Це не клікбейт - це на 100 і 10% реальна історія, підкріплена ДЖЕРЕЛАМИ і скріншотами!

Я так скептично ставився до криптовалют, і це не обговорюється, що 90,9999% криптовалют - це шахрайство. Однак цей хлопець підірвав мій розум, як ніщо інше!

Ця бізнес-модель, криптовалюта, вимагає багато досліджень, і вам потрібно вміти зосереджуватися на нудних можливостях і скептично ставитися майже до кожної криптовалюти.

Ми наполегливо рекомендуємо вам ознайомитися з нашим посібником про те, як отримувати пасивний щоденний дохід без зусиль не працюючи.

Більшість людей сприймають цю бізнес-модель неправильно: купив монету, і за один-два роки ти станеш мільйонером. Ні!

Якщо ви класна людина, маєте довгострокове мислення і гнучкість під час роботи над нудними проектами, ви можете заробити купу грошей.

Це саме те, що зробив Шамс Табраїз. Я слідкую за ним останні 5 місяців, і цей хлопець повністю змінив мій погляд на криптовалюту.

Майте на увазі, що крипто-аердроп - це зовсім інша річ, ніж крипто-трейдинг.

Якщо ви не чули про криптоаердропи, ось вам короткий вступ:

Що таке crypto airdrop?

Crypto airdrop- це маркетингова стратегія, яка використовується блокчейн-проектами для розповсюдження безкоштовних токенів серед цільової аудиторії.

Вона передбачає доставку певної кількості криптовалютних токенів на гаманці існуючих або потенційних користувачів в якості рекламної активності. Ейрдроп може слугувати різним цілям, таким як підвищення обізнаності, залучення нових користувачів або винагорода лояльних членів спільноти.

Учасники часто повинні відповідати певним критеріям, наприклад, мати певну кількість певної криптовалюти або виконати прості завдання, наприклад, поділитися в соціальних мережах.

Як він заробив понад $42 000 на Avive Airdrop?

Повернімося до історії. Був квітень 2023 року, коли він познайомив нас з потенційним аірдропом Avive.

Як завжди, я створив свій обліковий запис і у вільний час натискав кнопку "добувати", щоб зібрати в цілому 800 токенів до цього часу.

Коротше кажучи, я не інвестував свій час і енергію - я думав, що офіційний запуск займе від 4 до 5 років - і якщо це не шахрайство!

Але я дуже помилявся, коли так думав.

Avive підірвав інтернет, коли офіційно запустився 19 грудня 2023 року, давши щедру винагороду в розмірі $0,133 за видобутий токен.

Після офіційного запуску Avive я отримав 192 токени. Це було частиною системи розподілу, де ви отримуєте 25% від видобутих токенів, виходячи з вашої загальної кількості.

Повний баланс доставляється за 3-4 раунди, що дозволяє поступово розподіляти придбані вами токени.

Шамс Табраіз зміг видобути сотні тисяч безкоштовних токенів, що принесло йому приголомшливі $42 000 на банківський рахунок без жодних інвестицій.

Він є експертом з криптовалют і YouTuber і має значну кількість справжніх 95 000 підписників!

Він зміг створити тисячі рефералів і в кінцевому підсумку покласти тисячі доларів на свій банківський рахунок.

Наступні потенційні Airdrop у 2024 році?

Якщо ви пропустили аірдроп Avive, ознайомтеся з цими 5 перспективними проектами, в які варто інвестувати свій час та енергію. Згенеруйте кілька рефералів і станьте свідками магії, яка розгорнеться в першому кварталі 2024 року, коли ці проекти запустяться, пропонуючи захоплюючі можливості для аірдропу.

1. AZCoiner

Частина світу Web3.

2. Satoshi

Новий OpenEX airdrop в додатку Satoshi.

3. Over Protocol

Over - це дійсно децентралізований блокчейн першого рівня, який пропонує легкі повні вузли.

Over Protocol ініціював програму доступу до спільноти, яка дозволяє заробляти бали (конвертовані в токени OVER), виконуючи прості щоденні завдання.

4. Marina Protocol

Глобальна навчальна платформа Web3, побудована на BNB.

Токен буде випущений на ланцюжку BNB.

5. Athene

Athene - це децентралізований протокол з більш ніж 300 000 зареєстрованих користувачів, який почне збірку "GEM", що перетворить його в "ATH" перед MainNet.

6. Ice

Дата запуску 21 січня 2024 року. У вас ще є час добути достатню кількість токенів.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Бізнес. Заробіток. Крипта
Бізнес. Заробіток. Крипта@businessidea

Підписуйтесь на Телеграм

454.5KПрочитань
11Автори
387Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається