Уряд Монтани в США заборонив використання TikTok на державних пристроях

Законодавчі збори штату ухвалили законопроєкт, який зобов'язує магазини застосунків заблокувати сервіс.

Монтана готова стати першим штатом, який заборонить TikTok. Законодавчі збори штату ухвалили законопроєкт, який вимагає від магазинів застосунків заблокувати застосунок на території штату. Заборона має набути чинності у 2024 році, хоча вона, ймовірно, зіткнеться з юридичними проблемами задовго до цього. Проте, за законопроєктом уважно стежать, оскільки тиск на TikTok зростає.

TikTok раніше заявляв, що запропонована заборона в Монтані зашкодить малому бізнесу, який покладається на застосунок. У заяві після ухвалення законопроєкту представник TikTok назвав його "кричущим перевищенням повноважень уряду" і заявив, що планує "боротися" з цим заходом.

Ми продовжимо боротися за користувачів і творців TikTok в Монтані, чиї засоби до існування і права, передбачені Першою поправкою, опинилися під загрозою через це кричуще перевищення повноважень уряду.

Як зазначає The New York Times, заборона в Монтані може слугувати своєрідним шаблоном для решти країни, хоча неясно, чи витримають такі заборони юридичні виклики.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Kefir
Kefir@kefir

1KПрочитань
4Автори
5Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається