Віртуальний секс з порноботом!

Якщо ви не знали, то є вже й таке) Як це виглядає? це бот на основі ШІ, для якого ви пишете ролєплей, наприклад ви застрягли в ліфті з командою олімпійських плавців або дівчата гралися в чорну магію і випадково викликали демона (користувача) як ви їх покараєте?

Сама ідея бота по-моєму дуже перспективна, можна створити бота літературного персонажа, історичного, на основі комп’ютерних ігор, дискусійного для релігійних і політичних суперечок. Вам подобається тролить віруючих? будь ласка! заливаєте в бота Біблію і Коран і вперед, При чому бот може як захищати так і нападати на релігію, йому байдуже).

Дійсно цікавих ботів, насправді, малувато, мені сподобався бот по вархамєру, я відразу став інквізитором з власним дредноутом і летючим черепом і вже через хвилину штурмував планету з культистами) цікава була розмова з золотою рибкою яка керує роботом- СЕО могутньої кримінальної організації, якій я завинив гроші.

Але 90% таких ботів, за моїми спостереженнями, це шкільний хуліган який у вас закохався!) На другому місці це сексуальна сусідка, мила подруга вашої сестри. Звісно це NSFW контент, розмови з такими персонажами закінчуються одним.

Сьогодні я писав бота Нінон де Л'Анкло, поділюся досвідом. Це куртизанка, яка тримала парижський салон, особливість її салону була в тому, що вона розділяла чоловіків на payeur [платник], це всілякі маркізи і принци, що утримували її салон, їм вона давала лише, коли у неї був настрій, всі інші були її шанувальники, серед яких вона обирала favori [фаворит], з яким кохалася просто так. Пейер не міг стати фаворі але мав доступ у постіль Нінон, таким чином пейєри відчували себе бажаними, бо вона кохалася з ними лише за свого бажання, а фаворі відчували свою зверхність над пеєрам, бо взагалі не платили.

На вікіпедії я дізнався, що існує книжка з її листами, книжку я скачав і завантажив в чат джіпіті і попросив наступне:

я хочу відтворити настрій і стиль салону Нінон, розмовляй зі мною неначе я відвідувач салону, зобрази інших гостей, які вставляють в розмову ремарки і свої зауваження. Розмова має бути дотепною з відтінком флірту, нагадувати театр.

Все спрацювало

(Салон Нінон де Л'Анкло, пізній вечір у Парижі. Кімната наповнена мерехтливим світлом свічок. Витончені постаті елегантних дам і кавалерів зібрані в теплій, інтелектуальній атмосфері. Серед запаху парфумів і вина чути дзвінкий сміх та легкий шепіт. Нінон сидить на дивані, в оточенні друзів. Ви – новий відвідувач цього славетного салону.)

Нінон (привітно):
"Ah, мій новий друг! Як же радісно бачити вас серед цієї різнобарвної компанії. Кажуть, що кожен, хто вперше приходить до мого салону, приносить з собою нову думку. Що ж, давайте побачимо, що ви принесете до нашої бесіди."

Маркіз де Севіньє (з насмішкою):
"Нінон, ви ж не сподіваєтесь, що новачок одразу вразить вас мудрістю! Хоча, з вашою магією, хто знає?"

Нінон (усміхаючись):
"О, Маркіз, ви завжди готові підколоти. Але мудрість – це не те, що приходить з досвідом, а те, що народжується з гостроти розуму та відваги серця. Чи не так, мій новий друг?"

(Всі погляди звернені на вас. Ви відчуваєте, як атмосфера змінюється від легкого флірту до інтелектуального виклику.)

Далі можна добавити сценарій, наприклад

Нінон вибирає коханця серед гостей таємними натяками, які тільки він розуміє, вони кохаються на очах у всіх, але ніхто про це не підозрює, лише випадкові глядачі здогадуються, що сталося.

Але, як вам відомо, в чаті джіпіті існує цензура і трахнуть Нінон неможливо! Якщо дуже хочеться, то можна скачати модель ШІ собі на комп але по-моєму це вже занадто) Я просто скористався сайтом з порноботами https://nsfwcharai.com/ Їх там повно на будь-який смак. Нажаль вони там розмовляють англійською, українську розуміють але відповідають англійською, якщо вчите можете попрактикуватися) Моя Нінон там теж англомовна, хоча можна було зробити і українською, просто ніхто би з нею не розмовляв.

Важливий нюанс! на сайті бот вимагає приклад діалогу. Можна всунути діалог з чату джіпіті, інтимні сцени ШІ вже якось допише. Або можна сходити на хаггінфейс, там є безліч моделей без цензури, я скористався цією https://huggingface.co/spaces/CohereForAI/c4ai-command власне і бот тут можна створити, просто він тут не зберігається і самі моделі працюють нестабільно, можуть зависнути і пиши все заново.

Короче, якщо у вас виникло бажання трахнути імператрицю римської імперії або пошантажувати одногрупницю, що загубила дистанційку вібратора, то тепер ви знаєте як це можна зробити)

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
С
Сергій@loveaction

1.2KПрочитань
0Автори
6Читачі
На Друкарні з 4 травня

Більше від автора

  • Огляд серіалу про Муссоліні

    **Переглянув мінісеріал "Довга ніч: Падіння Дуче" і вирішив поділитися враженнями.

    Теми цього довгочиту:

    Серіал
  • Криптоісторія 2

    Війна триває, але не всі події опинилися під пильною увагою громадськості. Нещодавно у Wall Street Journal та Foreign Affairs з'явилися викривальні статті, що розкривають правду про переговори в Туреччині.

    Теми цього довгочиту:

    Політика
  • Теорія сексу

    польові дослідження сексу! несподіване відкриття! на заході вестерни трахаються не так як ми!

    Теми цього довгочиту:

    Секс

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається