Топ-7 кращих м’ясорубок - Рейтинг 2024 року

Зміст
Лучшие мясорубки 2024 года

Дивно, але до цього дня у продажу складно знайти м’ясорубки, які мають сталеві комплектуючи деталі (шнек, насадки, гайка), хоча вартість багатьох може перевищувати кілька десятків тисяч умовних одиниць. Проконтролювати термін служби ножів і якість реалізації так званих лез, що «самозаточуються», неможливо поки вони не втратить свої властивості. Все це викликає багато питань і складнощів для рядового покупця, який не має наміру ризикувати своїми заощадженнями, щоб перевірити теорії фахівців на практиці. З зрозумілих причин, у нашому рейтингу найкращих м’ясорубок 2024 року зібрані переважно перевірені часом апарати.

Ми уважно вивчили відгуки пересічних покупців, врахували репутацію провідних фірм, ознайомились із рекомендаціями експертів. Важливо уважно вивчати коментарі та навіть дивитися огляди, адже візуальний огляд багатьох приладів не дозволяє зрозуміти, наскільки той чи інший продукт відповідає вашим очікуванням.

Кращі бюджетні електричні м’ясорубки

Спочатку пропонуємо обговорити недорогі електричні м’ясорубки для фаршу. Очевидно, що бюджетні моделі позбавлені потужних двигунів і великої кількості насадок, але нерідко ефективно справляються з цільовим завданням. Зазначимо, що тестами бюджетних м’ясорубок ніхто не займається, тому важливо вивчити відгуки та огляди.

ARDESTO MGL-1730R

ARDESTO MGL-1730R

Відкриває Топ-7 електричних м’ясорубок бюджетна лінійка ARDESTO MGL-1730R, яка отримала досить багато позитивних відгуків на Rozetka. Невеликий, але стильний апарат здатний виробляти до 1,6 кілограмів м’яса за хвилину, незважаючи на заявлену потужність 1600 Вт. Важливо розуміти, що виробники вказують не номінальну потужність, тому справедливіше орієнтуватися на фактичну продуктивність. В цілому, ця модель має непогані показники і досить якісні ножі з перфорованими дисками. До речі, передбачено відсік для їх зберігання. І взагалі, ця модель виглядає вкрай привабливо та ергономічно. Також відзначимо наявність гумових ніжок та практичної ручки. Причепитися можна до рівня шуму, але за таку ціну.

Плюси:

  • компактні розміри;

  • стильний дизайн;

  • заточення ножа;

  • легке очищення.

Мінуси:

  • рівень шуму.

ESPERANZA EKM031

Лучшие мясорубки

Йдеться про досить ефективну м’ясорубку з великою кількістю насадок для своєї цінової категорії. Модель Esperanza Meatball однозначно не найпродуктивніша на ринку, але досить зручна та ефективна. Заявлена продуктивність складає 2 кілограми фаршу на хвилину. Основні деталі створені із високоміцних матеріалів (корпус пластиковий), включаючи завантажувальний лоток зі сталі та ніж. Передбачена функція реверсу, тому не потрібно переживати, якщо в шнеку застрягли жили або подібні відходи. До складу комплектації входить, можна сказати, класичний набір дисків, включаючи 2.7, 4 та 8 міліметрів. Цього вже достатньо для вирішення більшості побутових завдань. Тим не менш, виробник вирішив ще порадувати і насадкою для кебе, ковбас.

Плюси:

  • насадки для кебе та ковбас;

  • є реверс;

  • 3 різних дисків;

  • оптимальна потужність.

Мінуси:

  • не надто багато відгуків.

MYSTERY MGM-1550

MYSTERY MGM-1550

Найкраща електрична м’ясорубка 2024 року в початковому класі – це серія Mystery MGM-1550, що має базовий набір аксесуарів. Одна з найдешевших електром’ясорубок отримала десятки позитивних відгуків на «Розетці», що вказує на симпатії користувача і вдалу вартість. Потужності 1500 Вт вистачає для приготування котлет, ковбас та інших продуктів з фаршу. Для горіхів та кісток, природно, ця лінійка не підходить. Тим не менш, пристрій виправдовує очікування і має захист, який спрацьовує при перегріві техніки. Це запобігає перевантаженню двигуна та передчасному зносу м’ясорубки. Ніж виготовлений зі сталі, як і лоток зі шнековим блоком.

Плюси:

  • дуже приємна ціна;

  • справляється зі своїми завданнями;

  • непогані матеріали корпусу;

  • дуже багато відгуків.

Мінуси:

  • мінімум насадок.

Кращі м’ясорубки за ціною та якістю

Ми не шукали комерційних моделей, здатних працювати з льодом, іншими твердими продуктами. Нас цікавлять хороші побутові м’ясорубки, що отримали визнання від покупців, а також довели свою ефективність на практиці. Приємного читання!

Bosch MFW67450

Bosch MFW67450

Список електричних м’ясорубок поповнює лінійка Bosch MFW67450, вже точно перевірена часом. Сьогодні йдеться про надійну недорогу м’ясорубку, яка колись вважалася преміальною. Це можна зрозуміти за кількістю металу, використаного для виготовлення шнека, шестерень та інших елементів конструкції. При цьому прилад має номінальну потужність 1800 Вт, чого цілком достатньо для приготування 2 кілограми фаршу за 1 хвилину. Модель має 3 диски для фаршу в комплекті, а також 4 аксесуари для нарізки та шатківниці. Крім того, фактично кухонний комбайн отримав насадки для приготування кебе та ковбас. Важить конструкція близько 2,9 кілограмів, але довжина шнура мережевого всього 1 метр. Варто відзначити продуману конструкцію та гарну стійкість на столі.

Плюси:

  • розширена комплектація;

  • міцні шестерні;

  • довговічний шнек;

  • добрий ніж;

  • захист від навантаження.

Мінуси:

  • короткий кабель мережі.

Tefal Classic NE105838

Tefal Classic NE105838

Модель Tefal Classic NE105838 відноситься до хороших компактних електричних м’ясорубок для домашнього користування в силу міцного корпусу і низької ціни. Рівень потужності цього апарата становить 1400 Вт (фактично 300 Вт), чого цілком достатньо для обробки 1,7 кілограмів фаршу лише за 60 секунд. Сама конструкція при цьому важить близько 3,3 кілограмів. Щодо комплектації, то тут все просто: є два металеві диски для фаршу, насадка для ковбас, обійшлися без насадки кеббе. За допомогою цього приладу можна готувати різні соуси, м’ясні та рибні продукти без особливих зусиль. Робочі частини м’ясорубки легко промиваються під проточною водою. Тривалий термін служби гарантує функцію реверсу.

Плюси:

  • функція зворотного ходу;

  • просте очищення;

  • хороший виробник;

  • захист двигуна.

Мінуси:

  • крихкий пластик;

  • проста комплектація;

  • низька потужність.

Bosch MFW 68660

Bosch MFW 68660

Якщо шукаєте хорошу м’ясорубку з високою потужністю, зверніть увагу на модель Bosch MFW 68660. Говорячи про товари цього бренду, не варто сумніватися в надійності та терміні служби цієї техніки. Як ви знаєте, якісна м’ясорубка з непоганою соковижималкою серії 68660 не є винятком. Виробники подбали про наявність потужної силової установки, яка дозволяє переробляти понад 4 кілограми м’яса за 1 хвилину. Передбачено функцію реверсу. Звичайно ж, мотор з номінальною потужністю 800 Вт отримав захист від перегріву. До складу комплектації входить 4 спеціальні терки, насадка для приготування соку із фруктів та овочів. Універсальний апарат має зручний лоток та штовхач. З огляду на різноманітність плюсів, недоліки навіть шукати не хочеться.

Плюси:

  • надійна модель;

  • насадка соковитискач;

  • відмінний редуктор;

  • висока потужність;

  • хороша комплектація.

Мінуси:

  • не виявлено.

MOULINEX ME307832

Найкращі м'ясорубки 2024 року

Найкраща електром’ясорубка 2024 року з погляду ціна/якість – це модель MOULINEX ME30783, що отримала одразу 7 насадок для різних завдань. Це розширює варіативність у плані створення заготовок. Окрім великої кількості насадок, ця модель приваблює високий рівень ефективності. Відгуки підтверджують, що м’ясорубка ефективно працює з м’ясом, нарізає овочі слайсами та шаткує. Крім того, непоганого результату вдається досягти при використанні спеціальної насадки для томатів та фруктів, суть якої у відділенні м’якоті від соку. Що стосується продуктивності, то тут вона невисока – лише 1,9 кілограмів фаршу за хвилину, є реверс.

Плюси:

  • багато насадок;

  • ефективність на практиці;

  • відмінні відгуки;

  • співвідношення ціна/якість.

Мінуси:

  • не знайдено.

Як вибрати хорошу електром’ясорубку?

Насправді цей сегмент побутової техніки не передбачає багатьох нюансів, яких треба дотримуватися при покупці. Якщо не знаєте, як вибрати хорошу м’ясорубку, слід орієнтуватися на товари торгових марок, які вже перевірені часом, не забуваючи про ключові характеристики:

  1. Потужність та продуктивність – як показує практика, розробники вказують показник споживання, а не номінальну ефективність. І тут необхідно також відзначити, що при однаковій потужності споживання різні прилади можуть переробляти різну кількість м’яса за одну хвилину. Зазначимо, що це обумовлено відмінностями в конструкції та іншими аспектами, включаючи насадки, а також швидкість роботи на пікової потужності без перегріву;

  2. Кількість швидкостей – чим більше режимів роботи, тим простіше підібрати оптимальну продуктивність для роботи з певним продуктом. Важливо, щоб був імпульсний режим, що активує максимальну продуктивність і реверс, який відповідає за прокручування спірального шнека в протилежному напрямку. Остання опція дозволяє швиденько позбутися залишків їжі (жилок, засмічень), без завдання шкоди комплектуючим елементами;

  3. Насадки – аксесуарів може бути, і від цього залежить вартість техніки. Оптимально, якщо є диск для фаршу, барабани для терки/шаткування, насадки для кеббе, ножі для нарізки кубиками, а також для домашніх ковбас.

  4. Матеріали – пластикові корпуси найлегші, і вважаються більш доступними. При цьому не варто помилково вважати, що металеві конструкції набагато надійніші, адже багато залежить від досвіду та репутації виробника, тобто якості виконання техніки. Що стосується завантажувального лотка, важливо не стільки з яких матеріалів він зроблений, скільки ширина для комфортного завантаження продуктів.

  5. Зручність у використанні – ось недооцінювати такі дрібниці, як ширина лотка, ручку для перенесення та відсік для зберігання насадок явно не варто. Також приділіть належну увагу якості ніжок, особливо якщо орієнтуєтеся на потужну електром’ясорубку.

Яку м’ясорубки вважаються кращими у 2024 році?

Насамкінець хотілося б відзначити, що вибір такої техніки передбачає відповідальний підхід і не терпить економії. Ми не приділяли багато уваги характеристикам, тому що досі думки експертів розходяться щодо того, яким має бути редуктор, гайка та інші деталі. У кожного своя думка. Важливо орієнтуватись на товари надійних брендів, які давно існують на ринку та мають вагомий досвід у виробництві таких виробів. Якщо не знаєте яку купити м’ясорубку, можете звернути увагу на такі моделі:

  1. Хороша бюджетна електром’ясорубка за параметрами – Moulinex HV2 ME208139;

  2. Недорога м’ясорубка з хорошими відгуками – Mystery MGM-1550;

  3. Краща електрична м’ясорубка з нарізкою овочів – MOULINEX ME307832;

  4. Надійна м’ясорубка із захистом від перегріву – BOSCH MFW68660.

Не забувайте дивитися огляди, які дозволять отримати найкраще уявлення про представлені апарати.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Шопоголік
Шопоголік@Cina

Огляди товарів

143KПрочитань
2Автори
31Читачі
На Друкарні з 17 квітня

Більше від автора

  • Топ-10 зимових жіночих курток - Рейтинг 2024 року

    Вибір ідеальної куртки для жінок — це не просто питання стилю, а й комфорту та функціональності. У 2024 році модні тренди продовжують дивувати, пропонуючи безліч варіантів — від класичних моделей до новаторських рішень з використанням сучасних матеріалів.

    Теми цього довгочиту:

    Жіночі Куртки
  • Кращі зимові шини для автомобілів (ТОП-14) - Рейтинг 2024 року

    Через те, що в нашому рейтингу найкращих зимових шин 2024 року для автомобілів представлена гума для різних типів транспортних засобів, вважаємо, що спочатку потрібно поговорити про види типорозмірів.

    Теми цього довгочиту:

    Шини

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається