Як головний ДМСнік Вячеслав Гузь став «рішалою» російського олігарха Фукса

Журналістам стала відома ексклюзивна інформація про діяльність В’ячеслава Гузя – начальника Центрального міжрегіонального управління Державної міграційної служби у Києві та Київській області.

Інсайдери стверджують, що Гузь діє під заступництвом підсанкційного олігарха Павла Фукса. Його громадянська дружина отримала російське громадянство другого року великої війни.

Знайомтеся. Це В’ячеслав Гузь. Він – начальник центрального міжрегіонального управління Державної міграційної служби у Києві та Київській області. За даними інсайдерів, Гузь очолює схему, завдяки якій росіяни можуть дихати європейським та американським повітрям. Діє Гузь під заступництвом Павла Фукса. Він – підсанкційний російський та український олігарх.

З оперативних джерел відомо про те, що Фукс був посередником між Олександром Бортниковим та Кернесом, уже покійним мером Харкова, для проведення “спецоперації” з добровільної здачі Харкова у 2014 році. За інформацією джерел, Гузь діє на користь Фукса, корумпуючи українських чиновників, політиків та правоохоронців. У переговорах він виступає посередником.

Редакція має інформацію, що Фукс і Гузь бачилися і під час повномасштабного вторгнення. Інсайдери стверджують, восени 2022-го на день народження Фукса Гузь приїжджав до нього до Британії. За рік до повномасштабного вторгнення Фукс організував розкішний день народження у Козині під Києвом. За святкуванням уважно стежили журналісти “Української правди”. На заході був присутній і Гузь.

Декларація у В’ячеслава Гузя скромна. Дві квартирки загальною площею 200 кв. Але навіть автомобіля свого немає. Одну орендує, але не використовує її. А друга – у власності громадської організації “Захисник-2022”. Але інша інформація вказує, що в декларації Гузь вказав не всі. Це Інна Гудзь. З начальником управління ДМС у Києві та Київській області їх пов’язує не лише схоже прізвище, а й громадянський шлюб. На кадрах від дня народження Фукса вони разом йдуть зі свята.

Елітні автомобілі, брендові речі, розкіш. Фотосесії у стилі “ню” – проводячи звичайний моніторинг громадянської дружини Гузя, редакція виявила такі публікації. У мережі кажуть, що Інна Гудзь надавала послуги ескорту. Нещодавно українка здобула друге громадянство – країни-терористки. До редакції потрапили фото, отримані завдяки агентській роботі у російському консульстві. На знімках видно, що Інна Гудзь отримала документи 9 листопада 2023 року. На другому році повномасштабної війни.

Подробиці у розслідуванні “Межі”.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Служба Божа
Служба Божа@qPTJ8lRNYjunOFu

1.9KПрочитань
4Автори
2Читачі
На Друкарні з 30 травня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається