Як ChatGPT заснував компанію з продажу футболок і привів її до мільйонного успіху за 7 днів

ChatGPT, мабуть, одна з найрозумніших моделей нейромереж. Цей чат-бот здатний не тільки давати осмислені відповіді та вести діалоги. Як виявилося, штучний інтелект також непоганий у ролі генерального директора успішної компанії. Причому успішним підприємство стало завдяки ChatGPT.

Португалець Жоао Феррао дос Сантос заснував свій стартап за допомогою ChatGPT. Молодий чоловік попросив допомоги у чат-бота для старту власного бізнесу. Штучний інтелект сформулював бізнес-ідею - продаж футболок та іншого одягу з авторським принтом.

Португалець так перейнявся ідеєю бізнесу від ChatGPT, що призначив останнього генеральним директором своєї компанії. А собі обрав роль його помічника, який виконує всі розпорядження AI. Він щодня скрупульозно виконував усі завдання, які йому доручав генеральний директор ChatGPT.

Нейромережа представила бізнес-план із 10 пунктів, в основі якого лежав бізнес із продажу футболок. До речі, назву компанії AIsthetic_Apparel було також придумано ChatGPT. Логотип компанії та зображення для футболок були створені в іншому ШІ - Midjourney. На все пішло всього два дні.

Початкові інвестиції в 1000 доларів від Феррао дос Сантоса нейромережа-директор порахувала недостатнім і обміняла 25% компанії на додаткові інвестиції в розмірі 2500 доларів. За п'ять днів після запуску стартапу з продажу футболок (35 євро за футболку) зміг отримати дохід у розмірі 10 тисяч євро. Чистий прибуток - 7 тисяч євро. ШІ прогнозує річний прибуток у розмірі 40 000 євро і оцінку компанії в 4 мільйони євро.

FINAL_LOGO_92

При цьому компанія, як і генеральний директор, повністю залишається віртуальною. Продажі футболок та іншого одягу компанія AIsthetic_Apparel здійснює через SaaS-платформу Shopify, яка дає змогу створити свій інтернет-магазин без знань та інших складнощів. Зображення на футболках друкує сервіс Printful, він же відправляє готову продукцію до покупців. І, як уже написав вище, за генерацію зображень для футболок відповідає ШІ Midjourney.

У найближчих планах генерального директора і чат-бота ChatGPT - розширити асортимент, запустити франшизу бренду і вийти на ринок NFT. І чомусь віриш, що в нейромережі все вийде.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Бізнес. Ідеї. Стартапи
Бізнес. Ідеї. Стартапи@businessidea

Підписуйтесь на Телеграм

782.2KПрочитань
11Автори
600Читачі
Підтримати
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (1)

Весь секрет успіху на хайпі AI.

Вам також сподобається