Як заробляється велике бабло. Чи вся справа в удачі?

У моєму телеграмі я розповідав, як потрібно шукати перспективні мем токени, щоб за кілька годин заробити відразу кілька тисяч відсотків від вашої інвестиції.

Один проєкт з відео, який я радив, в подальшому зробив близько 15000%.

Але не про це.

Зараз каналами летить повідомлення, що якийсь інвестор (скоріше за все, подивився моє відео) за 19 годин заробив 651000$ на мем-токені SNOW. А інвестував всього 3$k. Прибуток склав х220.

Але ніхто не каже, що пошук таких монет - це надскладне завдання, і щоб знайти один хороший проєкт, потрібно перебрати 1000 скамовитого-дна.

Я постійно в пошуках таких монет, АЛЕ порадити їх не можу, є кілька причин:

1. Це супер ризиковані інвестиції до яких я готовий. І якщо я втрачу кілька тисяч доларів, то, чесно кажучи, особливо й не помічу втрати.

2. Життя таких проєктів іноді доходить до 1 дня, а то й менше, а потім - скам, з усіма наслідками.

Поки я розміщу пост, поки ви прикинете що і до чого, проєкт з великою часткою ймовірності вже видасть все хороше, а ви зайдете у вмираючий проєкт.

Єдиним правильним рішенням - це навчитися особисто шукати такі проєкти і розібрати весь інструментарій, який потрібен для цього пошуку. На бичачому ринку з'являтимуться сотні таких проєктів (які даватимуть по 1000%), варто розібратися.

Тому ми з командою будемо готувати навчальний курс по DeFi, буде не скоро, бо там потрібно буде багато чого проговорити і показати на відео. Мета зробити покрокову-інструкцію з якою розбереться навіть дитина.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Бізнес у рваних штанях
Бізнес у рваних штанях@bursh_ua

531Прочитань
0Автори
7Читачі
На Друкарні з 24 січня

Більше від автора

  • Корекція, причини, куди підемо, що робити

    На ринку нічого важливого поки що не відбувається, якихось особливо цікавих активностей теж не спостерігаю. Тому давайте проговоримо про те, що робити, коли все піде не за планом, і як до цього підготуватися.

    Теми цього довгочиту:

    Криптовалюта
  • Як вирішити проблеми тестнетів

    Доволі часто користувачі, під час раллі за дропами, стикаються з різними проблемами і це нормально, тому що доводиться взаємодіяти з проектами на ранній стадії. Але для усього є рішення. І про них ми поговоримо у цьому випадку.

    Теми цього довгочиту:

    Криптовалюта

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається