Публікація містить рекламні матеріали.

Теорії по дивним дивам

(якщо вам зручний формат подкасту можу запропонувати переглянути моє відео на Ютубі, з такоюж назвою)

Сьогодні я хочу поділитися з тобою своїми улюбленими теоріями по дивним дивам. На фоні я буду малювати, в кінці покажу що в мене вийшло.

1. На мій погляд має найбільшу ймовірність стати реальною теорія про те що Дастін стане новою жертвою Векни. Нам ніби спеціально в останіх кадрах показують його серед інших людей. Ще його дуже сильно змінила смерть Едді. Але при цьому я не бачу Дастіна легкою здобичу, а обіцянка подбати про овечок ніби взлагалі роблять Дастіна новим капітаном пекального полум'я. У будь якому випадку теорія мені подобається, але ну ось дуже мені не хочеться прощатися з цим героєм.

2. Шукаючи додаткові теорії по дивним дивам я знайшла питання :" наскільки велик виворіт?". Особисто мені подобається теорія, що виворіт це повне відзеркалення планети Земля. Можливо Векна просто по силам не може відкрити більше порталів, а можливо його цікавить виключно маленьке містечко в штаті Індіана.

3. Звідки у 11 і інших дітей сили? моє пояснення цьому це те що це біологічні діти першого.

Нажаль перше клонування живого організму сталося в 1996 році, це 13 років потому від подій першого сезону (а на момент першого сезону вже було 10 дітей і Оді є найменшою). Можливість зробити такого собі клону полягала лише в можливості того, що дитина може успадкувати сили. Якщо я не помиляюсь кожна пара батьків зверталася до клініки з проханням еко, що значно полегшує можливість введення сперми або заплідненої яйцеклітини в матку сурогатної матері. Це не є гуманним і призвело до ряду сексуальних злочинів, але вчені були ладні на все щоб зробити унікальну зброю.

4. Подорожі у часі. Не пам'ятаю відверто де вперше почула цю теорію, але формується вона зі слів "П'ятий сезон зробить повний оберт". Я вважаю що це цілком можливо, бо виворіт це зупинка в часі, а якщо його можна зупинити, то можливо і провернути назад також можливо. Тільки хто зможе це зробити? Векна вирішить зробити нову пастку чи можливо хтось з персонажів несподівано відкриє свої сили ? Продовження цієї теорії полягає в тому, що можливо вбивство Векни станеться в минулому,коли він ще не відкрив свої сили. Ось тільки якщо Векну вб'ють в минулому, що станеться з Оді і 08, якщо вони дійсно його діти?

5. Наступне теорія достатньо проста, для перемоги над Векною можливо Оді доведеться заручитися підтримкою восьмої. Особисто я з нетерпінням чекаю на повернення цього персонажу.

6. Армія Векни. Нещодавно стикнулася з питанням, чи може Векна контролювати тих кого вбив. Думаю це цілком можливо. Але слід напевно розділяти тих хто помер від руки Векни, а хто від інших монстрів. Наприклад Кріссі може стати частиною армії, в той час як Едді помер від кажана. Векна звичайно може зробити ілюзію. Також багатьох дуже цікавить, чи з'явиться дракон у серіалі. На це були натяки, але ось одна проблемка, як його подолати ? У всіх істот була одна слабкість вогонь. Не думаю що в цей раз цей план спрацює.

7. Вілл. Чи може статися так, що він несвідомо бачить думки Векни, тобто бачить майбутнє? Інша ж теорія полягає в тому що Вілл має магічну силу, а саме телепортація між Виворотом та нашим світом.

На останок хочу поділитися з вами своїм улюбленим ау. Це дивні дива : апокаліпсіс. Якщо вести цей запрос ангількою в гуглі можна знайти дуже багато гарних артів, особливо мені подобається як зображують у цьому ау байлерів (перінг Вілла та Майка) Також, якщо вас цікавить текстові ролеві в телеграмі можу запропонувати цілийх дві спільноти. Ніки адміністрації будуть низче.

@nancywh

@Tea_Moti

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Олена Привид
Олена Привид@olena1012

Автор початківець

1.1KПрочитань
21Автори
10Читачі
На Друкарні з 27 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається