ТОП - 8 лідерів/лідерок в k-pop + пояснення

Майже кожна к-поп група має свого лідера, деякі навіть декілька. Лідерів обирають різиними шляхами, наприклад, може обирати сама група тобто учасники/учасниці, може обирати компанія, або стає найстарший учасник, або є ще багато варіантів. Сьогодні ми розбиремо топ - 8 лідері і причини чому вони тут

1) RM [BTS]

Його обрали на цю роль через те що він був першим учасником групи і найкраще знав англійську. Перша причина чому він тут це те, що він коли він зіткнувся з пропозицією вибрати між сольною кар'єрою і BTS, Кім Намджун вибрав BTS. Намджун є тою людиною, яка об`єднала групу, він був відданим групі, коли компанія мала проблеми з грошима і допомагав учасникам

«Намджун піклується про кожного учасника і дуже добре ставиться до нього. Коли в учасників виникнуть хвилювання, Намджун надішле учаснику повідомлення особисто в приватному повідомленні. Якщо ні, він шукатиме їх і особисто розмовлятиме з ними, даючи їм деякі думки та нагадування».Кім Техен, BTS V, про RM.

Один із найбільш визначальних моментів, який робить його чудовим лідером BTS, це коли Кім Намджун (RM) допоміг вирішити конфлікти між BTS Jin і V. Два учасники посварилися перед виступом, і Намджун допоміг вирішити ситуацію, завершивши це не підриває позицію Джина як найстаршого хюна або нехтує аргументами V як одного з макна .

І найголовніше, коли Намджун помітив, що це велика проблема для V, він особисто втішив і підбадьорив V

2) Bang Chan [Stray Kids]

Він є лідером, бо він створював групу на шоу виживання, придумав назву і логотип групи. Дуже часто лідер йде позаду групи, будучи в аеропорту, на шоу чи будь-де таким чином, він звертвє увагу на самопочуття учасників і так він відчуває себе в безпеці.

Bang Chan заохочує учасників до сольних проєктів, випускаючи SKZ RECORD\ PLAYER, для того щоб вони проявляли себе краще. Лідер часто робить компліменти учасникам. Він  захоплюється від того, як він хотів би використовувати голос Фелікса в різних типах музики до захоплення здібностями Хана як універсала (репера, співака та продюсера), лідер  не шкодує зусиль, щоб захоплюватися своїми учасниками. В одному потоці Chan's Room він майже п'ятнадцять хвилин розповідав про посмішки учасників і про те, що всі вони унікальні та милі.

3) Jihyo [TWICE]

Вона була обрана самими учасницями. Jihyo була трейні 10 років через те вона є прикладом терпіння і наполегливості. Вона дуже талановита і розумна, показує гарний приклад учасницям. Джіхіо завжди піклується про своїх учасниць, завжди стежить за ними та стежить, щоб з ними все гаразд. Вона любить і піклується про всіх TWICE, і добре їх веде

Під запису на вулиці надавали фан-сервіс  фанатам, які поспішали побачити групу і лідерка слудкувала за тим щоб учасниці були разом . Також кjли вони були на сцені вона захистила МОМО від комара, вона боїться комарів . Під час просування I CANT STOP ME Jeongyeon не змога були на STUDIO CHOOM і Jihyo сказали співати її партію на те лідерка під час виконання пратії мовчала, давши зрозуміти що твайс завжди у складі дев`яти учасниць

2:35

4) Leeteuk [Super Junior]

Він не лише керуває Super Junior більше десяти років, але й піклувається про своїх членів, як про своїх братів.  Як лідер, Літок не завжди керує спереду, але також спостерігає ззаду, щоб інші учасники сяяли більше.

 «Тому що лідер повинен прислухатися до думки всіх членів. Літок ніколи не буває упередженим і ставиться до всіх однаково. Він навіть дозволяє їм керувати, коли виникає потреба», — сказав Кюхюн про лідерську роль Літука.

Люди завжди кажуть, що лідер повинен працювати вдвічі більше, ніж його команда. Літок демонструє це, постійно спостерігаючи за своїми колегами, чи то сольний виступ, чи виступ у вар’єте, чи інша діяльність. Він проявляється в тому, як він ставиться до всіх членів як до сім’ї та молодших братів. Leeteuk став не лише лідером, але й братом, на якого члени можуть спертися.

«Я ніколи не знаю, що таке лідерство. Все, що я знаю, це як зберегти Super Junior як одну сім’ю», – сказав він.

5) Taeyong [NCT 127]

Він дуже любить і піклується про учасників, наприклад, в одному з епізодів NCT World 2.0 він передав емоційні та зворушливі повідомлення своїм колегам. Цей випадок справді продемонстрував його скромність. Також він стежить за відносинами в групі, на це нам показує випадок як Тейон, Дойон і Донхюк обговорюють різні речі перед своїм дебютом, Дойон грайливо докучає Донх'юку. Помітивши це, Тейон, спостережливий лідер, попросив першого зупинитися

Він не тільки звертав увагу на те, що відбувається, але й вживав активних заходів, щоб з любов’ю ставитися до цього, як справжній лідер.

Лідер завжди хвалить учасників, один раз на студії він звалив Марка і підбадюрював його під час запису пісні

Тейон з NCT, без сумніву, є неймовірним лідером, і його дії є тому підтвердженням. Самі члени хвалять лідера за таку підтримку та заохочення. За словами Марка:

“Taeyong є основою NCT. Як молодший учасник, я можу багато чого від нього навчитися. Він виглядає ідеальним і сильним. У нього сильний імідж”

Оскільки Taeyong захоплюються як його учасники, так і шанувальники, ненависники неможливо принизити його будь-яким чином. Його лідерські здібності були і залишаться чудовими.

6) Yeji [ITZY]

Той факт, що Єджі майже відмовився від титулу «лідера ITZY», ніколи не позбавляв її природних лідерських навичок. Навіть вона показує, наскільки вона чудова як лідер досі. Кілька разів Єджі виявляла свою материнську любов своїм членам. Наприклад, як тільки Лія впала під час виступу групи, Єджі одразу запитала, чи з нею все гаразд, і обійняла її.

Під час інтерв’ю з IU у «Палітрі» у 2020 році члени ITZY розкрили правду про лідерські здібності Єджі.

«Вона є причиною того, що в нашій команді немає ієрархії. Давайте дружити один з одним. Це вона і робить».Рюджін

У “[2TZY: Hello 2021],”  Єджі не визнала, що вона хороший лідер. Проте всі члени ITZY сказали, що Єджі, безумовно, найкращий лідер ITZY.

«Кожного разу, коли я стежу за нашими виступами, я дивлюся на неї із захопленням, тому що вона виглядає зовсім по-іншому, коли виступає на сцені».Юна

Учасниці є шанувальниками лідерки

Як лідер, Єджі рідко виявляє свої почуття перед членами та шанувальниками. У результаті її рідко помічають плачучою порівняно з іншими учасниками.

Крім того, вона ще найкоришніше проводить час . За словами інших членів ITZY, Єджі любить ходити в спортзал і займатися пілатесом, коли у неї є вільний час.

Знаючи те, що говорили члени ITZY, ми можемо зробити висновок, що Yeji є найкращим лідером для ITZY. Її ніхто не замінить. Вона отримує всю підтримку від своїх членів, щоб бути чудовим лідером.

Як сказали всі учасники, Єдзі має видатну подвійність. Вона доброзичлива й материнська на сцені, але серйозна й люта на сцені. Не дивно, що Єдзі отримав прізвисько «Секретна зброя JYP».

7) IRENE [RedVelvet]

Будучи старшою в групі, вона дає перевагу бути прикладом для наслідування та натхненням для молодших товаришів по команді.

Ні для кого не секрет, що Irene з Red Velvet докладає максимум зусиль, щоб піклуватися про своїх учасників як лідер групи.

Коли група була в аеропорту і одна з учасниць буда дуже легко одягнута для погоди то Ірен як справжня лідерка обяйняла учасницю, щоб зігріти її. Мало того, вона навіть закутала Сеульгі у власну ватник, щоб їй не було так холодно і не зупинилася навіть після того, як вони зайшли в будівлю це ще не все! Навіть після того, як увійшла в будівлю, Ірен продовжувала «захищати» Сульгі, міцно тримаючи її та підштовхуючи, щоб вона продовжувала йти, коли вона махала в камеру.

Будучи лідером і також найстарішим членом Red Velvet, Ірен продовжує піклуватися про своїх членів через невеликі вчинки доброти, які легко можна не помітити. Вона не лише носить речі для своїх учасників…Вона також купує їм їжу, напої та подарунки…

І навіть стежить, щоб їх добре годували!

8) Onew [SHINee]

Він як і всі лідери дуже турботливий. Він справді піклується про своїх учасників, прислухається до них і не нав’язує їм свою думку, незважаючи на те, що він лідер. Він робить усе можливе, щоб їх втішити. Коли Темін потрапляє в неприємностні на сцені, він завжди перевіряє його. Він також піклується про людей за межами своєї групи. Я не пам’ятаю, на якому відео, але ви можете побачити, як він прибирає після групи на радіошоу та допомагає персоналу.

На фан-камерах Джонхюна або будь-якого іншого учасника, який виступає, ви можете побачити, що він дуже радий за них. Він так яскраво посміхається. Він завжди бажає їм всього найкращого і підтримує. Він рідко намагається бути головним, зазвичай підтримує їх і посміхається.

Кількість разів, коли Онью дражнили його учасники, є великою, але кожен раз, коли Онью посміхається їм. Він завжди посміхається їм. Також був час, коли його попросили пояснити, що для нього означає SHINee, у семи словах, і він просто відповів, що семи було недостатньо.

Також він є вдячним команді і фанатам. Нещодавно Онью поділився фотографією своєї колекції листів шанувальників. Їх акуратно зберігали в поліетиленових пакетах, щоб не пошкодити. Очевидно, він любить своїх шанувальників і відчуває їм вдячність.

Як лідер він не зазнається. Онью не намагається бути вищим, тому що він лідер. Він не змушує членів робити те, що він говорить, тому що він лідер. 

Темін сказав: «Онью не говорить нам, що робити в певній ситуації, але він каже нам слідувати тому, що ми вважаємо правильним». 

Onew навіть запитує поради у своїх членів замість того, щоб постійно давати поради. Це означає , що він не відчуває, що повинен бути кращим за них і давати їм пораду, що він усвідомлює, що вони також можуть йому допомогти. 

Як сказав Мінхо: «Як лідер, він ніколи не думає, що займає позицію, вищу за всіх нас. Натомість він поміщає себе в середину групи і робить нас сильнішими»
Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Ukanila
Ukanila@ukanila

1.9KПрочитань
5Автори
22Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

  • Чому J. Y Park не кринж?

    J.Y. Park суперечлива фігура в корейській музичній індустрії. Його виступи та пісні, як-от часто називають "кринжовими" через ексцентричний стиль та прагнення виглядати молодшим, розглянемо та вияснемо, хто ж він?

    Теми цього довгочиту:

    Kpop
  • Хто такі VCHA? Та чи справді це к-поп?

    Тут наче зрозуміло, що це американський, але є але: те що цей гурт належить корейській популярній компанії та має елементи і структуру к-поп

    Теми цього довгочиту:

    Vcha

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається