Hearts of Iron IV on Steam

Вітаю вас, читачі Друкарні, я сьогодні зібрав список українських ютуберів по грі “Hearts of iron IV”, хочу наголосити, що це список а не топ.

1. Гетьманич

https://www.youtube.com/@Hetmanych/videos (Посилання на канал)

Звичайний хлопець з України, який ще з 2020 року знімає український контент по різним іграм, переважно по ГОЇ 4, починаючи з 30 липня 2022 року починав знімати відео з голосом, раніше це був просто геймплей без голосу. Перше відео з голосом по ГОЇ 4 вийшло 13 серпня 2022 року, від тоді всі відео виходять з голосом. На каналі виходять проходження по різним іграм, але в більшості він знімає Гойку.

2. AlternativeHistory

https://www.youtube.com/@AlternativeHistory30/videos (Посилання на канал)

По назві каналу можна зрозуміти, що на каналі виходять переважно партії по альтернативному розвитку подій. Закарпатець знімає лише ігри від параходів (Paradox Interactive) і вони виходять майже кожного дня.

3. Майже Hearts of Iron 4

https://www.youtube.com/@heartsofiron494/videos (Посилання на канал)

Микита знімає відео кожного дня відео на 3 канали, але при цему зберігає хорошу якість відео, звуку і прев’ю. Більшість відео це захоплення всього світу.

4. Климен

https://www.youtube.com/@klymen_hoi4/videos (Посилання на канал)

Кременчучанин знімає дуже хороші сюжетні відео по ГОЇ-4 українською, також часто проводить етери (на жаль, він їх не зберігає на своєму каналі). Раніше він знімав відео російською, але після повномашстабного вторгення він закинув старий канал, і створив новий.

5. Данко

https://www.youtube.com/@isDanko/videos (Посилання на канал)

Маловідомий український ютубер Danko, ще з 3 квітня знімає україномовний контент по гойці, але через свої лінощі знімає відео, у кращому випадку, раз на місяць. Після декількох ігрових відео він почав знімати научпоп контент, через деякий час повернувся до гойки.

6.ТІПова Хойка

https://www.youtube.com/@TIPova_goika/videos (Посилання на канал)

Цей канал чисто про гайди, відео виходять не часто, але без халтури. Також автор цього каналу веде телеграм канал “✙ТІПова хойка (Hearts of Iron IV)✙ |#УкрТг”, де викладаються меми та гайди,

Заключення.

Наразі це всі канали по грі Hearts of iron IV, які я знайшов, і можу порекомендувати. Якщо ви знаєте ще якісь якісні канали по Гойці, напишіть у це в коментарях.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Костянтин
Костянтин@The_Great_Constantine

67Прочитань
4Автори
5Читачі
На Друкарні з 17 квітня

Вам також сподобається

Коментарі (3)

ГОЙці? Ахахахха крабсбулка накурилась

Вам також сподобається