Русорєз Ч.2

Як ми вже розібрались, русорєз - це доволі незвична теорія заміщення. Звісно, її апологети час від часу звертають увагу на всяку нудоту по типу показників фертильності різних регіонів РФ чи динаміку міграції, однак це не головне. Головне - це так сказать, фізична взаємодія дружніх народів, їх так називаємий "interraction" між собою. Ну й кордони, звісно. Як відомо, для рос.імперця гірше за проживання на одній вулиці з чеченцем є лише незалежна Чечня. Бо на таке сусідство рос.імперець може й не зважати, а от пляма на карті муляє.

Також особливістю русорєза є його анти-расовість. Для умовного французського ультраправого цілком приємливою може бути міграція в його країну білих німців, британців, іспанців тощо. Навіть якщо британським ультраправим не подобається польська міграція, то все одно вони у своїй градації визначають її як "менш проблемну". Для нас факт існування кількох мільйонів українців-мешканців РФ не значить нічого. Для рос.імперця гражданє з прізвищами на “-енко” підлягають негайній перевірці. Думаю, не один я зустрічав на рос.ресурсах заклики до пошуку винних у атентатах рос.пропагандистів саме серед української діаспори, яку "діаспорою" можна назвати ну дууууууже умовно. Не забуваємо і про стратегічного ворога рос.народу - білоруської нації.

Ще русорєз є явищем міждержавним. Як можна помітити більшість прихильників теорії заміщення на заході є переважно ізоляціоністами, яких карьожить від надто бурної зовнішньої політики їх урядів. Згідно лору русорєза - міжнародна політика є не просто важливою, а пріорітетною для "настоящєй рускай власті". Адже, як відомо, гіршою подією для росіян за Курбан-Байрам в центрі Москви є лише латинізація білоруської мови та закриття росіянських шкіл у Тернополі.

Да, ребят, чуть-чуть до Тернополя не дошли.
Да, ребят, чуть-чуть до Тернополя не дошли.

Тому, якщо говорити за правдивість теорії про русорєз, то про таку правдивість говорить сама широта лору. Пропоную розділити ключові факти істинності русорєза на 2 категорії:

1. Діяння кремлінів (тобто верхівка рос.влади по термінології пана Warlockracy)

2. Діяння русорєзів (дружня коаліція кавказців, українців, білорусів та середньоазіатів)

  1. Кремліни

Кремліни - це по суті головні організатори русорєза. По лору вони в ньому не те щоб зацікавлені, але всі їх дії так чи інакше ведуть до русорєза через їх безпросвітну тупість і жадібність.

Через "тупість" погодились на Біловежські угоди коли можна було просто сказати "ні" незалежним Україні та Білорусі.

Через "тупість" підписали Хасавюртську угоду з Ічкерією, хоча могли "воювати по-справжньому".

Перемогли у Другій Чеченській також якось "не по-справжньому". По-справжньому треба було лишити зруйнований рос.військами регіон на самозабезпечення та призначити губернатором Чечні якогось Жириновського.

Натомість призначили колишнього колегу от цього громадянина
Натомість призначили колишнього колегу от цього громадянина

Жарти жартами, а десь з початку нульових кремліни таки дійсно погіршували становище рускіх на законодавчому та практичному рівні. Скажімо, у 2002 році був прийнятий сумнозвісний закон «Про екстремізм», що передбачав у т.ч. поправки до статті 282 Кримінального кодексу РФ (та що про розпалювання ненависті за ознакою раси, національності тощо), які суттєво розширювали її застосування. Варто сказати, що стаття 282 існувала ще при Єльцині, однак тоді вона і застосовувалась менше і її дію не розширювали до непристойності. Визначення екстремізму росіянська влада визначає вкрай широко й це один з факторів чому стаття у підсумку стала політичним механізмом розправи над рос.націоналістами. По ній сідали на грати практичні всі головні діячі російського ультраправого руху, зокрема два Максима – Марцинкевич і Базилєв – напевно найвідоміші діячі цього напряму. В українському кримінальному кодексі, до речі, теж є схожа стаття (161), однак по ній людей притягають до відповідальності лише по великих святах. І слава Богу.

На початку нульових було прийнято ряд рішень по спрощенню отримання права на працевлаштування для мешканців СНД (пам'ятаєте було таке утворення?). Можете сказати, що новими правилами скористались не лише умовні таджики, а й цілком собі українці, однак не забуваємо, що русорєза можна очікувати від обох народів. Трудова міграція росла потужно: з 213 300 осіб у 2000 році до 2 425 900 осіб у 2008 році (потім був спад коли фінансова криза почалась). Частково це стало можливим завдяки діячам сфери будівництва, зокрема «варам у законі» неруского походження. Був такий собі Марат Хуснулін, який був прям передовиком у створенні робочих місць для гостів із Середньої Азії на початку нульових. Він, до речі, досі при ділах, поцікавтесь кількістю нерухомості в Москві, яка йому належить. Усвідомте як виглядає успіх.

- Подскакивай кабанчиком, фура на Ташкент уже виехала. Нолики свои потом посчитаешь. Обнял.
- Подскакивай кабанчиком, фура на Ташкент за рабами уже виехала. Нолики свои потом посчитаешь. Обнял.

Але, можливо, кремліни просто користуються гражданами своїх колишніх азійських сатрапій і особливо не дбають про підтримку їх ідентичності? Ну, тоді з 1991 року напевно не дуже був би сенс перетворювати менш як 500 мечетей та інших ісламських молитовних установ у майже 8 000. До речі, РФ займає перше місце в Європі за цим показником, причому з відривом у пару тисяч від другого місця. А до 2030 року прогнозується, що відсоток мусульман складе 14,4% (більше ніж у Німеччині та Франції до слова). Про масові публічні молитви на центральних площах столиці навіть говорити якось не зручно, подібного немає буквально в жодній християнській і навіть у деяких мусульманських державах Європи.

Ну і вишенька на торті – це, звісно ж, СВО. Всі бачили табличку найпоширеніших імен серед загиблих росіянських солдат? Як там Путін казав: «У меня в роду одни Марии да Ивани»? Ну от у росіянських вантажах 200 схожа ситуація.

Путін взагалі багато любить поговорити про те, як важлива мультикультурність для РФ. Якби перекласти деякі його виступи на європейські мови, то європейські ліберали могли б використовувати їх як шпаргалки для себе. Згадаємо класику:

"У ваших республіках (Адигея, Кабардино-Балкарія та Карачаєво-Черкесія – прим.), де з давніх-давен живуть люди найрізноманітніших національностей та релігій, пріоритетну увагу потрібно приділяти питанням громадянського миру, стабільності та злагоди. Це дуже важливо взагалі, а для такої непростої території, як ваша, важливо особливо"- 2022 рік

"У вірності, єдності, дружбі народів Росії наша велика сила та найміцніша основа для загального благополуччя у майбутньому" – 2022 рік

«Печерний націоналізм, гасло якого «Росія лише для рускіх», лише шкодить рускім, лише шкодить Росії і сприяє її розгойдування зсередини. А цього ми допустити не маємо. Звісно, ми маємо забезпечити, щоб культура кожного народу, його історія, витоки кожного народу шанувалися, розвивалися та поважалися в нашій країні.» - 2021 рік

"Глибоко переконаний, спроби проповідувати ідеї побудови російської "національної", моноетнічної держави суперечать всій нашій тисячолітній історії. Більше того, це найкоротший шлях до знищення російського народу та російської державності". – 2012 рік

"Росія - для рускіх", знаєте, важко втриматися, щоб не давати характеристики цим людям - це або непорядні люди, які не розуміють, що кажуть, і тоді вони просто дурні, або провокатори, тому що Росія - багатонаціональна країна. Рускіх? Вони що, виступають за відділення окремих територій від Росії, хочуть розпаду Російської Федерації? Чого вони домагаються, подібні діячі? Відповідь тут зрозуміла. , хочуть показати себе радикалами і щось тут придбати.У нас є відповідні статті в Кримінальному кодексі.Прокуратура має реагувати на подібні прояви, якщо знаходить у тих чи інших діях склад злочину...» - 2003 рік

А мне успєх кєнта дороже жизни руского народа
А мне успєх кєнта дороже жизні руского народа

Короч, з кремлінами все більш-менш ясно.

 

2. Русорєзи

Власне, ця частина може бути присвячена нашим Силам Оборони. Такого масштабу русорєза в РФ не було за всю її історію навіть якщо Генштаб перебільшує їх втрати. Фактично, зараз відбувається квінтесенція русорєза коли кремліни шлють росіян без належної підготовки та спорядження на війну через що вони й зустрічають свою смерть від ворожого етносу.

Взагалі, тут цікаво повернутися до теми відмінностей із західною теорією заміщення. На заході актуальність теми тої ж таки колонізації тримається багато в чому на піарі. Поки про це говорять у закладах освіти, у творах мистецтва та у медіа – це ще знаходить якусь рефлексію. Але взагалі коли середньостатичний білий француз зустріне середньостатистичного чорного француза, то може й поспівчуває тяжкій долі його предків, однак розумітиме, що цей чорний дядько вже ніякої колонізації скоріш за все не застав. І що він сам, білий француз, точно не брав участь у цьому бєзобразії, а у 1960 році був ще геть дитиною. Якщо припинити піар цієї теми, то з часом західні європейці сприйматимуть колонізацію приблизно як ми, українці, сприймаємо монгольське нашестя. Дуже сумно канєш, однак нуль рефлексії з цього приводу.

Теперь глаз только на Кавказ
Теперь глаз только на Кавказ

Геть інша ситуація у росіян. Їх держава потурбувалася про те, щоб колишній офіцер ГРУ чи колишній спецназівець – ветеран двох чеченських,міг перетинатись із людьми, яким російська армія не так давно бомбила домівки та вбивала рідних. Колишній учасник груп Басаєва може перетнутись із тими, хто досі в шоці від терактів кавказьких рухів спротиву. В одній країні живуть народи, які охоче різали одне одного не колись там за царя Гороха, а й тоді коли вже народився автор цього тексту. Погодьтесь, це трохи інший рівень міжетнічних відносин і, якщо його не контролювати залізною рукою, то буде справжнє "врємя вєсєлія", даруйте за жорстку відсилку.

Думаю, не один я бачив істеричні тексти росіян під час повномасштабки, що не треба жаліти нікого з українців, бо «нам отомстят». Взагалі, це дуже красномовно вказує на витоки віри в русорєз. Це європейцю треба прочитати лекцію з африканських студій чому він має змиритися з тим, що африканці його недолюблюють. Інакше він недопетрає. Рос.імперцю нічого пояснювати не треба, він все прекрасно розуміє і цього небезпідставно боїться.  

Отже.

Російських військових вбивають в Україні. Російський мирняк вбивають у потасовках «гості з південних регіонів». Російських пропагандистів підривають у російських містах. А в цей час якогось руского в’яжуть по статті за фейки про Другу Світову війну. Русорєз – не графік у звітах та сумні тенденції на майбутнє, русорєз – це екшон-відео Сил Оборони та сучасна реальність. А Володимир Путін – головний спонсор винишення рускіх як нації. 

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Whatislove
Whatislove@whatislove_ukranon

117Прочитань
0Автори
5Читачі
На Друкарні з 17 травня

Більше від автора

  • Русорєз Ч.3

    Цього разу з'ясуємо чому русорєза нема, не буде і ніколи не планувалось. Як завжди 3 частина - аргументи проти теорії.

    Теми цього довгочиту:

    Війна
  • Русорєз

    Прочитайте цей текст. Усвідомте як вам пощастило не народитись серед людей, про яких у ньому йде мова.

    Теми цього довгочиту:

    Україно-російська Війна

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається