Як муніціпалітети відмивають гроші на війні

Напередодні матчі - відповіді на Кубок України між професійним харківським муніципальним клубом Харків 2, який фінансується з місцевого бюджету і аматорським колективом Spartans🇺🇦⚽️ (м. Харків),який об'єднує приватних меценатів і гравців та вболівальників, деякі з яких є Героями України🫡 в гру вступили підкилимні ігрища. Цей матч буде другим в протистоянні харківських колективів. В першому матчі  народний клуб Spartans🇺🇦 переміг профі 2-1.

‼️"Що ж робити"-, подумали профі, треба ж якось виправити ситуацію. І розуміючи, що аматори сильніші за них на футзальній арені,вони вирішили насолити землякам в такий скрутний час, написавши кляузи в федерацію футзалу, приписавши, що Спартанці жорстко порушили регламент і їх потрібно штрафувати. Цим самим Мск насолило, в тому  числі,Тим землякам, які зараз в окопах,на реабілітації та ін.   місцях і які слідкують за улюбленим клубом Spartans🇺🇦 і під час війни.

По факту картинка слідуюча,бюджетний клуб з профі статусом програє аматорам,пише на них кляузи, і знаючи,що Spartans не фінансується з місцевого бюджету на відміну від самих Мск, хоче, щоб патріоти України з команди Спартанс мали проблеми зі штрафами.Резон у Мск такий- без боротьби пройти в наступне коло.Але ж карму ніхто не відміняв,тим більше під час війни.

✅свої думки присилайте-це народний канал.Трибуна для усіх

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Вита Ков
Вита Ков@Vitaliy_Demenko

Віталій Деменко, журналіст

97Прочитань
3Автори
3Читачі
На Друкарні з 6 листопада

Більше від автора

  • Футзальні новини

    💪✅ Деякі підсумки футзального турніру Кубок Нескорених.Зі знаком + відмітимо  київські колективи SkyUp  і Аврора. Апівський бразил видно,що не тільки любить хот доги, а і може рішити.

    Теми цього довгочиту:

    Футзал
  • Черговий лист росіянина….

    🇺🇦💪Продовжуємо рубрику Віталія Деменка про здорових людей, яким ой як непросто жити у себе в країні.

    Теми цього довгочиту:

    Війна В Україні
  • Журналіст Віталій Деменко: так виглядають листи росіян, які прозрівають

    На ниві незалежної журналістики майже нереально бути об’єктивним, але я спробую. Мій старий товариш Деменко зробив компіляцію листів росіян, які трохи відкрили очі на агресію московії:

    Теми цього довгочиту:

    Війна В Україні

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається