Які компаніх залишаються в росії: гайд по проекту для початківців

гайд по проекту для початківців

За останній рік нашому проекту WSRW (who support rus war) вдалося обійти за низкою позицій і Forbes Україна, і Економічну правду, і низку інших приємних пошукових результатів. Це говорить про те, що люди продовжують цікавитися темами “Які компанії залишились працювати в росії”. Ну а ми удвох з дизайнером в свою чергу постійно цей проект вдосконалюємо та розвиваємо. Вирішив зробити невеликий відео гайд для тих, хто потрапить на проект вперше, щоб було легше зрозуміти суть проєкту. Наступним кроком перероблю мобільний веб застосунок (PWA) і зроблю гайд, як ним ефективно користуватися. Щоб ви могли зайти в магазин, перевірити швиденько в телефоні з головного екрану та розтавити правильні приоритети.

Ми також поступово додаємо по кожній компанії розділи “Які бренди входять до компанії”, та “Яку продукцію (послуги) випускає компанія”. Таким чином у вас повинна скластися повна картина і це допоможе швидше орієнтуватися. Далі буде ще відео, свіжі оновлення по компаніям, потужніші фільтри зради, перероблений мобільний додаток (PWA), та багато іншого

Підтримати проєкт можна місячною підпискою або разовим донатом на Патреоні або Бай мі е Кофі. Або напряму на банку проєкту в Монобанку. Зараз збираємо на покращення умов подачі електроенергії та готуємося до тривалих відключень взимку - теж зробив невелике дослідження, може пізніше оформлю свої думки в пост.

Щє починаємо робити маленький Ютьюб канал. Там будуть гайди та добірки по типу “топ компаній які працюють в росії”, апдейти по існуючим компаніям, свого роду дайджест. Тож буде цікаво, тому підписуйтесь

Список джерел
  1. Перелік компаній, які залишились працювати в росії
Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Ярослав з WSRW
Ярослав з WSRW@yar1k

Засновник who support rus war

51Прочитань
1Автори
2Читачі
Підтримати
На Друкарні з 10 червня

Більше від автора

  • Топ 15 компаній, які не вийшли з росії: Підбірка за серпень 2024

    Вітаю вас на щомісячному дайджесті новин про компанії, які не вийшли з ринку росії, та підтримують війну своїми діями. Сьогодні у нас топ 15 компаній за серпень 2024.

    Теми цього довгочиту:

    Санкції
  • Телеграм бот, який покаже які компанії не вийшли з росії

    Зробив телеграм-бота проєкту Who Support Rus War. Бот вміє шукати за назвами компаній, показує статус і дає посилання на компанію. Перейшовши за посиланням, у вас буде можливість повністю ознайомитися з фактами, чому дана компанія має такий статус.

    Теми цього довгочиту:

    Війна В Україні
  • Які компанії досі працюють у росії

    Топ 5 іноземних компаній, які досі працюють у росії це: METRO - все що вони наразі зробили це припинили всі інвестиції в зростання та зменшили кількість реклами. JTI - японська тютюнова компанія вирішила продовжити свій бізнес у РФ.

    Теми цього довгочиту:

    Санкції

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається