💰 Яка вартість багів Notcoin? Завершальна стадія майнінгу $NOT

Нове завдання Telegram Premium на деякий час став безлімітним, тобто за кожне наступне проходження юзери отримували по 3M монет. І так знову, і знову, і знову. Деякі користувачі навіть уперше купили преміум-підписку спеціально для того, щоб використовувати вразливість.

💸 Після багаторазового повторення абузери випускали ваучери і продавали їх на GetGems. Протягом декількох годин ціна ваучерів перебувала на позначці 2 TON за 10M, що в 3,5 раза нижче, ніж до виявлення бага.

У підсумку для розв'язання проблеми команда знову прибрала розділ Trade із застосунку, а близько 13 тисяч ваучерів у черзі на мінт були анульовані. У Notcoin Community з цього приводу вийшов пост під назвою "GM", в якому, крім іншого, команда "подарувала" кмітливим користувачам уже випущені ваучери. За словами CEO Олександра Плотвінова, під час експлойту бага було викарбувано менше ніж 0,1% усіх монет. До слова, одна десята відсотка - це майже 40 млрд $NOT, 4000 ваучерів або майже $100K за актуальним курсом на GetGems.

📈 Різні користувачі в TON-чатах повідомляли про те, що встигли замінтити від 5-10 до 30 ваучерів в одні руки. Середня ціна продажів таких $NOT коливалася від 2 до 6 TON за 10M. Таким чином, кожен абузер сьогодні вранці став багатшим у середньому на 80 TON. Ті, хто залишив подарунки в холд, зароблять ще більше в перспективі.

Цікаво те, що цих проблем можна було повністю уникнути, якщо одночасно з початком pre-market команда завершила б майнінг Notcoin у грі. Зараз же виникла небезпечна по суті ситуація, коли користувачі через уразливість у грі на деякий час змогли самостійно емітувати Notcoin. Хто знає, скільки монет потрапило б на pre-market, якби абузерів було більше або команда не змогла зреагувати швидко?

🔒 Наступний логічний крок від команди, який необхідний для безпеки інвесторів, - це завершення майнінгу в грі та карбування токена $NOT у мережі TON.


🚀Майнінг Notcoin🚀

🔥Майнінг HOT NEAR Wallet🔥

💰Майнінг Solana TapSwap💰

🌚Майнінг Harvest MOON Meteor Wallet🌚 (бета тест).

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Криптобатько
Криптобатько@Cryptobatko

Чиназес🌚

109.4KПрочитань
30Автори
58Читачі
На Друкарні з 9 січня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається