Відповіді на завдання(загадки ребуси) та всі коди в Musk Empire

Musk Empire - це безкоштовна Play-to-Earn гра в Telegram, яка за своєю механікою дуже схожа на Hamster Kombat, сенс гри в тому, щоб качати рівень свого Ілона Маска, а також прибуток за годину.

Як і в багатьох іграх, у Маск Імперія є щоденне комбо, а ще інші активності на кшталт загадок та кодів з YouTube відео.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал і дізнавайтеся нові комбо, ребуси та загадки дня по Musk Empire найшвидше.

Musk Empire комбо на 29 липня

Маск комбо потрібно збирати і в цій грі, а яке воно на 29 липня дізнаєтесь на зображенні нижче. Щоб прокачати комбо в Ілон Маск, потрібно перейти в розділ міста, а потім обрати фондову біржу.

Ілон Маск загадка дня та код 29 липня

Ще заробити у грі Musk Imperial можна, виконавши загадку дня та вказавши вірний код із відео на Ютуб. Щоб це зробити, перейдіть до розділу квести та у вкладці щодня виберіть завдання:

Відповідь на загадку дня: verificationКод від відео на YouTube епізод 1: 45666Код від відео на YouTube епізод 2: 65755Код від відео на YouTube епізод 3: 97025Код від відео на YouTube епізод 4: 77375Код від відео на YouTube епізод 5: 36487Код від відео на YouTube епізод 6: 57624Код від відео на YouTube епізод 7: 37519Код від відео на YouTube епізод 8: 35489Код від відео на YouTube епізод 9: 28139Код від відео на YouTube епізод 10: 28210

Ребус Musk Empire 29 липня

Ще зовсім недавно у гру Musk Empire додали ребус, який потрібно розгадати та отримати за це монети.

Щоб знайти де знаходиться ребус, потрібно перейти в розділ квести, а далі натиснути місія, там і побачите ребус в Маскі. Розгадати ребус дуже легко, відповідь на нього: Investment

Розгадуйте Musk Emipre ребус і не забувайте прокачувати прибуток і рівень, адже від цього залежить аірдроп та майбутній заробіток із продажу токенів після лістингу. Ребус - investment

Коли лістинг Musk Empire

Багатьох цікавить це питання, а також турбує, як вивести гроші з гри Маск Емпайр. Про це ми дізнаємося пізніше, як і про ціну їх токена на криптобіржах.

Поки що ми можемо грати в гру без вкладень і сподіватися на якнайшвидший лістинг, щоб заробити з цієї тапалки в Telegram.

Як тільки буде відома інформація про дропу та лістинг, відразу опублікуємо її в нашому Telegram каналі, тому підпишіться.

https://t.me/crypto_poznanskiy

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Poznanskiy
Poznanskiy@poznanskiynot

Все про заробіток без вкладень

144.7KПрочитань
0Автори
56Читачі
На Друкарні з 27 травня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається