Сучасні міжкімнатні двері: які вони?

Правильно підібрані міжкімнатні двері – це останній штрих, який завершує інтер'єр. І в той же час – перша деталь, на яку зазвичай звертають увагу, входячи в кімнату. Тенденції в дизайні міжкімнатних дверей є мінливими, проте двері – це не той елемент декору, який легко замінити. Тому так важливо вибрати саме ту модель, яка виглядатиме одночасно сучасно та стильно завжди.

Дизайнери інтер'єру наголошують, що вибір міжкімнатних дверей визначається в першу чергу не однією моделлю, а всією концепцією оформлення інтер'єру. Це означає, що потрібно розглядати двері в узгодженому поєднанні з іншими елементами, такими як покриття для підлоги, колір стін, а також загальний настрій і атмосфера, які планується створити в приміщенні.

Безумовно, двері прихованого типу – це тренд останніх кількох років, і він не здає позиції, а лише набирає ще більших обертів. Тому з упевненістю можна сказати – приховані двері – це універсальне рішення для будь-якого інтер'єру.

ТОП 3 дверних рішень, які завжди в моді:

  • Двері в скандинавському стилі, як і раніше, є однією з найпопулярніших моделей, оскільки вони допомагають створювати мінімалістичні та функціональні інтер'єри. Дерев'яна гладка біла поверхня дверей в алюмінієвому каркасі, натхненна скандинавською простотою, характеризується своєю елегантністю та здатністю органічно вписуватись у будь-який стиль інтер'єру.

  • Двері під HPL панелі користуються небувалим попитом. Декоративні стінові панелі – популярний дизайнерський прийом оздоблення приміщень. Варіативність текстур, кольорів та можливість їх комбінації дозволяють створювати унікальні інтер'єри. Двері у такому разі повинні бути органічним продовженням стіни.

  • Класичні двері з натурального дерева завжди доречні та затребувані, проте вони зазнали деяких змін. Це більше не важка масивна конструкція, а легкі витончені невидимі двері без деталей, що виступають, з дерев'яним полотном, яке зачаровує своєю природною красою.

І головне – найкращі приховані двері це ті, що зроблені на замовлення з увагою до найменших дрібниць!

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Andrew Black-and-white
Andrew Black-and-white@Black_and_white

1KПрочитань
0Автори
3Читачі
На Друкарні з 16 травня

Більше від автора

  • Як вибрати плед: поради від «Статус-Текстиль»

    Пледи служать не тільки практичним елементом у домашньому затишку, але й відображенням особистих уподобань. Вони додають тепла в наші вечори, оберігають від прохолоди і стають частиною інтер'єру. В кафе пледи перетворюються на стильні акценти, що створюють гостинну атмосферу!

    Теми цього довгочиту:

    Пледи
  • Купити диван для маленької кімнати: на що звернути уваги при виборі?

    У маленьких просторах кожен метр на рахунку, і, обираючи мʼякі меблі для житла, слід приділяти увагу всім дрібницям ⏩ У цій статті ми розглянемо, як вибрати диван, який не тільки ідеально впишеться у ваш невеликий простір, а й додасть йому комфорту та елегантності!

    Теми цього довгочиту:

    Дизайн Інтер'єру
  • 6 фільмів з відкритим фіналом де кінцівку додумує глядач

    Вашій увазі пропонується 6 неперевершених фільмів з відкритим фіналом, де кінцівку додумує глядач! 🎬 Пориньте у світ якісного та цікавого кіно!

    Теми цього довгочиту:

    Кінематограф

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається