Застосунок для перегляду аніме, серіалів на смартфоні та не тільки

За час перебування в українському просторі(здебільшого по аніме) став помічати, що люди хочуть, щоб хтось розробив застосунок для перегляду аніме(можливо і для фільмів та серіалів, точно знаю тільки про аніме). В мені було таке ж саме бажання, бо я хотів місце, де б зібралося все разом + зі зручним інтерфейсом. І вищі сили змилувалися наді мною, і я знайшов такий застосунок на просторах інтернету від іноземних розробників під назвою CloudStream(слава Github🫶). Саме на Github він знаходиться і тільки там його можна завантажити.

Примітка: Це лише 1 раз, далі можна перевіряти оновлення в ньому.

Проєкт є багатомовним та перекладається звичайними людьми на сайті Weblate (це аналог Crowdin, якщо хтось знає), що є дуже круто, бо навіть люди з інших країн можуть насолоджуватися своїми улюбленими фільмами, серіалами та аніме в одному місці.

Примітка: Якщо комусь цікаво, то в розробників також є застосунок для новел, на сторінку для його завантаження можна перейти в CloudStream.

За цим посиланням треба перейти та скопіювати його посилання в розділі Інсталяція та вставити в Додати репозиторій. Для того, щоб туди перейти треба зайти в Налаштування - Розширення - Додати репозиторій тоді вам будуть доступні сайти про які знав автор(можете поставити йому зірочку, якщо маєте акаунт на Github).

Сайти, які стануть доступними для перегляду

Хороші новини і для тих, хто стежить за тайтлами через MAL, бо можна ввійти до свого акаунту та будуть доступні всі тайтли, які ви додали у свій лист(він показує інформація про вже додане, але не має можливості шукати щось нове). Шукаєш те, що вже додав і при натисканні на нього автоматично переходить для пошуку на сайтах👍

Зміна озвучки, якості, ввімкнення або ви навіть знайшли файли з субтитрами знаходяться вже при запуску плеєра в розділі Джерело.

Є можливість створити резервну копію та відновити свої налаштування по ній (наприклад, при переході на інший смартфон).

Звичайно ж можна завантажити серію, епізод або фільм.

Також володіє класною функцією для користувачів Android TV та власників емулятора, бо є можливість змінити вигляд.

Тут є багато функцій, які можна налаштувати під себе:

  • Кнопку для випадкового вибору перегляду

  • Налаштувати субтитри

  • Ввімкнути регулювання яскравості, гучності та перемотки жестами

  • Додати кнопку, яка пропускає опенінґ

  • Кнопка, яка з’являється під кінець для початку нового епізоду

  • Змінити розмір буфера та кешу відео(актуально для AndroidTV)

  • Можете навіть вибрати інший плеєр, якщо вам чомусь не сподобався внутрішній та інше

Приклад функцій, які є в Налаштуваннях
Ще один приклад

Тож, на мою думку, це чудовий застосунок, який задовільнить багатьох через свою гнучкість та великою кількістю тонких налаштувань. Я користуюсь ним вже тривалий час і мене він повністю задовільняє. Тому спробуйте його та пишіть свої враження в коментарях.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Kefir
Kefir@kefir

884Прочитань
4Автори
5Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (10)

Я так розумію, це переглядати піратський контент?

Вам також сподобається