СУБОТНЯ НІЧ КОНКУРСІВ НА ОЛ-СТАР ВІКЕНДІ. ЧИ ВАРТО ДИВИТИСЬ ЦЕ "ШОУ"?

Не поспав, зате побачив багато цікавого.

https://t.me/timeoutnbaua - якщо сподобається текст, приєднуйтесь до телеграм-каналу, там про баскетбол говоримо кожен день!

Саме ніч з суботи на неділю найбільше подобається з Ол-стар вікенду. Можливо, не пощастило мені з роком народження, тож нормальний матч Всіх Зірок бачитиму раз на 5 років і те, якщо пощастить (хоча не можна сказати, що пощастило в 2020, бо тоді гравці видали хорошу гру в пам'ять про Кобі).

Про данк-контест промовчу. А от конкурс триочкових - це завжди прекрасно! Там люди викладаються на повну, не хочуть зганьбитись, беруть участь як зірки, так і рольовики ( згадайте перемогу Гарріса в 2019). Цьогоріч теж не розчарував. Та про це трохи згодом.

Конкурс умінь - взагалі мистецтво. Дивитись, як гравці з мільйонними контрактами виконують завдання рівня веселих стартів у 3 класі (деякі щей примудряються бігти не в ту сторону, при тому що на корті графіка з стрілками) це просто шикарно.

Поїхали! https://t.me/timeoutnbaua

Як краще дивитись Ол-стар вікенд?

Я вже перепробував всі способи і знаю найкращий.

Дивився і в повторі, і не спавши всю ніч, і лягавши в 21, а потам прокидавшись о 3 ранку. Почну з того, що як на мене, дивитись в повторі - поганий варіант. Обов'язково зранку зловиш якийсь спойлер, добре ще якщо не всі, навіть попри те, що можна пропустити реклами, не виходить воно. Якось матчі двитись в повторі - норм, а це дійство прям не заходить.

Коли не спав всю ніч, данк-контест змусив заснути. Це був 2022. В такий час живемо. А от лягти пораніше, щоб прокинутись о 3, або ж у 4, якщо вам всерівно на веселі старти - це прям воно. Звісно, кожному своє, але раджу спробувати саме такий спосіб перегляду.

Конкурс умінь

https://youtu.be/pu3nqQ_nwKs

Тепер же перейдемо до самої події. Як вже казав, мені симпатизує цей конкурс, хоч багато хто не поділяє такої думки. Більше подобалось, коли вони 1 на 1 рубились, але щось є й в сучасному варіанті конкурсу.

Наприклад, дике порушення правил з боку команди-господаря. Те, як команда з гравців Індіани брала по 2 м'ячі і тупо почала кидати в сітки 6-очкові та 4-очкові - дикий крінж. Але НБА не збиралась нічого з цим робити і зарахувала їм перемогу в другому раунді конкурсу. Перший вони виграли красиво, Халібертон - це Халібертон, питань нема.

Ну а як Скотті Барнс кидав з центру по кільцю задом і на скільки кілометрів він мазав - це треба було бачити. Як і кидки Едвардса однією лівою, думаю його більше не покличуть.

Короче, було дуже смішно!!

Триочковий контест

https://youtu.be/YVo1K0SzF9Y

Тепер до головного конкурсу.

Склад був максимально заряджений, я хотів Аллена замість Бізлі, але це вже справа смаку. Сьогодні ніхто не провалився, всі видали 20+ очок.

26 - стало магічним числом ночі. 4 чоловіка набрали 26 в першому раунді, Халібертон взяв паузу перед останнім кидком і в підсумку його не влучив. Він з четвірки в фінал і не вийде.

У Брансона 24, при тому що змазав 2 останні кидки, які були маніболами.

КАТ це взагалі кадр, кидав заступивши на лінію жостко, однак в раунді йому це пробачили. Він, а також Ліллард з Янгом вийшли в фінал.

Таунс вибрав кидати першим (бо, коли він виграв в 2022, то кидав якраз першим), набрав 24, та тут йому вже 2 очки за заступ зняли. Янг вибив 24. Ліллард ж потримав інтригу до кінця, та все ж останнім влучив.

Таким чином Дейм виграв другий триочковий контест поспіль.

Сабріна проти Стефа

https://youtu.be/EZ2eZOePT1U

Я бачив багато легендарних моментів в спорті. Останнім часом помічаю, що все менше і менше дивуюсь неймовірним речам (типу перемозі Влада Бухова на ЧС з плавання чи 3 штрафним колам Крістіансена у вчорашній естафеті на ЧС з біатлону), але Іонеску - це просто чудо.

За 20 секунд викинути 10 триочкових і влучити 9 з них, причому 8 поспіль. Яка швидкість та філігранність. Так, потім не вдалось дожати і в підсумку набрала 26. Але в самому конкурсі ніхто більше не набрав.

А Стеф - це Стеф, найкращий шутер в історії, і так всі знають. Рекорд же Сабріни в 37 очок на конкурсі залишився непобитим.

Головне, що зробили хорошу рекламу WNBA. Іонеску та Кейтлін Кларк мають вивести цю лігу на новий рівень, жіночий баскетбол заслуговує на це, бо він прекрасний в будь-якому вигляді!

Якщо ти можеш кидати, ти можеш кидати. Не важливо чоловік ти чи жінка (С)

Прости Господи, данк-контест

https://youtu.be/tKbObjo_68A?si=CXP4vPMCFJf3YvYG

Обійдусь без гейту Брауна. Як на мене, не його проблема що його протягнули до Фіналу судді, він як зірка погодився на участь в конкурсі, вже за це дякую.

Данки були простенькі, але з задумкою. Просто він мав бути третім.

Топпіна шкода, важкі данки взявся виконувати, а судді в данках не сильно тямлять, тож оцінювали лише виконання та з якої спроби забито.

Хакес виступив на свому рівні, дякую що прийшов))

А Маккланг спокійно забрав перемогу, хоч і не так круто, як минулоріч.

Мені не сподобалось, однак це виключно мої проблеми.

Підсумок

Ви знаєте, напишу коротко: я отримав задоволення від перегляду. Раз на рік цей івент дуже навіть заходить.

В коментарях пишіть як вам))

І якщо вже дочитали до цього моменту - підписуйтесь на Тайм-аут(НБА) в телеграмі , там про баскетбол пишу кожен день!! https://t.me/timeoutnbaua

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Andro Dogozashvili
Andro Dogozashvili@ZW1QjprJ2dyvYm2

Автор блогу Тайм-аут(НБА)

163Прочитань
7Автори
5Читачі
На Друкарні з 27 січня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається