США необхідно наслідувати Естонію у впровадженні ШІ та децентралізованих мереж – Костянтин Кривопуст.

Костянтин Кривопуст

Досвід Естонії у створенні цифрового суспільства може стати прикладом для США в період розвитку штучного інтелекту, вважає експерт в області міжнародного фінансового права Костянтин Кривопуст.У своїй статті він наголошує, що швидкий розвиток ШІ надає унікальну можливість для країн переосмислити свій підхід до управління та економіки.

Кривопуст зазначив, що Естонія змогла стати світовим лідером у сфері електронного урядування завдяки ранньому та сміливому впровадженню інтернет-технологій. Країна створила прозоре, ефективне та демократичне цифрове суспільство, відоме як e-Estonia.

“Якщо США сприйматимуть важливість ШІ так само серйозно, як Естонія поставилась до інтернету, Америка може стати світовим лідером у розробці, управлінні та інноваціях у сфері штучного інтелекту. Ми повинні діяти швидко і рішуче”, – наголосив КРИВОПУСТ.

У перспективи ШІ вірить і Україна – Міністерство цифрової трансформації готує ґрунт для масштабного впровадження штучного інтелекту в державних сервісах. За словами віцепрем’єр – міністра цифрової трансформації Михайла Федорова, Україна прагне стати світовим лідером у використанні ШІ в державному управлінні.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Служба Божа
Служба Божа@qPTJ8lRNYjunOFu

1.9KПрочитань
4Автори
3Читачі
На Друкарні з 30 травня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається