ТОП - 6 теорій к-поп (JYP версія)

1) Концепція жахів (DTNA та YES or YES)

DTNA.

За словами YouTuber KPOP Junkee , самі учасники натякали на те, що повернення DTNA схиляється до жахливої ​​сторони. Проте, якщо судити просто по самому відео, це повернення виглядає так, ніби воно не має нічого спільного з жахливим. Але якщо ви заглибитеся трохи глибше, ви помітите більше — набагато більше!

Початкові теорії фанатів стверджували, що учасники Найон , Чонйон , Момо та Міна були привидами/демонами через чорне вбрання, яке вони носили:

 І що вони намагалися переправити учасників, які пережили корабельну аварію ( Сану , Дахюна , Чейона і Цзую ), на інший берег. Вважається, що Джіхіо є ефірною істотою, яка намагається врятувати їх від привидів/демонів, оскільки вона єдина, хто одягнений у все біле під час нічної частини MV. Крім того, її майже ніколи не бачать у взаємодії з іншими 4 «примарними» членами у всьому MV.

YES or YES.

Незважаючи на те, що TWICE відомі своїми пишними та милими концепціями, після теорії DTNA, ось ще одна теорія жахів! Повернення «Так» або «Так», яке нібито означає сильних, уповноважених жінок, які сприймають лише «так» як відповідь, також має темну сторону!

У той час як місце дії MV відбувається на карнавалі протягом більшої частини його тривалості, наприкінці MV ми бачимо TWICE на сцені, що виходить із лісу. Здається, що ліс знаходиться посеред ніде; на початку MV Jeongyeon також бачили, як в’їхав у нього.

Пам'ятаєте DTNA? Вони також були в середині нікуди в цьому MV, бредучи через ліс, також очолюваний Чонйоном!

У цьому поверненні текст пісні Yes або Yes вказує на те, що є лише одна відповідь і що слово «ні» не є варіантом. Фан-теорії стверджують, що вони нібито заманюють людей як сирени (острів у DTNA) і змушують їх залишатися з ними проти їхньої волі (бо це так або так!).
*Koreaboo

2) JYP змусив Somi покинути компанію, щоб не затьмарювати ITZY.

3) Такі айдоли, як Джихьо (Twice) та Бан Чан (Stray Kids), дуже багато знають про компанію, бо довго стажувавалися там, тому їм забороняють йти з JYP en.

4) Концепція TWICE спочатку була створена, щоб догодити чоловікам, але після ери FANCY, яка відрізнялася від початкового концепту групи, TWICE втратили деяких шанувальників чоловіків.

5) JYP(людина) заздрив популярності GOT7, тому перестав просувати їх.

6) ITZY і Stray Kids абсолютно протилежні один одному

Stray Kids і ITZY — « групи братів і сестер » — це, на мій погляд, більше закляті вороги.

На YouTube є надзвичайно безсердечна теорія, яка витягує повідомлення, що стоїть за кліпом ITZY «Dalla Dalla».

Творець того самого відео одного разу згадав, і це, м’яко кажучи, спонукало до роздумів, що створення JYP двох груп — дівчини та хлопця — є надзвичайно важливим. На мій погляд, це не поверхнева теорія, а глибша концепція.

Ось як це починається.

ITZY дебютували з флагманською піснею « Dalla Dalla » 26 листопада 2019 року. Музично та візуально це був величезний комічний гімн « Я люблю себе » з яскравими елементами блиску та гламуру. Також демонструючи дівчат у різноманітному скляному, яскравому та пухнастому вбранні. Тоді як Stray Kids у своєму дебюті [я візьму за посилання “ Hellevator ”] були представлені як ці непокірні підлітки з психічними розладами. Усі у звичайному одязі, починаючи від випраних джинсів, картатих піджаків і сірих сорочок. Твій класичний хлопчачий образ. Це був лише початок. Те, що ми думали, було б « протилежністю » просто матеріалістичної виставки, було маленьким малюнком.

Я хотів би підкреслити важливість ліфтів в обох піснях.

ITZY, як оптимістичні та яскраві персонажі, вони піднімають ліфт на вищий рівень. Прочитайте, вищу сферу або іншу стадію любові до себе. позначка часу :: 0:09

Однак Stray Kids натискають значок вниз, який веде до « пекла ». Депресивна країна буденності й одноманітності. позначка часу :: 2:43

Все ще не впевнені?

Паралельна лірика сама по собі може винести всю теорію на своїх плечах.

Пісня ITZY " Dalla Dalla ", що приблизно перекладається як "різні різні". Ось кілька важливих текстів:

Я зайнятий тим, що хочу робити.
Моє життя, я буду жити по-своєму, не зупиняйте мене,
тому що я особливий, так!
Мені байдуже, що думають інші (Гей!)Мені подобається мій стиль, тому що це я (Гей!)
Не хвилюй, що говорять люди, я знаю себе,
я розмовляю сам із собою, залишайся сильним
Тримай голову високо і йди за своїми мріями

Лірика є м’яким протестом проти суспільних норм і стандартів, поглядом самоправедності на позицію «Я не така, як інші дівчата» , яка вимагає не відокремлення, а свободи.

І кожен рядок із пісні Stray Kid «Hellevator» має абсолютно контрастну точку зору.

Немає нічого
, хто б про мене піклувався або турбувався.
Лише холодні слова
, що кажуть мені відмовитися від своїх мрій.
Ці слова про відмову продовжують б’яти в моє вухо.
Лише відчай зростаєНебо, повне надії, вкривають тільки чужі руки,
я намагаюся шукати вихід,
вирватися з пастки темряви,
я борюся все сильніше, тікай ​​з цього місця

Придушення емоцій і самотність знищують почуття впевненості та сміливості. Вони не в змозі відштовхнути тих, хто намагається зробити їх « нормальними ».
Я зробив висновок з цієї теорії -

Особисто я вважаю, що це несвідома методологія JYP, яка полягає в довіренні двох груп різними концепціями.

Хитре зауваження, яке показує, наскільки індустрія Kpop надзвичайно упереджена.

Навіть з групами однієї розважальної компанії.

Деякі групи миттєво привертають увагу громадськості, розпалюючи міжнародні та внутрішні фейки, а іншим потрібні дні, тижні, місяці, навіть роки. Інші просто пішли . Загублені, забуті в купах сотень мільйонів інших подібних імен. Блиск і радість ITZY - це свято їх раннього успіху та визнання в галузі. Хоча, на відміну від цього, приглушені тони та роздратована культура Stray Kids — це шлях повільного горіння, мейнстримовий успіх вони все ще намагаються досягти. Здавалося, ніби JYP бачив успіх ITZY із самого початку. І я не розумію, чому б і ні, враховуючи гарячий попит на дівчата, ідеальний час і вакуум, залишений після перерви Blackpink. І ненавиджу це порушувати, жіночі привілеї — це така ж річ, як і чоловічі.

*Cadence Jackson

** Вірити чи ні вирішувати вам.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Ukanila
Ukanila@ukanila

1.9KПрочитань
5Автори
22Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

  • Чому J. Y Park не кринж?

    J.Y. Park суперечлива фігура в корейській музичній індустрії. Його виступи та пісні, як-от часто називають "кринжовими" через ексцентричний стиль та прагнення виглядати молодшим, розглянемо та вияснемо, хто ж він?

    Теми цього довгочиту:

    Kpop
  • Хто такі VCHA? Та чи справді це к-поп?

    Тут наче зрозуміло, що це американський, але є але: те що цей гурт належить корейській популярній компанії та має елементи і структуру к-поп

    Теми цього довгочиту:

    Vcha

Вам також сподобається

Коментарі (1)

остання теорія не вірогідна

Вам також сподобається