Ситуація на ринку і кілька новин

Bitcoin не зупиняється і продовжує своє зростання, після вчорашнього огляду (https://t.me/c/1198781209/1342) і цілі в 46300$, локальний максимум був поставлений на позначці 46384$. Переліт на 84$, але я все одно радий такому результату )

Причини зростання не змінилися, розповідав про в огляді (https://t.me/c/1198781209/1342).

Що цікаво, вчора Bitcoin почав вистрілювати якраз після закриття торгів BTC-ETF (зростання 2.7%), тепер хочеться подивитися, як поведе себе ціна, якщо BTC-ETF продовжить показувати зростання, ну і навпаки, звичайно.

Якщо не дивитися на графіки, а брати до уваги виключно новинний фон, то складається все досить чудово: фонди продовжують пилососити Bitcoin, рекламою заганяють нову кров, потроху підбираємося до халвінгу, негативу на порядку денному практично немає.

Але )

Якщо подивитися на графік, то на горизонті на нас чекає позначка в 48000$, від якої вже кілька разів йшли в глибоке піке. Якщо зараз 48$k на не зупиняє, то взяття 50000$ питання недовгого часу.

Тому зараз вся увага на торги BTC-ETF, якщо там намітилася кореляція, то поки будемо танцювати від неї.

Індекс домінування Bitcoin теж продовжив зростання, альткоїни завмерли на місці, активніше за всіх зростає тільки Dymension (https://coinmarketcap.com/currencies/dymension/) (DYM), якого я зажав набрати по 5$ (історія як з Manta (https://t.me/c/1198781209/1332)) і зараз чекаю відкату.

DYM буду брати (не зараз, чекаю відкату) для стейкінга з прицілом на дроп. Сьогодні за стейкінг докладно розповім в окремому пості.

Цікаве:

За заявами CryptoQuant: останнім часом, майнери практично припинили продаж BTC. Але ми про це ще вчора знали )

А ось Glassnode повідомляє, що за останні 2 тижні з централізованих бірж було виведено ще 25 300 BTC. Сукупний обсяг BTC на централізованих біржах впав до мінімуму з грудня 2017 року.

Виведення крипти з бірж - це аргумент до продовження зростання. Якщо хочуть продати, то навпаки заводять на біржі, а тут ховають по гаманцях на зберігання.

Начебто все.

Хоча ще додам, що дуже чекаю закріплення Ethereum вище 2500$, напишіть хтось Бутеріну, нехай порадує хлопців )

Канал про криптовалюту: https://t.me/+DQv22UwuR5kyYzg6

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Бізнес у рваних штанях
Бізнес у рваних штанях@bursh_ua

531Прочитань
0Автори
7Читачі
На Друкарні з 24 січня

Більше від автора

  • Корекція, причини, куди підемо, що робити

    На ринку нічого важливого поки що не відбувається, якихось особливо цікавих активностей теж не спостерігаю. Тому давайте проговоримо про те, що робити, коли все піде не за планом, і як до цього підготуватися.

    Теми цього довгочиту:

    Криптовалюта
  • Як вирішити проблеми тестнетів

    Доволі часто користувачі, під час раллі за дропами, стикаються з різними проблемами і це нормально, тому що доводиться взаємодіяти з проектами на ранній стадії. Але для усього є рішення. І про них ми поговоримо у цьому випадку.

    Теми цього довгочиту:

    Криптовалюта

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається