Що не так з Воньон з IVE ?

Воньон є популярною особистістю в kpop. Вона була учасницею відомої групи IZ*ONE, але так як вона (група) була проєктною через деякий час вона розпалася. 1 грудня 2021 року дівчина дебютувала в IVE. Група одразу стала популярною, їх сингл потрапив в топ-10 цифрових синглів чарту Gaon.

Сьогодні Воньон стикається з хейтом через деякі факти/дії, тому здається, що з “нею щось не так”. В цій статті ми розберемо причини її хейту і дізнаємося, що з нею не так.

1) Виділяють в групі

Пісні:

Назва пісні

Секунди

Відсоток (%)

*від 100%

Місце по партіях

After Like

30.15

22.71

1

I AM

13.45

12.04

6

Royal

27.19

14.71

4

Love Dive

27.06

23.77

1

ELEVEN

27.29

18.08

3

Kitsch

20.99

19.05

3

Якщо брати їх крайній альбом “I`ve IVE“, то Воньон займає 3-тє місце по партіях.

По партіях в піснях не можна сказати, що дівчину виділяють, бо, наприклад, Юджин отримує більше партій порівняно з Воньон (не хейт просто порівняння)

*POP-TUBE HP (дані) *random_k (дані) YouTube

Кліпи (екранний час):

Назва кліпу

Відсотки (%)

*від 100%

Місце

Kitsch

25

2

Love Dive

21

2

After LIKE

18.2

3

I AM

25.6

2

ELEVEN

30 секунд

3

Екранний час в кліпах, якщо дивитися у відсотках розподілений не дуже гарно, але Воньон не отримує найбільше екранного часу. Тому в кліпах її не “дуже“ виділяють (перерва на жарт).

*demizen *Im out of time (дані) YouTube

Одяг на виступах (я брала лише просування):

Я подивилася 18 виступів на шоу, зазвичай вони одягнуті, або в один одяг, або в одній палітрі. Але на деяких виступах було так, що Воньон була одягнута в штани, а інші учасниці в спідницях/коротких шортах, було ще й так, що у Воньон було довша спідниця чим у інших.

Якщо взяти це у відсотки, то виходить так, що Воньон виділяють лише у 34%, а у 67% дівчата одягнуті, або в один одяг, або в одній палітрі.

*Ці спостереження були зроблені мною

Танець:

Вона стоїть в центрі, коли вона співає, так вона зазавичай знаходиться на другому плані. Декілька разів на початку і в кінці танцю вона стояла в центрі (це може бути від того, що її партія перша або остання, а просто хореограф міг поставити її там, бо так краще для гармонії і вигляду танця )*авторка*.

Висновок:

Як на мене, казати, що її виділяють не коректно, але по одягу, то можна щось побачити. Можливо, цей хейт пішов, бо в Love Dive вона мала найбільше партій і стояла в центрі.

2) Не так їсть

2:17 секунда

На Воньон полилося багато хейту через це що їсть полуницю “мило“, двома руками, їсть їжу, як pick me girl. Її багато хейтят через їжу: піцу, молоко, фрукти.

Ви можете самі зробити висновок, щодо неї (відео зверху), але для мене це є частиною образа і мені реально здадається це милим.

3) Pick Me Girl

Pick Me Girl (pmg)- це дівчина, яка стверджує, що вона не схожа (і іноді краща) за більшість інших дівчат, щоб отримати увагу, схвалення або підтвердження з боку чоловіків.

Її часто називають pmg : через те як вона їсть, не сильно покрутила головлю у відео, “мило” кривляться на камеру, через гру в бейсбол, не говорить соїм голосом, працює з айдолами(хлопці). Pmg Воньон називають майже не через кожний її рух (мої спостереження).

4) Інші причини

4.1 Зробила пластичну операцію

Давайте будемо чесними, пластична операція серед айдолів не є чимось рідкістю і звинувачувати її в цьому не має сенсу, можливо вона цього взагалі не робила. Також не має сенсу казати щось про макіяж, я думаю ви розумієте чому.

4.2 Не вміє співати, співає під фонограму

Не думаю, що вона могла стати айдолом, якщо б не вміла співати. Воньон має гарний голос, можливо вона не може тянути високі ноти, але від її співу з вух НЕ тече кров. З фонограмою так само як з пластичною операцією, під фонограму співають артисти, норма це чи ні вирішувати вам.

Зазавичай, коли вказують на її фонограму, то зветаються до цього відео. Я не розбираюся в співі, але як на мене, не розумно наближати комеру близько, знаючи, що артистка співає під фонограму.

*АВТОРКА*У свої 18 років дівчина досягла багато і думаю, що вона буде лише рости у своїй кар`єрі. Моє ставлення до неї є максимально позитивне, бо мені реально здається це милим і прикольним. Для мене її дії є частиною образа або політикою компанії. Деякі причини хейту є максимально дивними, наприклад, через айдолів хлопців, через пластичні операції.

Висновок

І так головна відповідь на питання, що не так з Воньон?

Дівчина стикається, як і з хейтом, так і з позитивними коментарями. Я думаю, що у кожного/ої занайдеться своя відповідь (я сподіваюся стаття вам допоможе). Я розібрала головні причини хейту дівчини, не знаходячись на жодній стороні (сподіваюся).

Для мене відповіддю є, те що люди дуже придираються до дівчини і постійно шукають те чого не має.

ДЯКУЮ ЗА УВАГУ

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Ukanila
Ukanila@ukanila

1.9KПрочитань
5Автори
22Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

  • Чому J. Y Park не кринж?

    J.Y. Park суперечлива фігура в корейській музичній індустрії. Його виступи та пісні, як-от часто називають "кринжовими" через ексцентричний стиль та прагнення виглядати молодшим, розглянемо та вияснемо, хто ж він?

    Теми цього довгочиту:

    Kpop
  • Хто такі VCHA? Та чи справді це к-поп?

    Тут наче зрозуміло, що це американський, але є але: те що цей гурт належить корейській популярній компанії та має елементи і структуру к-поп

    Теми цього довгочиту:

    Vcha

Вам також сподобається

  • THE NEW SIX x OLIVE YOUNG MAGAZI

    THE NEW SIX, які завоювали багато любові завдяки своєму третьому мініальбому «BOYHOOD», повернулися ще сильнішими через дев’ять місяців з першим цифровим синґлом «FUEGO». Як і назва альбому, що означає «вогонь», пісня передає пристрасть і волю всіх учасників.

    Теми цього довгочиту:

    Kpop

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається

  • THE NEW SIX x OLIVE YOUNG MAGAZI

    THE NEW SIX, які завоювали багато любові завдяки своєму третьому мініальбому «BOYHOOD», повернулися ще сильнішими через дев’ять місяців з першим цифровим синґлом «FUEGO». Як і назва альбому, що означає «вогонь», пісня передає пристрасть і волю всіх учасників.

    Теми цього довгочиту:

    Kpop