Можливості для бізнесу у сервісі «Дія»

🙋Платформі та застосунку «Дія» цього року виповнились 3 роки. За цей час вона стала помічником не тільки для пересічних громадян, а й для підприємців. Саме тому ми вирішили виокремити для вас деякі корисні послуги для бізнесу:

💼Відкриття ФОП, внесення змін про ФОП та його закриття. В «Дії» можна зареєструвати фізичну особу підприємцем, обрати загальну чи спрощену систему оподаткування. Але перш ніж зареєструвати ФОП, потрібно зробити електронний підпис для авторизації у застосунку. Подання заяви на реєстрацію займає 10 хвилин, вартість – безкоштовно. Після заповнення необхідних документів ви отримаєте повідомлення про відкриття ФОП. Також у «Дії» можна змінити інформацію про ФОП та закрити його.

🪧Електронний підпис. Відразу у «Дії» є можливість отримати електронний підпис. Щоб його зробити, потрібно на платформі придбати сертифікат кваліфікованого електронного підпису в одному з пунктів надання послуг. Після цього необхідно заповнити заяву з особистими даними. Отримання особистого ключа відбувається в обраному пункті обслуговування.

✍️Підписання документів онлайн. Ще однією корисною функцією є можливість підписати документи онлайн. Це можна зробити навіть без попередньої реєстрації. Для цього потрібно обрати у розділі послуг «Підписання документів». Далі відкриється сторінка, де потрібно завантажити електронний підпис з комп'ютера. Після цього додаєте файл, який потрібно підписати та натискаєте «Підписати файл».

📄Подання податкової декларації платника єдиного податку. Скористатись цією послугою можуть ФОПи 1-3 груп, які не мають найманих працівників, не сплачують ПДВ, не змінювали групу оподаткування з початку 2021 року та не перебувають у процесі припинення підприємницької діяльності.

🙌«Дія.Бізнес». На спеціальному порталі підприємці можуть ознайомитись з аналітикою українського бізнесу, каталогами бізнес-ідей, кейсами та іншою корисною інформацією.

📌Подання заяви про набуття статусу резидента Дія Сіті. Якщо ви ведете діяльність в IT-індустрії та бажаєте скористатись правовими та податковими перевагами режиму Дія Сіті, у вас є можливість подати онлайн-заяву на резидентство. Таку заяву буде відправлено до Мінцифри, на розгляд якої відводиться 10 робочих днів. Якщо протягом цього часу заявник не отримав відповіді — компанії автоматично буде надано статус резидента Дія Сіті.

💸Відкрийте для себе світ можливостей та збільшуйте свій капітал разом із єІнвест!

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
єІнвест
єІнвест@einvest

Розвиваємо фін грамотність

3.5KПрочитань
0Автори
49Читачі
На Друкарні з 2 вересня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається