у ньому йде мова.

    Теми цього довгочиту:

    Україно-російська Війна

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається