Сервіс з нарощування нігтів

Велика конкуренція в сфері краси вимагає відповідального підходу навіть до самих незначних дрібниць. Розглянемо, з чого почати справу, щоб перетворити її в успішне підприємство.

Підписуйтесь на телеграм-канал

Клієнти – золота жила бізнесу

Нерідко трапляється, що натхнені майбутньою перспективою новачки, закінчують хороші курси, накупляють якісні матеріали для нарощування нігтів, а по відкриттю свого кабінету – розчаровуються. Начебто і якість роботи гідна і ціни прийнятні, а в підсумку два-три записи в тиждень.

Стає прикро, що у деяких результат виконання такої ж або може гірше, а їх блокнот записів забитий повністю. Насправді все просто – ці люди теж свого часу пройшли через труднощі.

Часом база постійних клієнтів може напрацьовуватись до декількох років. Закуплені кошти виправдовуються теж через певний час. Не треба впадати у відчай в цій справі.

Місце для відкриття нігтьового сервісу

Для початку варто відкрити просто невеликий кабінет з надання послуг нарощування нігтів. В подальшому цей бізнес можна буде розвинути в повноцінний салон краси.

Почнемо з вибору майбутнього кабінету. До вибору свого робочого місця варто поставитися серйозно. Не варто орендувати занадто великий офіс, максимум десять квадратних метрів.

Бажано вибрати приміщення, розташоване в житловому масиві, поблизу зупинки. Буде чудово, якщо в кабінеті буде свіжий ремонт.

Як рекламувати послуги з нарощування нігтів?

Тепер поговоримо про рекламу. Давати рекламу потрібно правильно, щоб не було зайвих витрат.

Насамперед вам потрібно буде дати оголошення в усі можливі газети і сайти. Бажано, щоб вони були платними і містили в собі фотографії ваших робіт (це підвищить їх ефективність).

Не потрібно в вашій рекламній замітці вказувати надто низькі ціни – це може відлякати, змусити задуматися про якість матеріалів або професійність майстра. Фотографії робіт рекомендується зробити гарною камерою на красивому фоні.

У тексті оголошення вкажіть види послуг, які ви надаєте і вартість, наприклад:

  • Нарощування нігтів Френч.

  • Нарощування нігтів Акрилом.

  • Нарощування нігтів Біогелем.

  • Нарощування нігтів на ногах.

Другий спосіб заявити про свій кабінет – це сарафанне радіо. Немає нічого кращого, ніж хвалебні відгуки про вашу майстерність. Саме позитивні рекомендації є найефективнішим методом у залученні нових клієнтів.

Цей спосіб також хороший тим, що він працює за правилами геометричної прогресії: сподобалося одній дівчині – вона розповіла парі своїх знайомих, а вони, в свою чергу, сповістили вже своїх подруг.

Тут можна порадити тільки одне – робити свою роботу на совість, підходити до неї з фантазією.

Як тільки ви побачите якусь стабільність у відвідинах, яка буде вас влаштовувати – рекомендується замовити сайт з портфоліо ваших робіт і прейскурантом. Сам по собі красиво оформлений сайт теж дає певне уявлення про майстра.

Також буде не зайвим першим двадцяти клієнтам запропонувати акцію: за кожну нову людину робити невелику знижку або дизайн в подарунок – це послужить стимулом.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Бізнес. Ідеї. Стартапи
Бізнес. Ідеї. Стартапи@businessidea

Підписуйтесь на Телеграм

624.2KПрочитань
11Автори
464Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається